Must-see films september 2015

Wat komen er veel films uit in september zeg! Ik had echt moeite met het kiezen van slechts vijf films voor dit artikel, aangezien er best veel leuks bijzit. Benieuwd welke films de selectie hebben gehaald? Lees dan snel mee!

Straight Outta Compton

Straight Outta Compton

Straight Outta Compton vertelt het verhaal van N.W.A, de groep waar onder andere Dr. Dre en Ice Cube zijn begonnen. De film volgt het hele verhaal in historische volgorde, van het begin tot aan het einde van de groep.

Straight Outta Compton is vanaf 3 september in de bioscoop te zien.

The Visit

The Visit

We gaan verder met The Visit, een film die het verhaal vertelt van een broer en zus die een weekje bij hun opa en oma gaan logeren. Dat klinkt natuurlijk heel gezellig en veilig, maar de kinderen ontdekken dat opa en oma een beetje vreemd zijn op een enge manier.

The Visit verschijnt op 10 september in de bioscoop.

Everest

Everest

Ik moet zeggen dat de film Everest mij in eerste instantie niet zo aansprak, totdat ik de trailer keek. Door de trailer werd ik toch wel nieuwsgierig. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over hoe een groep de top van de Mount Everest probeert te bereiken.

Everest is vanaf 17 september in de bioscoop te zien.

Madame Bovary

Madame Bovary

Deze maand komt er een verfilming van Madame Bovary uit.Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb zelf het gelijknamige boek (wel in het Engels, niet in originele Frans, shame on me) en ik ben wel erg benieuwd hoe ze het verfilmd hebben.  Madame Bovary vertelt het dramatische verhaal van Emma Bovary, die boven haar stand  leeft en regelmatig overspel pleegt.

Madame Bovary is vanaf 17 september in de bioscoop te zien.

Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner The Scorch Trials

Het volgende deel van The Maze Runner komt al bijna uit. Stiekem moet ik het eerste deel nog kijken, maar dat moet ik maar snel gaan doen, zodat ik ook het tweede deel kan gaan kijken. Ik zal er verder niet teveel over zeggen en gewoon de trailer laten zien:

Maze Runner: The Scorch Trials is vanaf 24 september in de bioscoop te zien.

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

11 reacties

  1. Ik dacht dat er niks voor mij tussen zou zitten, tot je aan de Scorch Trials kwam! 😀 Ik heb de eerste film nu 2 keer gezien, het boek gelezen en ben nu in boek twee bezig! 🙂

  2. Hey Kirsty,

    Leuk overzichtje weer 🙂 . Ik ben wel benieuwd naar The Visit en naar het vervolg van the maze runner. Het eerste deel vond ik niet heel bijzonder, maar nu ik de trailer zie van het vervolg, wil ik deze toch wel zien haha.

    Liefs!

  3. The scorch trials wil ik zeker gaan zien en ik ben ook benieuwd naar Ashby, maar ik weet niet of die überhaupt in de reguliere bioscopen uitkomt. Heb het nog nergens gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *