Must-see films maart 2016

Het is alweer tijd voor het must-see films artikel van de maand. Ik moet toegeven dat het dit keer lastig was om mij te beperken tot slechts vijf films, maar het is uiteindelijk gelukt. Kijk je mee naar welke films het hebben gehaald tot de must-see films voor maart 2016?

Allegiant

Allegiant

De derde Divergent film komt deze maand uit, namelijk Allegiant. Ik moet zelf de andere films ook nog steeds zien, maar ik ben nog steeds nieuwsgierig.

Allegiant is vanaf 9 maart in de bioscoop te zien.

The Forest

The Forest

Zoals je vast wel weet als je mijn must-see films artikelen vaker leest, houd ik altijd wel van horrorfilms, dus ook dit keer heb ik er één voor je.  In The Forest is een jonge vrouw opzoek naar haar tweelingzus, die verdwenen is in een bos dat bekend staat als the suicide forest. 

The Forest verschijnt op 17 maart in de bioscoop.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman

In deze film nemen de superhelden Batman en Superman het tegen elkaar op, maar terwijl ze met elkaar bezig zijn, ontstaat er een grotere dreiging.

Batman v Superman: Dawn of Justice is vanaf 24 maart in de bioscoop te zien.

Risen

Risen

Risen gaat over een Romeinse soldaat die niet gelovig is, maar die wel getuige wordt van de heropstanding van Jezus. Blijkt hij er goed aan te doen om niet te geloven of wordt zijn ongelovigheid op de proef gesteld?

Risen verschijnt op 24 maart in de bioscoop.

Experimenter

Experimenter

De laatste film voor deze maand is Experimenter, een vreemde film over een waargebeurd experiment. Bij dit experiment wordt de gehoorzaamheid aan autoriteit van proefpersonen getest. Ze moeten vragen stellen aan een persoon (in werkelijkheid een acteur) in een andere kamer en als diegene verkeerd antwoord, moeten ze diegene “stroom toedienen.” Hoever gaat de mens in zijn gehoorzaamheid?

Experimenter is vanaf 31 maart in de bioscoop te zien.

En dat waren de must-see films voor maart dan alweer! Ik moet zeggen dat ik wel heel benieuwd ben naar deze films, maar voor nu springt Experimenter er toch wel bovenuit voor mij, omdat het bij mij vragen oproept over hoever mensen gaan om te gehoorzamen.

Welke film(s) spreekt jou het meest aan?

You may also like

12 reacties

  1. Alligent moet ik echt zien, ik ben een diehard fan van de Divergent serie! En The Forest lijkt me ook wel leuk, ik heb namelijk een tijdje geleden een documentaire gezien over het suicide forest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *