Must-see films augustus 2016

Er is één ding dat deze maand opvalt en dat is dat er maar weinig films uitkomen in vergelijking met andere maanden. Gelukkig komen er wel een aantal leuke films uit en die laat ik vandaag aan je zien in het must-see films artikel voor augustus 2016!

Suicide Squad

Suicide Squad

Deze film is volgens mij wel aardig gehyped of in ieder geval heb ik er vorig jaar al een trailer van gezien. Suicide Squad gaat over een groep schurken die in ruil voor vrijheid klusjes voor de overheid opknappen. In de film kom je een aantal bekende personages tegen zoals Harley Quinn, The Joker en Batman.

Suicide Squad is vanaf 4 augustus in de bioscoop te zien.

Bad Moms

Bad Moms

Bad Moms is een film waarin een groepje moeders het zat is om een perfecte moeder te moeten zijn en ze gaan helemaal los. De film is gemaakt door de makers van The Hangover en ik denk dat dit wel aangeeft wat je ongeveer kunt verwachten.

De film is vanaf 11 augustus in de bioscoop te zien.

War Dogs

War Dogs

De volgende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Tijdens de eerste Irak oorlog bedenken twee vrienden een manier om geld te verdienen aan de oorlog. Ze sluiten een deal voor maar liefst 300 miljoen met de Amerikaanse overheid.

War Dogs is vanaf 18 augustus te zien in de bioscoop.

The Shallows
The Shallows

Nancy is aan het surfen wanneer ze plotseling wordt aangevallen door een haai. Het lukt haar om zichzelf voor even te redden door op een rots te klimmen, maar rest haar nog de vraag: hoe komt ze weer op het strand? De haai is er immers nog steeds.

The Shallows is vanaf 18 augustus te zien in de bioscoop.

Ben-Hur

Ben Hur

We sluiten dit artikel af met de film Ben-Hur. Misschien heb je al wel eens van het verhaal gehoord van Judah Ben-Hur, een prins die door zijn broer verraden wordt.

Ben-Hur is vanaf 25 augustus te zien in de bioscoop.

En dit waren de must-see films voor augustus dan alweer. Ik moet eerlijk bekennen dat het mij verbaasde dat er maar zo weinig films uitkomen deze maand, maar desondanks vind ik dat er wel een aantal leuke films bij zitten (meer ook dan in sommige maanden met veel nieuwe films).

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *