Must-see films september 2016

De maand augustus zit er alweer bijna op en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw must-see films artikel. Dit keer was het best lastig om het te beperken tot vijf films, aangezien er dit keer heel veel films uitkomen. Kijk je mee naar welke films dit artikel gehaald hebben?

Free State of Jones

Free State of Jones

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Newton Knight vecht tijdens de Amerikaanse burgeroorlog voor vrijheid en gelijkheid van alle rassen en roept hiervoor zelfs zijn eigen staat uit; Jones’s Free State.

Free State of Jones is vanaf 1 september in de bioscoop te zien.

Sully

Sully

Ook de volgende film is gebaseerd op iets dat echt gebeurd is. Misschien herinner je je nog wel de miraculeuze landing van een vliegtuig in de Hudson. Je zou zeggen dat Sully, de piloot, een held is, maar achter de schermen werd er desondanks een onderzoek naar hem gestart.

Sully is vanaf 8 september te zien in de bioscoop.

Bridget Jones’s Baby

Bridget Jones's Baby

Bridget Jones is terug! Ik kan mij de films van vroeger nog herinneren. Dit keer is Bridget zwanger, alleen weet ze niet zeker of ze van Mark Darcy of van haar nieuwe geliefde, de Amerikaanse Jack, zwanger is.

Bridget Jones’s Baby is vanaf 15 september in de bioscoop te zien.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Toen ik de film MIss Peregrine’s Home for Peculiar Children tegenkwam, werd ik er gelijk aan herinnert dat ik al een tijdje twijfel of ik het gelijknamige boek (en de andere delen uit deze serie) wil lezen. Laat het even weten in de comments als je bekend bent met deze boeken en of je ze aan kunt raden! De trailer van de film ziet er in ieder geval alvast leuk uit, maar ik wil eigenlijk de film pas zien nadat ik de boeken heb gelezen.

De film datum die ik heb gevonden voor deze film is 29 september, maar aangezien er bij de trailer 30 staat, zou ik als je de film graag wilt zien, je bioscoop gewoon even goed in de gaten houden.

Don’t Breathe

Don't Breathe

Drie jonge inbrekers denken een makkelijke prooi te hebben door het huis van een rijke, blinde man te beroven. Nu blijkt dit achteraf toch niet zo makkelijk te gaan en nog behoorlijk gevaarlijk te zijn ook.

Don’t Breathe is vanaf 29 september in de bioscoop te zien.

En dat was hem dan voor deze keer alweer! Dit keer ben ik denk ik het meest benieuwd naar Free State of Jones, aangezien ik wel van de historische films ben.

Naar welke film(s) ben jij het meest benieuwd?

You may also like

12 reacties

  1. Sully lijkt me heel interessant! Toevallig ben ik trouwens net bezig met het tweede deel van MIss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Ben heel benieuwd naar de film. Vooral omdat Tim Burton er verantwoordelijk voor is.

  2. Deze film Bridget Jones’s Baby wil ik best wel zien, omdat ik die andere der ook al gezien hebt. En zo te zien is het weer eens de moeite waard. Wauw deze film Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children wil ik best wel zien, Lijk me echt een super goed verhaal te zijn. Ik wist zelf niet dat daar een boek van bestond. Deze ga ik dan ook maar gelijk kopen -, want meestal is de boek nog iets anders dan de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *