My Life Tag

Laatst werd ik door Marie getagd voor de My Life Tag. Nogmaals bedankt voor het taggen! Omdat de tag mij erg leuk leek en ik al een tijdje geen tag meer heb uitgeschreven, besloot ik om de tag te gaan doen en vandaag is het zo ver! Ik vertel onder andere wat mijn droomcarrière is, mijn favoriete parfum en hoe ik het liefst reis. Lees je mee?

1. Wat is je lievelingskleur?

Blauw denk ik en dan niet specifiek één kleur blauw. Ik vind zowel lichte als donkere blauwtinten prachtig. Het is een kleur die mij doet denken aan de zee en de lucht en die mij rust geeft. Pastelkleuren vind ik ook erg leuk, maar die vind ik vooral schattig.

2. Wat is jouw droomcarrière?

Het liefst wil ik veel verschillende dingen combineren. Zo lijkt het mij super om van mijn blog mijn werk te maken, maar wil ik daarnaast ook wel heel graag boeken schrijven en wil ik open blijven staan voor creatieve uitdagingen. Zo zou ik stiekem ook mijn eigen game ontwerpen en lijkt het mij geweldig om voor een magazine te mogen schrijven. En zo kan ik nog wel even door blijven gaan. Het belangrijkste vind ik nog wel dat ik het werk dat ik doe écht leuk vind en qua geld zal het dan vanzelf ook wel voldoende zijn om van te leven.

3. Waar zou je op jezelf willen wonen?

Mijn vriend en ik wonen al samen in een heel fijn appartement en qua locatie is dit nagenoeg perfect. We zitten lekker dicht bij het centrum, maar toch zitten we er niet middenin, waardoor je voor in de stad aardig groen woont. Ik zou op zich nog wel in een wat betere buurt willen wonen later, maar ik denk niet dat we wat te klagen hebben. We zitten hier erg fijn.

4. Wat is jouw favoriete manier om te reizen?

Het liefst heb ik alles op loopafstand als ik eerlijk ben. Ik word nog wel eens wagenziek in de auto of bus en de trein heeft mij teveel vertraging om écht heel fijn te zijn. Fietsen vind ik eigenlijk alleen leuk als het mooi weer is en hoewel ik het erg fijn vind om met het vliegtuig te reizen, reis ik daar bijna  niet mee, dus of je het dan echt je favoriete manier om te reizen kunt noemen weet ik niet.

MWIP#32 fri2

5. Wat doe je in je vrije tijd?

Bloggen! Maar dat had je denk ik al wel gedacht. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vriend en vrienden/vriendinnen, schrijf ik, ga ik graag shoppen, kook ik graag en ik lees ook vrij veel.

6. Wat is je favoriete make-up merk?

Moeilijke vraag! Ik denk toch wel dat ik voor Too Faced ga, maar Urban Decay is ook een grote favoriet. MAC vind ik ook een erg fijn merk, maar doordat de service (en het drama rondom LE’s) niet altijd even fijn is, heb ik een beetje een haatliefde met dit merk.

Too Faced Matte Eye palette packaging

7. Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Dat verschilt eigenlijk per shopsessie, omdat ze soms bij de ene winkel mooi spullen hebben en dan weer bij de andere. Over het algemeen houd ik alleen wel van goedkope kleding. Ik geef liever wat meer uit aan mooie beauty producten dan dat ik merkkleding draag.

8. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik was erg druk met mijn bachelor Engelse Taal & Cultuur en miste daardoor het schrijven heel erg. Ik schreef namelijk altijd hele boekwerken (één daarvan is ook gepubliceerd bij Free Musketeers), maar doordat ik er weinig tijd voor had, moest ik er elke keer weer helemaal inkomen. Ik las al een hele tijd blogs en besloot dat ik het zelf ook wel wilde proberen.

9. Wat is je favoriete parfum?

Wat een lastige vraag! Ik houd eigenlijk van alle parfums van Jimmy Choo en ik vind Armani Sí ook erg lekker. Daarnaast houd ik ook van wat minder zware geuren, zoals je bij body mists hebt. Love Spell van Victoria’s Secret is daarmee mijn favoriet. Overdag draag ik meestal hele lichte geuren en ‘s avonds pak ik graag wat meer uit.

En dit was de tag alweer! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en neem hem gerust over als je hem ook wilt doen. Ik ga verder niemand specifiek taggen, omdat ik niet zo goed weet wie hem al wel en niet gedaan heeft.

Wat is jouw droomcarrière?

You may also like

12 reacties

  1. Wat een leuke tag, ook leuk ingevuld meis. Wij wonen ook net even iets buiten het centrum ( 10 min.lopen ) en wij vinden het ook heerlijk. Verder snap ik je haat/liefde verhouding met mac. Ik vind het ook jammer dat LE’s bijna te exclusief worden en je echt letterlijk moet refreshen om wat te kunnen bemachtigen.

    1. Ja ik vind dat toch wel echt dé ideale locatie, zo fijn alles dichtbij maar niet té dichtbij zeg maar! Ik vind het ook jammer dat LE’s van MAC zo extreem gelimiteerd zijn, maar ik denk dat dat precies hun bedoeling is en verkooptactiek.

  2. Wat een leuke tag om te lezen…de verpakkingen van Too faced zien er altijd zo wauwww uit….wat leuk om te lezen waarom je bent gaan bloggen….Ik had geen idee dat dat de aanleidng was om te gaan bloggen, leuk wetenswaardigheidje!

  3. Leuke tag, zeg! Grappig dat je alles het liefst op loopafstand hebt! 🙂 Ik herken het wel van wagenziek zijn, heb daar ook heel snel last van. En wat ontzettend tof dat je een eigen game wil maken! 😀 Die wil ik dan wel spelen, hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *