Must-see films februari 2015

Deze maand komen er weer een heleboel leuke films uit, dus ik had nog moeite met het beperken van het aantal films dat ik gebruiken wilde voor dit artikel, maar het is mij uiteindelijk gelukt. Kijk je weer mee naar mijn must-see films van de maand?

Night At The Museum: Secret Of The Tomb

night-at-the-museum-3

Misschien heb je net als mij de twee vorige delen van Night At The Museum ook wel gezien en in dat geval is het natuurlijk extra leuk om ook deel drie te gaan bekijken. Hier is in ieder geval de trailer:

Night At The Museum: The Secret Of The Tomb is vanaf 5 februari in de bioscoop te zien.

Paddington

paddington500

Ik denk dat bijna iedereen de beer Paddington wel kent van vroeger en nu komt er een film over hem uit! Het belooft een leuk film te worden voor de hele familie.

Paddington is vanaf 11 februari in de bioscoop te zien, zowel Engels gesproken met ondertiteling als in het Nederlands.

Fifty Shades of Grey

fiftyshadessofgrey

De kans is vrij groot dat je de Fifty Shades of Grey boeken hebt gelezen. Dan weet je al precies waar deze film overgaat. Ik heb zelf de boeken niet eens helemaal gelezen en ik herkende in de trailer toch al wel stukjes uit het eerst boek.

Fifty Shades of Grey is vanaf 12 februari in de bioscoop te zien.

The Woman In Black: Angel of Death

twibaod638

The Woman in Black: Angel of Death is een horrorfilm die zich afspeelt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Een groep kinderen wordt geëvacueerd naar het platteland vanwege de bombardementen in Londen. Uiteindelijk blijkt natuurlijk dat ze eigenlijk veiliger af waren geweest als ze wel in Londen waren gebleven. 

The Woman in Black: Angel of Death verschijnt 12 februari in de bioscoop.

Mortdecai
mortdecai

De volgende film in dit must-see films artikel is Mortdecai, een komedie met Johnny Depp in de hoofdrol als kunsthandelaar Charlie Mortdecai, een man met schurkachtige trekjes. Ik moet bekennen dat ik deze film alleen al wil zien vanwege Johnny’s rol hierin, aangezien ik hem eigenlijk altijd wel een goede acteur vind. 

Mortdecai is vanaf 19 februari in de bioscoop te zien.

Seventh Son

seventhson

We sluiten af met de fantasy film Seventh Son. De duistere heks Moeder Malkin wil haar toorn over de wereld loslaten, maar wordt daarbij belemmert door Meester Gregory, die haar al eerder opsloot. Nu ze terug is moet hij zijn nieuwe leerling Tom Ward, de zevende zoon van een zevende zoon, voor de volle maan op zien te leiden, terwijl dat normaal jaren duurt. Als het hem niet lukt zal de mensheid daar het slachtoffer van zijn. 

Seventh Son is vanaf 26 februari in de bioscoop te zien.

En dit was hem alweer voor deze maand! Ik moet zeggen dat ik het filmaanbod dit keer wel heel leuk vond, terwijl ik dat van februari (vanwege Valentijn) meestal niet zo verwacht. Een fijne meevaller dus!

Welke film spreekt jou het meest aan?

You may also like

36 reacties

 1. Wow, vreemd dat Paddington en Woman in Black in Nederland pas uitkomt in Februari, ik ben deze allebei al gaan kijken hier in België.

 2. Night at the museum lijkt me wel leuk, de verhaallijn is niet altijd heel sterk maar het is wel amuserend. En ik ben dol op the British Museum dus ik ben benieuwd wat ik er allemaal van herken. En fifty shades is denk ik echt een must see. Na de hype met de boeken ben ik wel benieuwd hoe de film is geworden.

 3. Hilarisch dat er een deel 3 van Night at the museum komt. Deel 1 heb ik gezien en stiekem van genoten.

  Ik ben heel benieuwd hoe de recensies zullen zijn van Fifty shades na de hele hype. Ik denk dat de verwachtingen hoog liggen.

 4. Leuke films! Ik wil vooral Night At The Museum: Secret Of The Tomb zien, ik heb de vorige gezien en die vond ik erg leuk voor een zaterdagavond. Ik ga wel wachten tot dat het online is! Ik hoef niet perse naar de bioscoop om hem te zien, ik vind het leuker om lekker op de bank te kijken.

 5. oeee The Woman In Black 2 lijkt me leuk, ik heb de eerste versie ook gezien.. Paddington moet ik ook echt zien, ik was als klein kind helemaal fan!

 6. Zitten vrij veel films tussen waar ik heel erg benieuwd naar ben! Vooral Night at the museum, Paddington, The woman in black en Seventh Son wil ik zeker gaan kijken.

 7. The women in black moet ik lezen voor Engels. Heb gehoord dat de boek heel anders is dan de film, maar ben er wel benieuwd naar al lijkt hij me best eng..

 8. Er komen zo te zien een hoop mooie en goede films uit, 50 schades springt er voor mij uit, het boek heb ik nooit uit gelezen, en ben daarom extra benieuwd of de film goed is of gewoon vreselijk gehyped!

 9. Night at the museum is een geweldige film! Ik ben benieuwd naar het derde deel! Mortedacai Lijkt me een leuke film! Leuk om ze even allemaal op een rijtje te zetten voor ons.

 10. Oeh, The Woman In Black: Angel of Death ziet er superspannend uit. Ik vind horrorfilms stiekem te gek, maar mijn man houdt er jammer genoeg niet zo van.

 11. Hier zitten zeker top films tussen. Ik ben echt benieuwd naar de nieuwe Night at the museum film :), de andere twee heb ik ook gezien. Waren trouwens gisteren nog op tv haha. Ook ben ik echt benieuwd naar The Woman In Black: Angel of Death en Mortdecai :D.

 12. Er zitten wel wat interessante films tussen.. alhoewel seventh son mij niet echt aanspreekt.. komt een beetje cliché over.. en dat terwijl ik erg veel van fantasy films/series houd… but i’ll try to keep an open mind 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *