Must-see films mei 2016

Deze maand komen er niet zo heel veel films uit die mij aanspreken moet ik eerlijk toegeven en het lijken ook niet zoveel films op de een of andere manier? Toch is het mij gelukt om weer een must-see films artikel voor je samen te stellen met de 5 must-see films van de maand mei! 

Bad Neighbours 2

badneighbours2poster2

Als je de eerste Bad Neighbours film leuk vond, dan kan je het vervolg vast ook wel waarderen. In deze film worden de buren geteisterd door dames die naast hen komen wonen en met hun sorority alles op zijn kop zetten.

Bad Neighbours 2 is vanaf 12 mei in de bioscoop te zien.

Money Monster

moneymonster

Money Monster is een thriller waarin een tv presentator live gegijzeld wordt.

De film is vanaf 12 mei in de bioscoop te zien.

X-Men: Apocalypse

X-men apocalypse

Normaal gesproken ben ik niet zo van de X-Men films, maar deze trailer zag er toch wel spannend uit. De eerste mutant, genaamd Apocalypse vormt een bedreiging voor de beschaving.

X-Men Apocalypse is vanaf 19 mei in de bioscoop te zien.

The Nice Guys

theniceguys

Vervolgens heb ik ook nog een actie-comedy voor jullie deze maand, namelijk The Nice Guys, waarin een privé-detective moet samenwerken met ene Healy, waar hij uiteraard niet goed mee overweg kan, om een meisje genaamd Amelia te vinden.

The Nice Guys is vanaf  19 mei in de bioscoop te zien.

Alice Through The Looking Glass

alicethroughthelookingglass

Eerlijk is eerlijk, ik kijk stiekem denk ik toch wel het meest uit naar deze laatste film Alice Through the Looking Glass. Ik denk dat als je de eerste Alice In Wonderland film van Tim Burton hebt gezien, je daar wil in kunt komen. Sowieso heb ik het verhaal van Alice van kleins af aan al heel leuk gevonden.

Alice Through the Looking Glass is vanaf 26-27 mei te zien in de bioscoop.

En dat waren de must-see films voor dit keer alweer!

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

14 reacties

  1. Hey Kirsty,

    Ik ben echt zeer benieuwd naar de nieuwe X-men, maar ook naar de nieuwe Alice film 🙂 .
    Daarnaast wil ik ook nog Captain America zien 🙂 .

    Liefs!

  2. Ik wil heel graag naar de Alice in wonderland film, ik ben gek op sprookjes en nu de afgelopen jaren al de sprookjes tot leven worden gebracht ben ik helemaal gelukkig! Bad Neighbours 2 lijkt me ook echt lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *