Must-see films februari 2016

In februari gaan er natuurlijk weer een groot aantal films uitkomen, de één wat meer mijn smaak dan de ander. Dit keer heb ik weer geprobeerd om een gevarieerd lijstje voor je samen te stellen en natuurlijk zitten daar ook mijn persoonlijke favoriete must-see films tussen. 

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

13hours

De eerste film is een film die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal en gaat over voormalige CIA eliteleden die moeten helpen om de posten in Benghazi te beschermen.

De film is vanaf 4 februari in de bioscoop te zien.

Goosebumps

Goosbumps

Misschien ken je de Goosebumps boeken nog wel van vroeger, hier heette de boekenserie Kippenvel. R.L. Stine, de schrijver, heeft monsters opgesloten in zijn boeken, maar als de nieuwe buurjongen die dan per ongeluk vrij laat, ontstaat er een groot probleem; de monsters vormen een bedreiging voor het hele dorp.

Goosebumps is vanaf 11 februari in de bioscoop te zien.

Dirty Grandpa

dirtygrandpa

Dirty Grandpa is een comedy over een opa die zijn kleinzoon, Jason, vlak voor zijn bruiloft mee neemt naar Spring Break om wild te feesten. Gaat dat echter wel goedkomen met het aanstaande huwelijk van Jason?

Dirty Grandpa verschijnt op 18 februari in de bioscoop.

Pride and Prejudice and Zombies

Pride and Prejudice and Zombies

Pride and Prejudice and Zombies spreekt mij al een tijdje aan en eigenlijk wilde ik het boek ook nog graag lezen, maar daar ben ik nog niet aan toegekomen. Nu er een film van is wil ik die uiteraard ook zien. Het verhaal is een combinatie van Pride and Prejudice van Jane Austen met zombie elementen.

Pride and Prejudice and Zombies is vanaf 18 februari in de bioscoop te zien.

Gods of Egypt

GodsofEgypt

Gods of Egypt verteld het verhaal van Bek, een dief, die Horus om hulp vraagt om de wereld te redden. En zoals je op de poster al kunt zien; Horus wordt gespeeld door Nikolaj Coster-Waldau aka Jaime Lannister uit Game of Thrones. Samen gaan ze de strijd aan tegen Set, de god die juist alles wil vernietigen.

Gods of Egypt is vanaf 25 februari in de bioscoop te zien.

Persoonlijk spreken vooral Pride and Prejudice and Zombies en Gods of Egypt mij aan en die komen dan ook echt op mijn to-watch lijstje.

Welke film(s) spreken jou het meest aan?

You may also like

16 reacties

  1. Pride and Prejudice + zombies heb ik ook nog thuis liggen om te lezen. Ik ben zo iemand die altijd eerst het boek wil lezen voordat ik de film bekijk, dus daar moet ik maar snel aan gaan beginnen.

  2. Er zijn er een paar die ik wel een kans zou willen geven maar denk niet dat ik voor deze films naar de bios ga. Pride and Prejudice and Zombies lijkt me leuk.

  3. Gods of Egypt lijkt mij ook wel leuk! Maar ik ben afgelopen maand al naar The Hateful Eight geweest en ga aankomend weekend naar The Revenant, dus om dan nóg een keer in zo’n korte tijd naar de bios te gaan… meestal ga ik maar een paar keer per jaar ipv per maand haha :p

  4. Ik heb twee prachtige films in januari gezien, The Danish Girl een absolute must en zeker een Oscar of twee. En Glow vond ik ook prachtig! Deze films spreken mij iets minder aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *