My Week in Photos #41

Afgelopen week had ik weer een leuke week. Zo ging ik naar het persevent van FloatCenter, maakte ik weer een keer zoete aardappelpannenkoekjes voor mijzelf, herontdekte ik Assassin’s Creed Unity en kreeg ik een heel leuk pakketje binnen met daarin een dopper met mijn naam erop. Kijk je mee?

MWIP#41 fri

Vrijdagmiddag had ik na het Float event toch ineens honger, dus haalde ik even een broodje met kip op het station voor in de trein. Dat was maar goed ook, aangezien ik vertraging op zou lopen onderweg.

MWIP#41 fri2

Hier zie je trouwens de goodies die ik meekreeg. Ik heb een tegoed voor een floatbehandeling gekregen en daar wil ik zeker nog gebruik van gaan maken.

MWIP#41 sat

Zaterdag probeerde ik een theesmaak van Clipper uit die ik nog net eerder had geprobeerd. Ik moet zeggen dat ik hem wel erg lekker vind!

MWIP#41 sat2

Ik maakte weer een keer lasagne. Altijd lekker, maar we houden ook altijd heel veel over, dus besloot ik dat dit zondag ook maar ons eten zou zijn.

MWIP#41 mon

Maandag was het tweede Pinksterdag, maar ondanks dat moest Jeff die avond wel gewoon de nachtdienst in. Dat vind ik niet zo leuk, dus daarom verwende ik mijzelf met deze pannenkoekjes van zoete aardappel. Ik wil er nog meer mee experimenteren eigenlijk, want ik krijg steeds nieuwe ideeën om ze toch weer nét iets anders te maken.

MWIP#41 mon2

Van nachtdienst wordt Jeff altijd moe, dus hij stuurde mij naar de winkel om twee energy’s te halen. Omdat de Starbucks drankjes ook in de aanbieding waren, besloot ik ook maar een ijskoffie mee te nemen voor ons allebei.

MWIP#41 mon3

Die avond maakte ik een vegetarische ovenschotel. Ik vind dat altijd zo lekker. Stiekem hoef ik echt niet elke dag vlees.

MWIP#41 tues

Dinsdag gebruikte ik mijn nieuwe Illamasqua blush in de kleur Tremble en postte ik deze foto maar meteen om Instagram om mijn Beautybay unboxing aan te kondigen. Hij staat inmiddels online!

MWIP#41 tues2

Die avond aten we Mexicaanse rijstovenschotel.

MWIP#41 wed

De volgende dag kreeg ik een wel heel leuk pakketje van Demak’Up, want er zat een dopper in met mijn naam erop! Hoe cool is dat? Ik vind het wel heel leuk. Verder kreeg ik er natuurlijk ook nog wat producten bij, maar die heb ik eigenlijk allemaal vorig jaar al gereviewed, dus om ze nu nog een keer te reviewen vind ik niet zo nuttig. Wel wil ik nog iets anders gaan doen in het kader van de Detox Challenge.

MWIP#41 wed2

Die avond maakte ik rijst met groente en een kaasschnitzel. Jeff had volgens mij nog nooit een kaasschnitzel gehad, maar hij vond het lekker. Ik weet alleen niet of hij helemaal doorhad dat het een vegetarische schnitzel is, want ik geloof dat hij dacht dat ik dit in plaats van een kipsaté schnitzel had gehaald en dat het dus met kip was. Ach, ja, nu lust hij het dus kan ik het wel vertellen, maar als ik het van tevoren had gezegd had hij het misschien/waarschijnlijk niet eens opgegeten. Is dit herkenbaar voor de dames die ook samenwonen met hun vriend/man?

MWIP#41 wed3

‘s Avonds moest Jeff weer de nachtdienst in en besloot ik weer eens een keer Assassin’s Creed Unity te gaan spelen. Ik heb het Jeff geloof ik voor kerst gegeven vorig jaar, maar die heeft het bijna niet gespeeld nog en mij leek het juist wel een leuk spel (hem ook hoor, hij vroeg er zelf om, maar elke game heeft bij hem competitie van WoW).

Nu ik dit schrijf is het nét donderdagmiddag. Ik was aardig laat uit bed, aangezien ik de hele week pas om klokslag half 2 naar bed ga. Ik ben op de een of andere manier niet eerder moe nu het zo lang licht blijft en als ik alleen slaap, lukt het slapen ook wat slechter altijd. Vandaag wil ik dus eigenlijk op tijd naar bed, maar ik ben benieuwd of mij dat gaat lukken. Vrijdag (vandaag voor jullie) wil ik eigenlijk de weekboodschappen doen, omdat het eten dan op is, maar of dat gebeurd hangt af van hoe moe Jeff na het werken is. Zaterdagavond heeft hij personeelsfeest en hebben we weer geen avond samen, dus zondag moeten we het er maar goed van nemen. Misschien dat ik nog wel met een vriendin afspreek zaterdag, ik zie het nog wel.

Hoe is het met jou?

You may also like

40 reacties

 1. Leuke foto’s weer meis! Balen dat je vriend zaterdag niet thuis is na alle avonddiensten. Kan me voorstellen dat je dat jammer vind. Lekker zelf ook wat leuks gaan doen helpt altijd 🙂 Fijn weekend 🙂

  1. Ja dat helpt inderdaad gelukkig wel! 🙂 En gelukkig is dit het laatste weekend dat hij zo druk is met werk en zijn we daarna samen druk met allemaal leuke festivals en feestjes 🙂 Jij ook een fijn weekend!

 2. Wat leuk een Dopper met jouw naam erop! En dat laatste stukje schrijf je heel persoonlijk mooi om te lezen, het is alsof je echt met je lezers praat 😉

 3. Wat een leuke foto’s weer, vooral veel lekker eten. Moest ik niet net ontbeten hebben dan had ik spontaan terug honger haha. Ik ben nog steeds druk bezig met 101 dingen dus ik kijk er naar uit om even het land en het werk te ontsnappen binnen twee weken!

 4. Ik word altijd een beetje boos om je eet foto’s hhahah. Ze zijn altijd zó lekker en heb op 1 of andere reden altijd honger als ik blogs ga bezoeken. Super leuke foto’s en ben benieuwd naar die float behandeling!

 5. Ik krijg best wel trek van je foto’s, en dan is het nog zo vroeg, haha. Maar leuk om te lezen dat je vriend het niet door had dat het een vegetarische schnitzel was, alleen maar beter toch 😉 Mijn vriend eet sowieso altijd vegetarisch mee zodra we samen eten, maar zelfs wij eten bijna nooit samen

  xxx

 6. Ik zie al wat meer voorbij komen van de Clipper thee. Eigenlijk blijf ik meestal bij 1 of 2 merken.. maar het lijkt me wel interessant om deze ook te proberen 😀

 7. Weer allemaal lekkere foodiez, heb net lunch gehad en krijg gewoon weer honger! wat jammer dat je vriend niet thuis is zeg , maar je kan je vast wel vermaken toch?!

 8. Wat heb je weer een heerlijk overzicht gemaakt…en de Dopper met je naam erop…Wauw wat is hij leuk, met je eigen naam erop en die kleur, die natuurlijk ook heel erg gaaf…..

 9. Hai! Wat leuk, ik “ontdek” nu net je blog en complimenten meid! Je artikelen zijn leuk en lezen lekker weg.
  Wat leuk dat jij ook Assassins speelt haha, ik dacht dat ik altijd de enige was en wat betreft dat vega stukje: als ik m’n vriend echt een vleesvervanger op zn bord gooi merkt hij het wel, maar als ik met vega gehakt macaroni maak oid merkt hij het weer niet. Super grappig! X Heleen

  1. Dank je wel! Wat een leuk compliment 🙂 Haha ik vind het ook altijd wel leuk om te spelen! Wel grappig dat je vriend het door de macaroni niet door heeft als je vegagehakt gebruikt, misschien moet ik dat bij de mijne ook eens doen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *