Must-see films december 2013

Het is alweer tijd voor een must-see films artikel. Dit keer heb ik opnieuw geprobeerd om de leukste films die deze maand in de bioscoop verschijnen voor jullie in een overzichtje te zetten.  Kijk snel verder voor het overzicht! 

Frozen

Frozen lijkt me echt een film om met je kleine broertjes en/of zusjes te kijken. De film vertelt het verhaal van Anna, die een einde probeert te maken aan de eeuwige winter die heerst in het koninkrijk waar ze leeft. Dit kan alleen door haar zus, de sneeuwkoningin, zover te krijgen dat ze haar vloek opheft.

Frozen is vanaf 10 december te zien in de bioscoop.

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Naar deze film keek ik al een tijdje uit! Ik heb de film The Hobbit: An Unexpected Journey ook met veel plezier gekeken en daarom leek mij deze film logischerwijs ook leuk om te zien.  Ook in deze film volgen we de avonturen van Bilbo Baggins. Naast het feit dat ik denk dat de film erg spannend zal zijn, geniet ik ook altijd erg van de mooie beelden van de wereld waarin de verfilmingen van Tolkien’s werken zich afspelen. Bekijk hieronder de trailer:

The Hobbit: The Desolation of Smaug is vanaf 10 december in de bioscoop te zien.

Saving Mr. Banks

In eerste instantie klonk de titel van deze film me niet heel erg interessant in de oren, maar nadat ik de trailer keek heb ik me bedacht! Deze film is namelijk geïnspireerd op het verhaal over hoe de wereldbekende Mary Poppins tot leven kwam op the big screen. Er blijkt namelijk veel meer achter te zitten dan ik had gedacht. Als je dan ook nog eens de goede cast mee telt met onder andere Emma Thompson, Tom Hanks en Colin Farrell, moet ik eerlijk bekennen dat ik toch wel heel erg benieuwd ben geworden naar deze film.

Saving Mr. Banks verschijnt op 11 december in de bioscoop.

Mandela: Long Walk to Freedom

Deze film lijkt me erg ontroerend, maar tegelijkertijd ook echt een must-see! De film vertelt nameljik het verhaal van Nelson Mandela’s leven zoals beschreven werd in de gelijknamige autobiografie. Alleen de trailer zegt al genoeg:

Mandela: Long Walk to Freedom is vanaf 18 december te zien in de bioscoop.

Last Vegas

Last Vegas

Laten we dit overzichtje eens lekker vrolijk afsluiten met Last Vegas. Ik was niet meteen gecharmeerd van de titel van deze film, maar het lijkt me na het zien van de trailer zo’n grappige film dat ik hem moet zien. Het verhaal gaat over vier vrienden, die allemaal al dik in de zestig zijn. Als de enige ongetrouwde man van hen (gespeeld door Michael Douglas) toch nog wil trouwen, gaan ze met zijn vieren  naar Las Vegas om nog één keer flink te feesten. Je kunt je vast voorstellen dat dit op hun leeftijd veel komische taferelen oplevert.

Last Vegas kun je vanaf 18 december in de bioscoop zien.

Welke film lijkt jou het leukst?

You may also like

28 reacties

  1. Leuke films heb je uitgekozen! Voor mij is toch echt een must-see film the Hungergames, ik ben er laatst naartoe geweest en hij is geweldig!

  2. Ben helemaal eens met je lijst! Frozen, Saving Mr. Banks en Las Vegas staan nu ook op men lijstje. Frozen lijkt me echt analoog met Tangled, wat zeker niet slecht is (actie ondernemende meid en knappe tegenspeler) en een aparte twist op het verhaal van The Snowqueen. Ben wel benieuwd naar Saving Mr. Banks en Tom Hanks vind ik een goeie acteur.

  3. Die laatste film lijkt me heel fijn. Soort hangover met bejaarden, verwacht ik dan.. Haha! The Hobbit lijkt me ook leuk, alhoewel wij de eerste film maar voor de helft hebben gezien, misselijk van 3D!

  4. Mandela lijkt me echt de moeite om te zien! Er zijn eigenlijk nog zoveel films die ik wil zien: Dear John, The Lucky One,… typische romantische films 🙂

  5. Haha Frozen lijkt me heel leuk! Ben dol op animatiefilms en aangezien ik een 6-jarig broertje heb is de kans groot dat ik ‘m ga zien hihi. Leuke post 🙂
    Liefs

  6. Ze lijken mij eigenlijk allemaal wel erg leuk om te zien, maar aangezien ik toch wel een Disney fan ben wil ik sowieso Frozen wel zien en ook kan ik niet wachten om het tweede deel van The Hobbit te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *