Must-see films juni 2016

Voordat ik ook maar begonnen was aan het maken van dit artikel wist ik al één ding, namelijk dat Warcraft: The Beginning sowieso bij de must-see films van juni hoort. Verder heb ik nog vier andere films voor je uitgezocht die ook onder de must-see films vallen, maar eerlijk is eerlijk: de Warcraft film springt er voor mij toch wel uit!

Warcraft: The Beginning

Warcraft the Beginning

Al maanden kijken Jeff en ik uit naar Warcraft: The Beginning. Deze film is gebaseerd op een verhaal uit de game World of Warcraft en aangezien we dat beiden spelen (Jeff wel veel meer dan mij geef ik toe), is het niet meer dan logisch dat een film je nieuwsgierig maakt. Ik moet mij nu ook inhouden om niet allemaal details te benoemen die je alleen weet als je de game speelt. Ik zou zeggen: kijk de trailer!

Warcraft: The Beginning is vanaf 2 juni in de bioscoop te zien.

The Conjuring 2

The Conjuring 2

Op naar de volgende film. Het tweede deel van The Conjuring komt in juni uit en als je net als mij wel van de horrorfilms bent, heb je misschien het eerste deel ook al gezien. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar als ik heel eerlijk ben zet ik daar bij dit genre toch altijd wel een beetje mijn vraagtekens bij.

The Conjuring 2 is vanaf 9 juni te zien in de bioscoop.

A Hologram for the King

A Hologram for the King

Het verhaal van deze films sprak mij niet meteen aan. Het gaat namelijk over een Amerikaanse zakenman die een deal moet verkopen aan een koning in Saudi-Arabië.  Na het zien van de trailer ben ik echter toch benieuwd.

A Hologram for the King is te zien in de bioscoop vanaf 16 juni.

Central Intelligence

Central Intelligence

Voor de liefhebbers van comedy heb ik Central Intelligence. In deze film spelen Dwayne Johnson en Kevin Hart de twee hoofdrollen. Johnson is een CIA-agent die zijn brave, voormalig klasgenoot Hart meetrekt in zijn gevaarlijke werk.

Central Intelligence is vanaf 16 juni in de bioscoop te zien.

Term Life

Term Life

We sluiten af met de thriller Term Life waarin een vader zijn dochter mee op sleeptouw neemt als hij moet vluchten voor mensen die hem willen vermoorden.

Term Life is vanaf 30 juni in de bioscoop te zien.

Zo en dat waren de must-see films voor juni alweer! Ik hoop dat er wat leuks voor je tussen zit. Zelf ben ik, zoals je waarschijnlijk al wel doorhebt, vooral heel benieuwd naar Warcraft: The Beginning.

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

17 reacties

  1. Term Life en Warcraft die zou ik ook willen zien. Ik heb al 3- 4 films op de wistlijst gezet, hopelijk kan ik ook kijken voor ik naar Thailand ga. Niet dat daar geen bBioscoop is, maar het is zo groot en drukker dan hier.

  2. Ik ben benieuwd naar The Conjuring 2. Heb deel een ongeveer een jaar geleden met m’n vriend gezien en alhoewel hij niet heel spannend was was het wel een leuke film.

  3. IEEKS haha the Conjuring 2. Ik heb de 1e film samen met mama in de bioscoop gekeken. Nouja gekeken kan ik niet echt zeggen, ik had expres een sjaal mee genomen voor als het te eng werd haha je raad het misschien al, die is bijna niet voor mijn ogen weg gekomen 🙂 Het geluid in de bioscoop is dan ook wel altijd overdreven hard en het geluid is altijd het ergste! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *