Must-see films januari 2017

Oh nee, ik ben gewoon twee maanden lang vergeten om mijn must-see films artikel te delen! Shame on me. Maar ik heb er nu in ieder geval weer aan gedacht. Ben je benieuwd welke films je zoal kunt gaan zien de komende maand? Lees dan snel verder voor mijn must-see films van januari 2017!

Assassin’s Creed

Assassin's Creed

Als je van gamen houdt, ken je de gelijknamige games wellicht wel. Ik ken ze in ieder geval wel en daarom was mijn interesse dan ook meteen gewekt toen ik hoorde van deze film. Callum kan door een nieuwe technologie de herinneringen van zijn voorvader beleven, die bij de zogenaamde Assassin’s Creed hoorde.

Assassin’s Creed is vanaf 5 januari in de bioscoop te zien.

The History of Love

The History of Love

The History of Love van Nicole Krauss is zonder twijfel één van de mooiste boeken die ik las in 2015 en toen ik zag dat er een film van kwam, moest deze dan ook toegevoegd worden aan dit artikel. Het verhaal wordt verteld vanuit meerdere perspectieven, maar het perspectief van de oude man Leo die de Tweede Wereldoorlog mee heeft gemaakt en een boek heeft geschreven dat de tijd niet overleeft lijkt te hebben (met de nadruk op lijkt), vond ik toch wel het meest bijzonder denk ik.

In het boek speelt de liefde wel een rol, maar zijn er nog veel meer andere belangrijke thema’s, zoals de identiteit van de generatie joodse Amerikanen die de holocaust niet meer zelf hebben meegemaakt, maar die dit wel een plek binnen wie ze zijn moeten zien te geven. Na het zien van de filmtrailer ben ik om eerlijk te zijn ook wel een beetje kritisch, aangezien de filmtrailer een grote nadruk op romantiek lijkt te leggen en het boek veel meer was dan dat.

The History of Love is vanaf 5 januari in de bioscoop te zien.

The Founder

The Founder

Zoals de poster die bij de volgende film hoort eigenlijk al suggereert, gaat The Founder over McDonald’s. De film vertelt het waargebeurde verhaal over hoe Ray Kroc, die aan de afgrond van zijn faillissement staat, de broer McDonald tegenkomt en hij ziet geld in hun fastfood restaurant, waarvan zijn ambitie op hol slaat.

The Founder is vanaf 5 januari te zien in de bioscoop.

Brimstone

Brimstone

Brimstone speelt zich af in de 19e eeuw en vertelt het verhaal van Liz, wiens leven verandert door de verschijning van een vreemde dominee. De verandering zijn uiteraard niet goed en er komen levens op het spel te staan. Voor de fans van Game of Thrones: zowel Kit Harrington als Carice van Houten spelen een rol in deze film.

Brimstone is vanaf 12 januari in de bioscoop te zien.

Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil the Final Chapter

De laatste film in dit artikel is Resident Evil: The Final Chapter. De voorgaande delen heb ik al gezien en hoewel ik denk dat ze wel erg veel films blijven maken over Resident Evil, ben ik toch wel benieuwd naar deze laatste film.

Resident Evil: The Final Chapter is vanaf 26 januari in de bioscoop te zien.

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

10 reacties

  1. Ze spreken me allemaal niet zo heel erg aan. Ik heb wel al een lijst gezien met de top films van 2017, zitten een aantal mooie tussen die gaan komen!

  2. Ik was niet zo op de hoogte van de films die uitkomen, maar elke film die hierboven vermeld staat (behalve de McDonalds film) klinkt zo boeiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *