Must-see films augustus 2014

Vandaag is het alweer tijd voor de must-see films van augustus 2014. De eerste keer dat ik deze rubriek schreef was precies een jaar geleden! Dit keer heb ik weer een aantal verschillende films voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder! 

Sex Tape

sextape2

We beginnen met deze komedie met een hoofdrol voor Cameron Diaz. Ze speelt een vrouw die het seksleven van haar man en haarzelf wat meer leven in wil blazen. Daarom stelt ze voor om te filmen hoe ze seks hebben. Dit loopt natuurlijk uit de hand als de video uitlekt.

Sex Tape is vanaf 7 augustus in de bioscoop te zien.

The Expendables 3

expendables3defposter

Misschien ken je de eerdere films van The Expendables al wel en spraken deze je aan. In dat geval kan ik je zeker aanraden om deze ook te gaan kijken. Zelf vind ik niet alle actiefilms leuk, maar ik heb de eerdere delen gezien en die vond  ik ook leuk, dus ik ben wel erg benieuwd hierna.

The Expendables 3 is vanaf 14 augustus in de bioscoop te zien.

Jimmy’s Hall

jimmyshall1

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Jimmy Gralton, een man die een cultuurhuis bouwde op het Ierse platteland, zijn zogenaamde hall, waar mensen samenkomen en plezier hebben. Dit tot woede van de katholieke kerk, die het Jimmy en zijn hall zo moeilijk mogelijk proberen te maken.

Jimmy’s Hall verschijnt 14 augustus in de bioscoop.

Let’s Be Cops

letsbecops1

Deze komedie gaat over twee vrienden die verkleed als politieagenten naar een feestje gaan en dan ineens voor echte agenten aan worden gezien. Dit levert de nodige komische taferelen op.

Let’s Be Cops is vanaf 14 augustus in de bioscoop te zien.

The Damned

thedamned1

We sluiten deze must-see films af met een horrorfilm. In The Damned speelt Peter Facinelli (bekend van Twilight) een weduwnaar die samen met zijn nieuwe verloofde zijn dochter op gaat halen uit Colombia. Als hun auto crasht komen ze terecht op een afgelegen landhuis waar een meisje in de kelder opgesloten zit. Ze willen dat dit meisje vrij wordt gelaten, maar dat heeft ernstige gevolgen.

The Damned verschijnt op 21 augustus in de bioscoop.

En dit was het dan alweer voor deze maand! Ik ben zelf vooral benieuwd naar The Expendables 3 (die wil mijn vriend ook zien, dus dat is mooi handig) en naar Jimmy’s Hall, maar misschien ga ik de andere films ook nog wel kijken.

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

22 reacties

  1. Wat een leuke films! Je hebt echt een goede smaak! Ik ben het meest benieuwd naar Sex tape en the expendables 3! Maar ook de rest lijkt me super leuk:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *