Must-see films november 2014

Het is weer de laatste zondag van de maand, wat betekent dat het weer tijd is voor een must-see films artikel. Dit keer zijn het vooral vreemde en wat serieuzere films, maar voor de liefhebbers zit er ook een comedy bij. Kijk je mee?

Interstellar

Interstellar

We beginnen deze keer met Interstellar, een film waarin ontdekkingsreizigers opzoek gaan naar een nieuwe plek voor de mensheid om te leven; de tijd van leven op aarde lijkt namelijk aan zijn eind te komen.

Interstellar is vanaf 7 november in de bioscoop te zien.

Horns

Horns

Dit is een film die mij een beetje vreemd leek. Ig Perrish (Daniel Radcliffe) wordt beschuldigd van de verkrachting en moord op zijn vriendin, maar hij blijft beweren dat hij onschuldig is. Nadat hij een avond zijn verdriet verdronken heeft met veel drank wordt hij wakker met hoorns die uit zijn hoofd groeien. Dit verandert zijn leven natuurlijk drastisch.

Horns is vanaf 13 november in de bioscoop te zien.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1

the hunger games mockinjay 1

De diehard fans van The Hunger Games zagen dit waarschijnlijk allang aankomen, maar voor mij was het een leuke verrassing dat er weer een film aankomt!

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 is vanaf 19 november in de bioscoop te zien.

Horrible Bosses 2

Horrible Bosses 2

Ook deze film is weer een vervolg op een eerdere film, dit is namelijk deel twee van Horrible Bosses. Dit is de enige comedy die er dit keer tussen zit. Als je deel 1 leuk vond, vind je deze waarschijnlijk ook wel leuk.

Horrible Bosses 2 is vanaf 27 november in de bioscoop te zien.

Trash

Trash

We sluiten deze must-see films af met Trash, een film die het verhaal verteld van drie jonge vrienden die op de vuilnisbelt in de sloppenwijken van Rio de Janeiro een portemonnee vinden tussen al het afval. Al gauw wordt duidelijk dat dit geen normale portemonnee is en begint er voor hen een groot en gevaarlijk avontuur.

Trash is vanaf 27 november in de bioscoop te zien.

En dit was hem dan alweer voor deze maand!

Welke film(s) spreken jou het meest aan?

You may also like

38 reacties

 1. Leuke films! Ik ben zelf vooral benieuwd naar The Hunger Games: Mockingjay. De eerste 2 delen heb ik gezien en deze derde deel moet ik natuurlijk dan ook zien 🙂

 2. Ik kijk heel hard uit naar de nieuwe Hunger Games! Bij de vorige zat ik op het einde op het puntje van mijn stoel en wou ik onmiddellijk het vervolg zien. En eindelijk is het bijna zo ver 🙂

 3. Oohh er zitten wel een aantal films tussen die ik graag zou willen zien! Om ze nou allemaal in de bios te gaan kijken is ook weer zoiets haha. Maar misschien 1 of 2 🙂 Leuk artikel!

 4. Ik ga naar de nieuwe hunger games film. De trailer valt heel erg tegen want het gaat eigenlijk niet meer over het spel maar over de oorlog. Ben wel heel benieuwd!

 5. Lwuke films komen er weer aan! Ze lijken me allemaal wel leuk. Maar ik ben die-hard fan van de hubger games dus daar kijk ik natuirlijk weee naar uit en de intersellar lijkt mij ook gaaf ^^ x

 6. Jaaa, ik tel de dagen af naar de volgende hunger games-film! (Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn, haha. Echt, ik las alle drie de boeken in 2 dagen. Spannend!!)

 7. Ik ben wel benieuwd naar Interstellar. Leuke cast en ik hou toch altijd van die apocalyptische films. Het einde van de wereld is in zicht en iemand moet iets doen om de mensheid te redden. En ik denk dat er ook een boel ethische dilemma’s in zitten, lijkt me interessant.

 8. Ik kan echt niet wachten op de Hunger Games! Gisteren naar de vorige gekeken om weer helemaal up to date te zijn. En vandaag dan maar naar de eerste ook gekeken :p Niet de meest logische volgorde but ach.. echt geweldige films ^^

  x Aurélie

 9. Instellar lijkt me eigenlijk niet zo interessant (ik hou niet van si-fi films), maar ik vind de regisseur zo goed dat ik hem heel stiekem alsnog wil zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *