Must-see films oktober 2016

Het is weer tijd voor een must-see films artikel en ik zal maar eerlijk bekennen dat ik deze maand meer nieuwe films had verwacht. Daarnaast zijn er niet zo heel veel nieuwe horrorfilms, terwijl je toch zou verwachten dat die uitkomen rond Halloween. Kijk je mee naar de must-see films van deze maand?

Masterminds

Masterminds

David is iemand met een braaf en saai leven, totdat hij zich overlaat halen om mee te doen met een overval. Dan komt hij in meer problemen terecht dan hij ooit had gedacht.

Masterminds is vanaf 6 oktober in de bioscoop te zien.

Inferno

Inferno

Professor Robert Langdon, die je wellicht al wel kent van bijvoorbeeld The Da Vinci Code, is terug en hij moet de wereld zien te redden van de ondergang. In Inferno speelt het gelijknamige werk van Dante Alighieri een belangrijke rol en degenen die dit werk kennen zullen vast wel een idee hebben van wat ze kunnen verwachten.

Inferno is vanaf 13 oktober te zien in de bioscoop.

Hell or High Water

Hell or High Water

Tanner en Toby zijn altijd al arm geweest, maar wanneer ze dreigen hun ouderlijk huis te verliezen, besluiten ze dat er iets moet gebeuren. Ze plegen een aantal overvallen op kleine banken in de buurt waar het om niet al te grote bedragen gaat. Ze hopen op die manier niet teveel in de problemen te raken, maar toch krijgen ze de autoriteiten achter zich aan.

Hell or High Water is vanaf 20 oktober in de bioscoop te zien.

Doctor Strange

Doctor Strange

Deze film verklapt eigenlijk al waar hij overgaat door de titel, want het gaat inderdaad over Doctor Stephen Strange (verwar hem dus niet met Hugo Strange). Zijn leven staat op zijn kop nadat hij een auto-ongeluk krijgt en omdat de traditionele wetenschap zijn genezing niet voor elkaar krijgt, zoekt hij dit op een andere plek waar hij kennismaakt met magie.

Doctor Strange is vanaf 27 oktober in de bioscoop te zien.

Ouija: Origin of Evil

Ouija Origin of Evil

Eerlijk is eerlijk: bij oktober horen wat mij betreft zeker een aantal horrorfilms, maar ik zag er helaas niet veel uitkomen. Toch heb ik er nu nog één voor je, namelijk Ouija: Origin of Evil. Zoals de titel al verklapt speelt het beruchte Ouija bord een grote rol.

Ouija: Origin of Evil is vanaf 27 oktober in de bioscoop te zien.

En dat waren ze voor dit keer dan alweer! Ik denk dat Inferno mij dit keer het meest aanspreekt.

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

12 reacties

  1. Ik vind Owen en Zach echt geweldig en ik ben heel benieuwd hoe zij samen in Masterminds zijn. Het zal vast ontzettend flauw zijn maar dit vind ik juist leuk.

  2. Leuke tips! Sommigen kende ik nog niet;) Als ik echt moet kiezen denk ik Inferno en Doctor Strange. Quija lijkt me ook leuk, maar wel een beetje haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *