Must-see Films Februari 2014

Wat kan de tijd toch snel gaan; het is gewoon alweer bijna februari. Daarom is het vandaag ook weer tijd voor een overzichtje van films die je de aankomende maand moet gaan zien. Ik kan alvast verklappen dat er een aantal erg leuke films aankomen! Lees snel verder! 

The Legend of Hercules

Deze film verteld, zoals je waarschijnlijk al kunt raden van de titel, gaat over de Griekse halfgod Hercules (Kellan Lutz). In de film draait het om één ding: zijn liefde voor prinses Hebe (Gaia Weiss), die onmogelijk lijkt aangezien ze moet trouwen met zijn broer. Als straf voor zijn liefde voor haar wordt hij verbannen en verkocht als slaaf, maar hij blijft hoop houden op een hereniging met Hebe.

The Legend of Hercules is vanaf 6 februari te zien in de bioscoop.

That Awkward Moment

That Awkward Moment is een comedy waarin drie vrienden besluiten een pact te sluiten om zo lang mogelijk single te blijven. Dit blijkt natuurlijk moeilijker dan gedacht.

That Awkward Moment is vanaf 13 februari te zien in de bioscoop.

Vampire Academy

vampireacademyp2

Naar deze film heb ik echt al heel lang uitgekeken! Ik heb namelijk alle delen van de boekenserie Vampire Academy verslonden en ben nu erg benieuwd naar de film. Nu moet ik wel zeggen dat de trailer mij persoonlijk wel een beetje tegenviel; ik vind het een beetje teveel high-school en ben een beetje bang dat de film daardoor minder eng zal zijn dan de boeken. Daarnaast had ik mij Rose en Lissa ook heel anders voorgesteld dan de dames die voor hun rollen gecast zijn, maar desondanks wil ik hem toch wel heel graag gaan zien. Ik bedoel zelfs als de film niet aan mijn verwachtingen voldoet naar aanleiding van de boeken, kan hij alsnog wel heel leuk zijn!

Vampire Academy is vanaf 20 februari te zien in de bioscoop.

Winter’s Tale

Dit is het soort film dat je verwacht rond Valentijnsdag: een romantische film met een verhaal dat meer dan een eeuw bestrijkt. Helaas verschijnt deze film naar verwachting bijna een week later. Het verhaal gaat over de wonderen die liefde kan bewerkstelligen. Ik denk dat je het best de trailer even kunt kijken, want ik denk dat de trailer meer zegt dan mijn beschrijving.

Winter’s Tale is vanaf 20 februari te zien in de bioscoop.

12 Years a Slave

Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), een zwarte man die leefde in de 19e eeuw. Hoewel hij een vrij man was met een vrouw en kinderen, werd hij toch als slaaf verkocht met alle gevolgen van dien. Hij dient 12 jaar lang als slaaf, totdat hij een Canadese man ontmoet (gespeeld door Brad Pitt).

12 Years a Slave is vanaf 20 februari te zien in de bioscoop.

Dit was mijn overzichtje van must-see films voor de maand februari alweer! Ik ben het meest benieuwd naar Vampire Academy, maar 12 Years a Slave lijkt me ook een hele mooie film.

Welke film lijkt jou het leukst?

You may also like

23 reacties

  1. Lots of eye candy in de twee eerste films, reden genoeg om die te kijken dus 😉 Ik heb gisteren Cabin in the woods gezien, met Chris Hemsworth. Hele aparte film, maar wel de moeite!

  2. Leuk, zeg! Ik kende alleen nog maar The Awkward Moment en die lijkt me erg leuk. A Winters Tale lijkt me ook erg mooi en Vampire Academy ziet er ook spannend uit. Bedankt voor deze tip, misschien moet ik maar weer eens een keertje naar de bios gaan 😀 .

    Xjes Femke

  3. That awkward moment lijkt mij wel een leuke film 🙂 Misschien ben je al een keer genomineerd, maar ik heb jou ook genomineerd voor de Liebster Award! 😀 Op mijn blog staat het artikel waarin je naam vermeld staat en wat je moet doen. Veel succes! X

  4. Leuke films allemaal! Die vampier-film lijkt me erg leuk! Binnenkort ga ik zeker naar 12 Years a Slave, die lijkt mij wel erg goed! Ik vind sowieso dat er allemaal leuke films uitkomen/uit zijn gekomen! The Wolf of Wall Street heb ik al gezien (écht heel goed!) en Dallas Buyers Club wil ik ook nog zien.

  5. leuk overzicht! hercules vind ik er een beetje typisch uitzien, maar ik zal hem wel ooit bekijken. Vampire Academy lijkt me ook typisch (haha), maar de trailer had wel wat humor, dus zal die ook wel bekijken. 12 years of a slave wil ik ook zien.

  6. Ik heb ook alle boeken van The Vampire Academy gelezen, echt een geweldige boekenserie hé? De film viel me dan ook een tikje tegen, maar ook ik ga hem toch bekijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *