Must-see films juli 2016

Het is weer de laatste zondag van de maand en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw must-see films artikel. Ik moet zeggen dat het mij meteen opviel dat er maar relatief weinig films uitkomen deze maand, wat natuurlijk ook wel te begrijpen is met de vakanties. Kijk je weer mee?

The Legend of Tarzan
thelegendoftarzan

Ik denk dat bijna iedereen van vroeger uit Tarzan wel kent en er komt nu een nieuwe film over hem uit. In deze film heeft Tarzan de jungle al heel lang achter zich gelaten en is hij gelukkig getrouwd met Jane. Als hij terug gaat naar Congo als afgezant van het parlement verandert zijn rustige leven echter.

The Legend of Tarzan is vanaf 7 juli in de bioscoop te zien.

The Purge

The Purge Election Year

The Purge is terug met de film The Purge: Election Year en dit keer komen er een heleboel toeristen op de jaarlijkse zuivering af. De vorige films vond ik ook leuk, dus ik ben hier ook wel benieuwd naar.

The Purge: Election Year is vanaf 7 juli in de bioscoop te zien.

The BFG
The BFG

Ik deel niet vaak films die als doelgroep kinderen hebben en als ik ze dan deel is dat met een reden. Zo ook bij The BFG of in het Nederlands De GVR (Grote Vriendelijke Reus). De film is gebaseerd op het boek van Roald Dahl en als klein meisje vond ik zijn boeken maar al te leuk, waardoor ik toch wat nostalgische gevoelens krijg bij de film.

The BFG (of De GVR) is vanaf 20 juli in de bioscoop te zien.

Absolutely Fabulous: The Movie

Absolutley Fabulous

Toen ik deze trailer zag, herkende ik Edina en Patsy meteen, terwijl ik ze in eerste instantie vergeten was. In de film moeten ze vluchten voor de paparazzi nadat ze tijdens een hip feestje ervoor zorgen dat Kate Moss verdwijnt in de Thames.

Absolutely Fabulous: The Movie is vanaf 21 juli in de bioscoop te zien.

Jason Bourne

Jason Bourne

Tot slot heb ik in dit must-see films artikel de nieuwe Bourne film, genaamd Jason Bourne. Ik weet nog dat dit een aantal jaren terug hele populaire films waren en nu is er dus een vervolg voor de liefhebbers.

Jason Bourne is vanaf 28 juli in de bioscoop te zien.

En dat is hem dan alweer voor de maand juli. Ik moet zeggen dat ik zelf vooral benieuwd ben naar The Legend of Tarzan en The Purge: Election Year. 

Welke film(s) spreekt jou het meest aan?

You may also like

8 reacties

  1. Hee de GVR! Ligt vast aan mijn beperkte smaak maar er zit eventjes niet veel tussen waar ik heel graag naar toe wil. Hoewel films kijken best wel leuk is.

  2. Hey Kirsty,

    Ab fab wil ik zeker zien!! Ik ben zo benieuwd naar de film 🙂 . De serie vond ik ook altijd echt geweldig 🙂 . En The purge vind ik echt zoooo weird haha. DIe hoef ik niet meer te zien 🙂 .

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *