Must-see films december 2014

December is een maand waarvan ik altijd vrij veel verwacht qua films, maar dit keer moet ik eerlijk toegeven dat ik niet heel erg onder de indruk ben op het feit dat de nieuwe The Hobbit film uitkomt na. Toch heb ik weer een leuk overzichtje voor jullie op een rijtje gezet! 

Belle

belle1

Deze film gaat over Dido Elizabeth Belle, de onrechtmatige dochter van een Royal Navy Captain. Door haar afstamming heeft ze aan de ene kant een aantal privileges, maar door haar huidskleur kan ze hier niet volop aan mee doen. 

Belle is vanaf  4 december in de bioscoop te zien.

Gooische Vrouwen 2

gooischevrouwen 2

Voor de fans van Gooische Vrouwen komt deze maand de tweede film uit.  Ik zal er niet teveel over uitwijden, ik denk dat de trailer genoeg zegt.

Gooische Vrouwen 2 is vanaf 4 december in de bioscoop te zien.

The Riot Club

theriotclub

The Riot Club gaat over de meest elitaire vereniging aan de universiteit van Oxford, waar zoons uit aristocratische families behalve voorbereid worden om een belangrijke rol in het land te gaan vervullen, ook losgaan op decadente wijze. Dit kan natuurlijk niet goed gaan. 

The Riot Club is vanaf 4 december in de bioscoop te zien.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

hobbitbattlefivearmiesposter6b

Dit is de film waar mijn vriend en ik ons al een tijdje op verheugen en ook zeker zullen gaan kijken! Dit is de derde en laatste film in de The Hobbit trilogie. Ik zou zeggen: kijk snel naar de trailer! 

The Hobbit: The Battle of the Five Armies is vanaf 10 december in de bioscoop te zien.

Mr. Turner

mrturner500

Mr. Turner gaat over het leven van de Britse kunstenaar William Turner die van 1775-1851 leefde. Zelf wist ik wel dat hij ten tijde van de Romantiek leefde, maar dat hij blijkbaar zo’n grote naam was dat er nu een film over hem gemaakt wordt wist ik niet.

Mr. Turner verschijnt op 11 december in de bioscoop.

En dit was hem alweer voor deze maand! Zoals ik al bij de introductie aangaf ben ik eigenlijk vooral enthousiast over de nieuwe The Hobbit film. Verder lijken de film mij best leuk, maar ik voel niet meteen de aandrang om ze per se te willen gaan kijken.

Naar welke film kijk jij het meest uit? Ben je ook benieuwd naar The Hobbit: The Battle of the Five Armies?

You may also like

32 reacties

  1. Leuk, zo’n filmrijtje! Op het moment heb ik het vééls te druk en moet ik me hierdoor niet over laten halen om allerlei films te gaan kijken, dan kom ik daarna in tijdsnood, haha 😉 Wel zou ik mockingjay graag nog een keer zien, en a hundred mile journey!

  2. Wat een hoop leuke nieuwe films. Ik vind deze blogjes zo leuk er zitten altijd hele leuke films tussen waarvan ik de trailer of film nog niet heb gehoord en gezien. Belle, gooische vrouwen en de riot club lijken mij erg leuk. The hobbit film ook maar ik moet nog wel eerst die andere film kijken.. 🙂

  3. Gooische vrouwen 2 wil ik graag zien! Ik heb al veel afleveringen van de serie gezien en die vond ik ook geweldig, haha. Belle klinkt ook erg interessant! 😀 Leuk artikel!

  4. Ohhhh the Hobbit daar zit ik ook echt op te wachten, ik wil weten wat er gebeurd met de draak en hoe ze daaruit zullen ontsnappen 😀 😀 zo spannend hou ervan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *