Must-see films juli 2014

Wat is juni voorbij gevlogen zeg! Het is inmiddels weer de laatste zondag van de maand, wat betekent dat het weer tijd is voor een must-see films artikel. Dit keer was het ontzettend lastig om niet teveel films te noemen, aangezien er erg veel leuke en interessante films uitkomen. Toch is het gelukt. Lees snel verder voor de must-see films juli 2014!

Oorlogsgeheimen

oorlogsgeheimen

Er komen deze maand wel meer Nederlandstalige films uit (waaronder een nieuwe Loenatik film), maar toch blijf ik altijd wel erg benieuwd naar de Nederlandse films over de oorlog. Het heftige aan deze film is dat je hem vanuit het perspectief van kinderen ziet. De film is gebaseerd op het boek van Jacques Vriens.

Oorlogsgeheimen is vanaf 3 juli te zien in de bioscoop.

The Fault in Our Stars

thefaultinourstars

Ik denk dat velen van jullie al uit hebben gekeken naar deze film, gebaseerd op de best-seller van John Green. De film gaat over Hazel en Gus die een relatie krijgen, terwijl Hazel een tikkende tijdbom is door haar ziekte. Dit is niet het soort film dat ik voor mijn plezier zou kijken, omdat dit soort verhalen mij op de een of andere manier veel te veel aangrijpen (lees: ik moet waarschijnlijk de halve film huilen), maar hij lijkt me wel heel mooi.

The Fault in Our Stars is vanaf 10 juli te zien in de bioscoop.

Step Up 5 All In

stepup5 all in

Om dit artikel niet te zwaar te maken, komen er nu ook een paar wat luchtigere films, zoals Step Up 5 All In. De kans is groot dat je al wel eens één van de delen van de Step Up films hebt gezien en hoewel het verhaal eigenlijk altijd hetzelfde is in de grote lijnen (no offense), is het een ideale film om te kijken op een avond dat je niet teveel na wilt denken, maar gewoon wilt ontspannen.

Step Up 5 All In is vanaf 10 juli in de bioscoop te zien.

Fading Gigolo

fadinggigolo

Murray (Woody Allen) heeft geldproblemen, die hij kan oplossen wanneer hij zijn vriend Fioravante (John Turturro) als gigolo verkoopt en Murray krijgt natuurlijk een goed percentage mee van de winst. Dit gaat goed, totdat Fioravante verliefd wordt.

Fading Gigolo is vanaf 17 juli in de bioscoop te zien.

Blended

blended

Ook dit is weer een comedy. Lauren (Drew Barrymore) en Jim (Adam Sandler) zijn allebei alleenstaande ouders. Na een dramatische eerste date, willen ze elkaar nooit meer zien, maar dat loopt voor hen helaas anders als ze allebei op dezelfde vakantie naar Afrika gaan met hun kinderen.

Blended is vanaf 24 juli in de bioscoop te zien.

The Homesman

the homesman

We sluiten deze must-see films van juli af met een iets serieuzere film dan de drie hiervoor. The Homesman vertelt het verhaal van Mary Bee Cuddy (Hilary Swank) die samen met George Briggs (Tommy Lee Jones) drie krankzinnige vrouwen naar het Amerikaanse oosten moet brengen. Dit is zo’n film die lastig te beschrijven is, dus ik kan het zeker aanraden de trailer hieronder even te kijken:

The Homesman is vanaf 24 juli in de bioscoop te zien.

Zo, dit was de must-see films voor juli alweer!

Welke van deze films lijkt jou het leukst?

P.S. Volgende maand bestaat deze rubriek gewoon al een jaar!

You may also like

28 reacties

  1. The Fault in Our Stars wil ik zooo graag zien ik kende deze niet tot ik een trailer stukje op Youtube voorbij zag komen. Ook komt er dit jaar een nieuwe Transformers film uit die wil ik ook nog graag zien 🙂 x

  2. The fault in our stars en Blended zien er super leuk uit!
    Ik ga volgende week naar de bioscoop, dus waarschijnlijk zal ik dan The fault in our stars gaan kijken! Ik ben er benieuwd naar!

  3. the fault in our stars zou ik ook heel graag willen zien maar ik kan er echt heel lang mee zitten als er een slecht einde is bijvoorbeeld!

  4. Ik heb The Fault In Our Stars afgelopen vrijdag gezien en ik heb serieus bijna de hele film gehuild.. Normaal gebeurt dat niet zo snel en al helemaal niet in de bioscoop bij mij, haha.

  5. Ik heb ‘The Fault In Our Stars’ en ‘Step Up All In’ al gezien voor het werk en ik kan je zeggen dat het allebei toppers zijn. ‘TFIOS’ is héél ontroerend, ‘Step Up All In’ de ideale film om je gedachten op nul te zetten. Leuk overzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *