My Week in Photos #35

Afgelopen week was me het weekje wel weer! Zo hadden we een feestje, ging ik op sollicitatiegesprek, werd ik aangenomen, scoorde ik eindelijk de Rimmel Provocalips en was ik met het mooie weer ziek van de hoofdpijn, die inmiddels gelukkig over is. Kijk je mee naar mijn week?

MWIP#35 fri

Vorige week kochten we tijdens het boodschappen doen deze Spelt Squares van Farm Brothers. Ik wist niet of het lekker zou zijn, maar ik vind het echt heel lekker en heb de zak inmiddels bijna leeg (en dat zegt veel voor mij want ik doe in tegenstelling tot Jeff soms echt weken met één zak snacks).

MWIP#35 fri1

Vrijdag maakte ik de winnaar van mijn winactie bekend. Inmiddels heeft Esmée haar MAC lipstick naar keuze binnen, veel plezier ermee meid!

MWIP#35 sat

De dag erna hadden we een feestje; de oom van Jeff was 50 geworden en ik wilde natuurlijk mijn nagels lakken voor die gelegenheid. Uiteindelijk ben ik voor de roze kleur gegaan.

MWIP#35 sat1

Ondertussen las ik nog wat in het achtste deel uit de House of Night serie, Awakened. Inmiddels ben ik al bij deel negen.

MWIP#35 sat2

Die avond maakte ik mijn Mexicaanse rijstovenschotel. Altijd lekker!

MWIP#35 sun

Zondag gingen Jeff en ik weer naar huis en we waren zo moe dat ik zin kreeg in koffie. Omdat het lekker weer was haalde ik daarom ijskoffie voor ons allebei.

MWIP#35 sun2

Dinner! Rijst met kip, groente en homemade pindasaus.

MWIP#35 mon

Maandag heb ik alleen ons avondeten pasta met pesto en groente op de foto gezet. Het was erg lekker, alleen had ik niet zo heel veel gemaakt.

MWIP#35 tues

Dinsdag aten we weer rijst alleen dan met een crispino visding erbij. Ik had het nog niet eerder gehad maar het was wel erg lekker. Het enige minpuntje was dat we vrij op tijd moesten eten omdat ik gesprek zou hebben en dat nog wel laat zou kunnen worden. Ik wist niet zeker of ik terug zou zijn voordat Jeff naar zijn nachtdienst moest, dus besloten we vroeg te eten. Gelukkig heb ik goed nieuws gehad en kan ik morgen met de inwerking/training beginnen. Ik besef het allemaal zo half.

MWIP#35 wed

Omdat ik dinsdag op twee locaties moest zijn en tijd over had, dook ik nog even de Etos in waar alle Rimmel producten 1+1 gratis waren. Woensdag probeerde ik dan ook meteen mijn eerste twee Provocalips uit!

Het enige minpunt was dat ik woensdag mijn maandelijkse hoofdpijn had, waardoor ik er verder als een soort zombie bijlag. Ik heb wel wat geprobeerd te doen, maar als die hoofdpijn er eenmaal is gaat die ook niet meer weg. Als jullie nog goede pillen weten die tegen dit soort heftige hoofdpijn helpen, laat het zeker weten in de comments! Ik had dinsdagavond al beginnende hoofdpijn en heb toen al twee ibuprofen genomen en het was woensdag niet beter en toen ik er toen nog twee nam werd de pijn maar een klein beetje minder. Inmiddels heb ik trouwens nergens meer last van gelukkig!

MWIP#35 thurs

Nu ik dit schrijf is het donderdag en moet ik hard aan de slag voor mijn blog. Vanmorgen renderde ik een video terwijl ik ondertussen Once Upon a Time keek. Ik heb door mijn hoofdpijn woensdag maar weinig kunnen doen en met het gesprek dinsdag wilde mijn concentratie dinsdag ook niet helemaal meewerken overdag en ‘s avonds begon die hoofdpijn. Daarom  moet ik nu dus een beetje tijd inhalen! Gelukkig lig ik goed op schema en hoef ik na dit artikel nog maar twee artikelen en dan zijn de artikelen (op de nieuwe MWIP voor volgende week na) af voor volgende week. Dat vind ik wel zo prettig, aangezien ik morgen dus al op training moet en ik verwacht dat ik volgende week nog wel aardig veel training zal hebben, dus wil ik waar het kan vooruit werken. En volgende week donderdag krijg ik mijn diploma! Dan ben ik echt van de uni verlost om het zo maar te zeggen.

Hoe gaat het met jou?

You may also like

25 reacties

  1. Super goede week zo te lezen. Bijna je diploma en een nieuwe baan, super! Heel veel succes met de inwerk/training volgende week 🙂

  2. Leuke foto’s weer. Wat een leuke vooruitzichten heb je , je diploma en dan ook nog een nieuwe baan! Helemaal perfect toch?! Ik wilde ook graag de lakjes van de Hawaii collectie, maar ik hou mij in, ik heb al teveel! Terwijl ik gister nog wel 2 lakken bij de wibra heb gekocht ‘zucht’ haha

  3. Gaaf dat er bij de Etos 1+1 actie was. Hier hebben we jammer genoeg geen Etos. De review van die lipglossjes staan toch nog niet online? Ik loop namelijk een betje achter met bloglovin’ :).

  4. Leuk om je diary te zien! Wat een heerlijk eten komt er voorbij! Ijskoffie is echt zo lekker! <3 Vervelend dat je zo last had van hoofdpijn! Verschrikkelijk is dat.

  5. Jeej wat goed meid dat je gesprek goed ging en je nu met de training mag beginnen en ingewerkt wordt, gefeliciteerd!! Wat een heerlijke maaltijd foto’s ook weer! Wat vervelend dat je niet lekker was, ik heb ook veel en vaak last van heftige hoofdpijnen. Ik heb dan ook bij mijn huisarts om ibroprufen gevraagd, die zijn hoger van dosering en worden vergoed, misschien een idee? Overigens werkt oplosbare ibroprufen ook beter en sneller bij mij als in tablet vorm. Gelukkig dat je nu weer beter bent:)

  6. wat een mooi setje van OPI, die kleuren zijn echt mooi! oh ja mexicaanse oven schotel moet ik deze week ook maar weer gaan maken, lekker!! fijn dat je 2 kleuren van de provocalips hebt weten te scoren! ik ben bij 2 filialen geweest maar helaas waren de kleuren die ik wilde uitverkocht:(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *