Must-see films maart 2015

Het is weer tijd voor de must-see films van de maand. Dit keer zijn we alweer bij maart 2015 aangekomen. Wat gaat het toch snel! Ik heb ook deze maand weer vijf must-sees voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Chappie

chappie

We beginnen met Chappie. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de naam van de film wel een beetje gek vond, maar het verhaal is ook niet een standaardverhaal dat je elke maand wel kunt zien in de bioscoop. Chappie gaat namelijk over een robot met een bewustzijn.

Chappie is vanaf 5 maart in de bioscoop te zien.

Cinderella

cinderella

Naar deze film kijk ik al een tijdje uit en stiekem heeft dat heel veel te maken met de bijpassende collecties van MAC en Essence. Daarnaast was Cinderella vroeger al mijn favoriete sprookje.

Cinderella is vanaf 18 maart in de bioscoop te zien.

Insurgent

insurgent

Op dezelfde dag als Cinderella komt ook het tweede deel in de Divergent serie uit, namelijk Insurgent. Voor de fans is dit natuurlijk erg leuk. Zelf wil ik eigenlijk eerst de boeken daadwerkelijk lezen denk ik.

Zoals ik zei verschijnt Insurgent op 18 maart in de bioscoop.

The Second Best Exotic Marigold Hotel

the_second_best_exotic_marigold_hotel

De cast van The Second Best Exotic Marigold Hotel (wat een mond vol is dat toch ook) ziet er alleen al ontzettend veelbelovend uit. De film belooft een leuke comedy te zijn met een geweldige cast. Stiekem vind ik dat laatste alleen al wel een reden om nieuwsgierig te worden naar de film.

De film verschijnt op 19 maart in de bioscoop.

Suite Française

suitefrancaise

We eindigen deze must-see films met een wat serieuzere film, namelijk Suite Française. Deze film gaat over hoe een Frans meisje ten tijde van de tweede wereldoorlog en een Duitse officier zich steeds meer tot elkaar aangetrokken voelen, terwijl dit niet mag en niet mogelijk is.

Suite Française is vanaf 26 maart in de bioscoop te zien.

Dit was hem alweer voor deze maand! Ik moet zeggen dat er wel weer een aantal films tussen zitten waar ik erg benieuwd naar ben!

Welke film(s) spreekt jou het meest aan?

You may also like

26 reacties

  1. Ik ben heel benieuwd naar Cinderella. Mijn dochter vast ook, ik laat de trailer zo aan haar zien.

    Chappie wat een grappige naam, ik gebruik dat woord wel eens in plaats van sukkel, ooit overgenomen van een vriend 😉

  2. Ik ben vooral wel heel erg benieuwd naar Cinderella en Insurgent. Momenteel ben ik de Divergent serie aan het lezen en vind het dan altijd zo leuk om de verfilmingen van de boeken die ik gelezen heb te zien.

  3. Wat een leuk lijstje, ik ben echt ontzettend benieuwd naar al deze films vooral Cinderella is zo’n film die het altijd wel goed doet. Ik ben ook heel erg benieuwd welke films er nog meer uit gaan komen in 2015!

  4. Ik wil Cinderella wel zien :d neemt ons toch een beetje terug naar onze kindertijd 😉 En tegen mijn verwachtingen in heb ik ook erg genoten van Maleficent dus dit zal ook wel niet verkeerd zijn!

  5. Er zitten een paar tussen dat ik wel zou willen zien maar moet eerlijk toegeven dat ik ze vast en zeker niet in de bios zal gaan kijken. Ik wacht wel af totdat ik ze elders kan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *