Must-see films mei 2015

Het is weer de laatste zondag van de maand en dat betekent dat het tijd is voor een must-see films artikel. Ik heb weer zes must-see films voor je op een rijtje gezet van comedy tot thriller, er zit weer van alles bij. Kijk je mee?

Far From The Madding Crowd

farfromthemaddingcrowd1

Far From The Maddening Crowd is gebaseerd op het boek van Thomas Hardy en gaat over Bathsheba en de drie mannen in haar leven. Normaal gesproken ben ik niet zo van de romantische films, maar in dit geval maakt het feit dat het op literatuur gebaseerd is toch wel veel goed.

Far From The Maddening Crowd is vanaf 7 mei in de bioscoop te zien.

Child 44

child44

Van een romantische film gaan we naar een thriller, namelijk Child 44. De film speelt zich af ten tijde van Stalin. Leo Demidov probeert een aantal onopgeloste kindermoorden op te lossen, alleen is dat niet makkelijk; in de Stalinistische Sovjet Unie zouden geen (serie)moordenaars bestaan dus de staat werkt totaal niet mee en hij wordt zelfs verbannen. Kan hij de moordenaar nog pakken met behulp van zijn vrouw?

Child 44 is in de bioscoop te zien vanaf 7 mei.

Get Hard

gethard

In Get Hard volgen we de steenrijke James King die veroordeeld wordt tot een gevangenisstraf vanwege fraude. Omdat hij geen idee heeft hoe het er in een gevangenis aan toe gaat, vraagt hij de hulp van Darnell, die hij vanwege zijn huidskleur aanziet voor een voormalig gevangene. Darnell blijkt echter een keurige burger te zijn met een eigen bedrijfje en hoewel hij James wil helpen, heeft hij geen verstand van hoe het er in de gevangenis aan toe gaat.

Get Hard is vanaf 7 mei in de bioscoop te zien.

Pitch Perfect 2

pitchperfect2

Ik was blij verrast toen ik zag dat Pitch Perfect 2 uitkomt! Ik heb namelijk echt genoten van het eerste deel en ik denk veel dames met mij.

Pitch Perfect 2 is vanaf 14 mei in de bioscoop te zien.

Project T

Project t

Project T is een science-fiction film die het verhaal verteld van Casey en Frank; een jong meisje en een wat oudere man. Hun lot is verbonden met een plek uit een andere dimensie met de naam Tomorrowland. Als ze daar doen wat ze moeten doen, veranderen ze daarmee de wereld voorgoed.

Project T verschijnt op 21 mei in de bioscoop.

Poltergeist

poltergeist

We eindigen dit keer met een horrorfilm. Poltergeist gaat, zoals de titel eigenlijk al verraadt, over een klopgeest. Een gezin krijgt te maken met deze kwade geest en de jongste dochter wordt meegenomen. Om te voorkomen dat ze voorgoed verdwijnt, probeert de rest van het gezin er alles aan te doen om van de klopgeest af te komen.

Poltergeist is vanaf 21 mei in de bioscoop te zien.

En dat was hem alweer voor dit keer! Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan qua welke films je nog wil zien door dit artikel. Zelf ben ik vooral benieuwd naar Pitch Perfect 2 en Poltergeist, maar ook Child 44 lijkt mij wel een erg spannende film.

Naar welke film ben jij het meest benieuwd?

You may also like

19 reacties

  1. Hm, merendeel van de films ben ik wel naar benieuwd (behalve get hard en child 44?)… ik vind tomorrowland/project t zo vaag klinken.. dat het me wel interesseert 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *