My Week in Photos #40

Er is weer een week voorbij en het was weer een leuke week. Zo was ik aanwezig bij het Ici Paris XL event, bakte Jeff pannenkoeken voor mij en aten we weer erg lekker. Ben je benieuwd naar mijn week? Kijk dan zeker mee!

Vorige week donderdag aten we na de verjaardag van mijn oom lekker pannenkoeken.

MWIP#40 thursd

Ik moet en zal altijd een paar pannenkoeken met kaas eten, dus Jeff bakte die voor mij. Ik vind dat toch wel een stuk lekkerder dan een simpele naturel pannenkoek.

MWIP#40 thursd1

Daarna genoten we van een chillavondje op de bank met zijn twee en keken we Supernatural.

MWIP#40 fri0

Make-up essentials van vrijdag!

MWIP#40 fri

Het lukte met Jeff’s werk niet om nog boodschappen te doen, maar gelukkig had ik nog groente over, dus kon ik alsnog wat maken.

MWIP#40 sat

Zaterdag deden we eindelijk onze wekelijkse boodschappen en uiteraard sloeg ik een grote bak aardbeien in. Zo lekker!

MWIP#40 sun0

Zondag lunchte ik met een lekker broodje met aan één kant kaas en pesto en aan de andere kant hummus en komkommer.

MWIP#40 sun

Het was die dag taco day en ik verheug mij dan al de hele dag op de taco’s die we gaan eten.

MWIP#40 mon0

De look van maandag. Ik geloof dat ik hier mijn Lancôme My French palette weer gebruikt heb.

MWIP#40 mon

Inmiddels heb ik A Discovery of Witches trouwens uit en ben ik bezig gegaan met Sign of the Cross. In eerste instantie leek het mij niet echt mijn soort boek, aangezien het al meteen begon met detectives enzo en dat schrikt mij persoonlijk wat af, omdat ik niet zo van misdaadromans houd, maar inmiddels ben ik op pagina 137 en lijkt dit boek toch iets meer te bieden, waardoor ik er makkelijk doorheen kan komen.

MWIP#40 tues

Dit waren mijn make-up essentials van dinsdag. Later die dag ging ik naar het Ici Paris XL Exclusive Event. Het was erg leuk en interessant en ik ging naar huis met een zware goodiebag. De unboxing is vanmiddag op mijn Youtube kanaal te zien en morgen op mijn blog (op mijn blog heb ik er ook nog een verslag aan toegevoegd).

Ik had op de terugweg een beetje pech, want ik moest een half uur op mijn trein terug wachten (mede door een vertraging), maar verder verliep de terugreis vlekkeloos. Ik moet bekennen dat ik wel erg moe was toen ik thuiskwam en van woensdag heb ik verder geen foto’s. Ik heb woensdag wat geblogd en de unboxing opgenomen, maar later die dag kreeg ik barstende hoofdpijn en kon ik geen beeldscherm meer zien. Gelukkig ging het na wat pijnstillers en slaap ‘s avonds weer iets beter en kon ik nog op jullie comments reageren. Het nadeel van overdag slapen is alleen dat ik ‘s avonds niet meer goed kon slapen en uren wakker heb gelegen. Ach, ja, soms heb je dat. Gelukkig hoefde ik er donderdag niet vroeg uit, dus haalde ik mijn uurtjes weer vrolijk in.

MWIP#40 thurs

Donderdagochtend heb ik aan het Ici Paris artikel gewerkt en zodra ik die af had, heb ik even gepauzeerd met het bovenstaande broodje met kaas en paprika. Nu ik dit schrijf heb ik net mijn lunch op. Ik wil zo meteen eigenlijk nog wat foto’s maken voor mijn blog en misschien nog wat reviews schrijven, maar hoe ver ik daarmee kom hangt een beetje af van of Jeff als hij over een uurtje thuiskomt meteen boodschappen wil doen.

Morgen (vandaag voor jullie) heb ik een heel interessant event van Floatcenter in Den Haag. Ik weet niet goed wat ik mij erbij voor moet stellen, maar het klonk wel heel leuk, dus kon ik de uitnodiging niet afslaan. Zijn er meer van jullie die aanwezig zijn?

Dit weekend houden we het verder vrij rustig, aangezien Jeff weer moet werken in het weekend. Gelukkig hoeft hij daarna voorlopig niet meer te werken in het weekend (geloof ik). Daarnaast heeft hij maandag ook vrij, dus dat scheelt weer.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

 

 

You may also like

26 reacties

  1. Leuke foto’s en die taco’s zien er goed uit, mmm! Ik heb eigenlijk (nog) geen plannen voor het weekend. In ieder geval lekker relaxen.

  2. Als ik pannenkoeken eet moet er altijd of kaas en stroop op of ham en stroop op. Hartig en zoet is echt mijn favo combi. Ik ben benieuwd naar de unboxing, ga zeker vanmiddag op je kanaal kijken.

  3. Het artikel leest heerlijk weg, en jammie pannenkoeken met kaas zijn zo heerlijk, maar zelf lust ik ze ook heel graag met spek of aardbeien erop…Voorlopig lig ik helemaal afgeserveerd van het slenteren gisteren op de Libelle week…van het weekeinde weet ik nog niet precies wat ik ga doen….relaxen in elk geval , maar hoe of wat, ik heb nog geen idee!

  4. Leuk artikel! Lekker eten komt er voorbij! Die pannenkoek ziet er heerlijk uit! En wat leuk dat je bij het Ici Paris event was. Ik was ook uitgenodigd maar kon helaas niet.

  5. Ah nog een taco liefhebber! Ik zou ook één tacodag in de week moeten introduceren haha. Kaaspannenkoeken zijn lekker hè! Ik eindig altijd daarmee.
    Ik ben benieuwd naar je unboxing 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *