Must-see films september 2014

Het is alweer tijd voor de must-see films van september 2014. Ik moet zeggen dat het me opvalt dat de meeste films deze maand niet zo vrolijk zijn, maar dat is voor de afwisseling misschien ook juist wel leuk. Kijk snel mee naar de must-see films van september! 

As Above So Below

asabovesobelow

As Above So Below is een horrorfilm die gaat over de catacomben die onder Parijs liggen. Natuurlijk gaan er mensen daar naar beneden terwijl het er niet helemaal pluis is.

As Above So Below is vanaf 4 september in de bioscoop te zien.

Clouds of Sils Maria

cloudsofsilsmariaposter

Deze film gaat over actrice Maria Enders (Juliette Binoche) die gevraagd wordt om weer een rol te spelen in het stuk waar ze twintig jaar geleden mee doorbrak. Alleen krijgt ze nu de rol van de oudere vrouw, terwijl ze twintig jaar terug de jongere vrouw speelde. Dit laat haar natuurlijk beseffen dat alles tijdelijk is.

Clouds of Sils Maria verschijnt 11 september in de bioscoop.

Deliver Us From Evil

deliverusfromevil1

Ralph Sarchie (Eric Bana) is een politieagent die alleen gelooft in menselijke misdaden, totdat hij te maken krijgt met onverklaarbare misdrijven.

Deliver Us From Evil is vanaf 18 september in de bioscoop te zien.

The Equalizer

equalizer

Robert McCall (Denzel Washington) probeert een rustiger leven te leiden dan hij vroeger had, maar dat loopt anders dan hij wil als hij prostituee Teri (Chloë Grace Moretz) probeert te redden en daarbij te maken krijgt met de Russische maffia.

The Equalizer is vanaf 25 september in de bioscoop te zien.

The Maze Runner

themazerunner

Misschien komt de titel van deze fim je bekend voor, aangezien hij gebaseerd is op het gelijknamige boek van James Dashner. The Maze Runner speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin hoofdpersoon Thomas gevangen komt te zitten in een doolhof samen met de zogenaamde runners. Hun doel is ontsnappen uit het doolhof, maar dat is nog niemand gelukt.

The Maze Runner is vanaf 25 september te zien in de bioscoop.

Dat waren de must-see films voor september alweer! Zelf ben ik stiekem denk ik nog het meest benieuwd naar de twee horrorfilms, dat is toch echt mijn guilty pleasure als het op films aankomt.

Naar welke film ben jij het meest benieuwd?

You may also like

37 reacties

  1. Ik heb the Maze Runner gelezen en vond het verhaal fantastisch, maar de schrijfstijl irritant, dus wie weet is de film ditkeer toch leuker dan het boek 😉 die horrorfilm lijkt me ook heel gaaf! Xx

  2. Wat leuk dat je dit deelt! Toffe films! Ze zijn niet allemaal mijn smaak! The Maze Runner lijkt me een erg leuke film, en die wil ik ook zeker zien! 🙂

  3. Leuke trailers, ik kende ze allemaal nog niet. De film As Above so Below lijkt mij ook leuk/spannend. Ik weet alleen niet of ik de film irritant ga vinden door de manier hoe sommige stukjes zijn gefilmd.(zo veel beweging) Deliver us form devil en the maze runners wil ik zeker zien!

  4. Jammer dat het allemaal een beetje sombere films zijn, persoonlijk houd ik meer van de typische meiden films haha. Clouds of Sils Maria lijkt me op zich nog wel leuk!

  5. Mijn vriend had het laatst nog over As Above enzo. Haha. De Maze Runner lijkt me goed, maar dat komt omdat ik de hoofdrolspeler gewoon heel leuk vind in Teen Wolf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *