My Jewellery Kanten Jurkje Met Open Rug

In mijn garderobe vind je niet zoveel broeken, maar des te meer jurkjes en rokjes. Dat is eigenlijk al tijdens mijn middelbare schooltijd zo gegroeid. Toen ik laatst de donkergroene variant van het My Jewellery Kanten Jurkje Met Open Rug ontving, was ik dan ook erg benieuwd.

My Jewellery Kanten Jurkje Met Open Rug

Hier zie je het jurkje. De kleur is een mooie donkergroene tint. Ik twijfelde tussen de groene en blauwe variant, maar er zijn nog meer kleuren verkrijgbaar, mocht je benieuwd zijn.

Hier zie je de rug goed in beeld. Ik vind het er wel chic uitzien. Wel zal ik hem enkel in de zomer op deze manier écht bloot dragen. Voor nu vind ik dat toch een stukje te fris.

De hals van het jurkje is vrij hoog, zoals je hier kunt zien. Dit zit trouwens niet oncomfortabel, je merkt het bijna niet. Nu staat dit jurkje op de site van My Jewellery bekend als een jurkje dat klein en kort valt. Bij een dergelijk model kun je je vast voorstellen dat een wat hogere hals juist mooi is.

Hier zie je mij met het jurkje aan. Ik ben 1,65 m lang en daardoor vermoedde ik dat de lengte voor mijn geen probleem zou zijn. Dat klopt ook wel. Ik twijfelde nog wel even over de maat. Meestal neem ik zonder nadenken een S en zit dat goed, maar als het klein valt wil je ook niet dat het té strak zit. Uiteindelijk ging ik toch voor mijn gebruikelijke maat en dat is achteraf maar goed ook. Bij mijn heupen en borsten sluit hij perfect aan, alleen bij mijn taille is hij wat los. Dat laatste ben ik wel een beetje gewend met mijn zandloperfiguur. Ik vind het er verder niet ook niet storend.

Conclusie

Al met al ben ik blij met mijn nieuwe jurkje van My Jewellery. De kleur vind ik erg mooi en door de hoge hals vind ik dat de wat kortere lengte ook goed gecompenseerd wordt. Qua maat denk ik dat als je een vergelijkbaar of smaller figuur hebt dan mij, je aardig goed zit met je gebruikelijke maat. Ben je nu een stukje langer, dan zou ik deze toch een maat groter bestellen en kijken of het dan goed zit.

Het jurkje kost €49,95 bij My Jewellery.

Wat vind jij van mijn nieuwe jurkje?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

11 reacties

  1. Wauw, wat een mooi jurkje! Ik heb een zwak voor kanten jurkjes. Het jurkje heeft ook een beetje een tinkerbell vibe hahaha, super cute . En het staat je ook erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *