Must-see films oktober 2015

Het is weer het einde van de maand, dus het is weer tijd voor een must-see films artikel. Dit keer is de maand oktober al aan de beurt en ik kan goed merken dat Halloween eraan komt, want er komen aardig wat horrorfilms uit! Kijk je mee?

The Martian

the martian

In eerste instantie was The Martian niet een film die mij meteen aansprak, maar na het zien van de trailer ben ik toch wel benieuwd geworden. De film vertelt het verhaal van Mark Whatney, een austronaut die voor dood wordt achtergelaten op Mars tijdens een bemande missie, maar hij blijkt achteraf helemaal niet dood te zijn. Hij moet proberen contact te leggen met de aarde en daarnaast ook nog zien te overleven op een planeet waar geen leven is.

The Martian is vanaf 1 oktober in de bioscoop te zien.

Crimson Peak

Crimson Peak

Crimson Peak vertelt het verhaal van Edith Cushing, een aspirerende schrijfster, die vooral over geesten schrijft, maar die zelf ook de nodige bovennatuurlijke dingen meemaakt in een oud huis dat zijn eigen leven lijkt te hebben. Deze film past mooi bij deze tijd van het jaar zo rondom Halloween!

Crimson Peak is vanaf 15 oktober in de bioscoop te zien.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Paranormal activity ghost dimension

Voor de liefhebbers van het horrorgenre (of voor degenen die hier alleen met Halloween van houden), is er ook nog Paranormal Activity: The Ghost Dimension.  Dit is trouwens het slot van de Paranormal Activity films.

Vanaf 22 oktober is Paranormal Activity: The Ghost Dimension in de bioscoop te zien.

The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter

We blijven nog even een beetje bij het bovennatuurlijke met de fantasyfilm The Last Witch Hunter. Ik moet toegeven dat ik deze film maar het voordeel van de twijfel heb gegeven bij dit artikel, aangezien ik nog niet helemaal weet of ik Vin Diesel wel een overtuigende heksenjager ga vinden, maar je zult het nooit zeker weten als je niet kijkt natuurlijk.

The Last Witch Hunter is vanaf 22 oktober in de biosoop te zien.

No Escape

The Escape

Voor degenen die niet zo van de horror/fantasy/sci-fi zijn, sluiten we dit must-see films artikel af met de actiefilm No Escape. De film gaat over Jack, die besluit om met zijn gezin naar Azië te verhuizen, maar eenmaal daar breekt er een gewelddadige, politieke opstand uit en moeten ze er alles aan doen om te ontsnappen. Dit gaat echter niet zo gemakkelijk, want ze zijn daar als buitenlanders een extra makkelijk doelwit.

No Escape is vanaf 29 oktober in de bioscoop te zien.

En dit waren de must-see films voor de maand oktober dan alweer! Ik moet zeggen dat vooral Crimson Peak mij erg aan spreekt omdat het horror is met een gothic randje en daar houd ik wel van. Verder lijkt The Martian mij ook wel een hele bijzondere film.

Welke film spreekt jou het meest aan?

You may also like

16 reacties

  1. Oh sjeetje weer een Paranormal Activity. Ik vond deel 1 en 2 erg spannend. De rest van films ken ik niet.

    Vandaag ga ik naar Titanic 😉 3D in de bioscoop. Classic.

  2. Het verhaal van de Martian lijkt mij wel bijzonder. Dat is gebaseerd op een boek toch? Ik heb het nooit gelezen, maar ik ben vooral nieuwsgierig naar het einde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *