My Week in Photos #44

Ik schrijf dit op donderdagochtend en eigenlijk ben ik hartstikke moe. Jeff kwam terug uit de nachtdienst met leuk nieuws en daarna kon ik niet meer slapen, dus dan kan ik maar beter wat gaan doen. Afgelopen week was weer leuk en vanaf nu wordt het alleen nog maar leuker! Kijk je mee?

Laat ik beginnen met iets leuks dat aan mijn blog gerelateerd is: ik sta op de site van de Demak’Up Detox Challenge! Ik kreeg al even terug een mailtje erover, maar ik vergat het telkens op mijn blog te zeggen en ik vond het toch te leuk om niet even te delen:

Schermafbeelding 2015-06-03 om 13.28.14 (beautiliciousworld)

Vrijdag begon ik de ochtend met een heerlijk ontbijtje. Ik merk dat ik ‘s ochtends makkelijker fruit eet dan gedurende de rest van de dag, dus als het mij enigszins lukt eet ik graag fruit bij mijn ontbijt. ‘s Middags wil het ook nog wel eens lukken, maar ‘s avonds heb ik er meestal totaal geen zin in.

MWIP#44 fri

Mijn eerste Bites We Love Box kwam die dag binnen. Zo leuk! Misschien maak ik er nog wel een keer een unboxing of artikel over.

MWIP#44 fri2

Vrijdagavond gingen we barbecuen bij Jeff’s ouders, wat wel erg leuk was, alleen vergat ik uiteraard om foto’s te maken daarvan.

MWIP#44 sat-1

Ik had vrijdag salade gemaakt voor bij de barbecue en at er zaterdag wat restjes van als lunch.

MWIP#44 sat0

Die avond maakte ik een vegetarische ovenschotel en later keek ik een paar films, terwijl Jeff op de Nintendo DS speelde.

MWIP#44 sun

Op zondag kwam mijn artikel over mijn Lagoen bikini online. Helaas was het broekje te groot, maar ik hoorde al dat ze al bezig zijn met het maken van een XS dus dat is wel heel positief!

MWIP#44 sun2

Ik wilde stiekem al een hele tijd weer een keer naar de KFC en die middag gebeurde het eindelijk. Ik kan de Mojito Krushem wel echt aanraden, die vond ik wel erg lekker. Omdat we ‘s middags al KFC hadden gehad, aten we ‘s avonds maar gewoon brood.

MWIP#44 mon1

De volgende dag lunchte ik een stuk gezonder met een wrap met groente.

MWIP#44 mon2

En later die middag maakte ik als snack de overgebleven aardbeien klaar. Ik vind het eigenlijk best wel irritant dat die zo snel vies worden, want ik moet er maar net zin in hebben en anders vergeet ik ze. Gelukkig kwamen ze nu nog op.

MWIP#44 mon

Dinner! Rijst met zelfgemaakte pindasaus vind ik altijd wel erg lekker en aangezien Jeff er ook gek op is, maak ik het vrij regelmatig.

MWIP#44 tues3

Jeff had deze week nachtdienst en dat betekent dat ik óf lees óf series kijk. Deze week was het The Vampire Diaries.

MWIP#44 tues

Dinsdag maakte ik risotto als avondeten.

MWIP#44 tues2

Ik ontdekte dat Too Faced met nieuwe blushes komt en tja, daar moet ik er toch echt minstens één van gaan bemachtigen. Vooral de bovenstaande kleur (Justify My Love) vind ik er erg mooi uitzien.

MWIP#44 wed

Woensdag maakte ik bloemkoolschotel, aangezien de bloemkool blijkbaar in de aanbieding was en ik het dan echt niet kan weerstaan. Verder maakte ik geen foto’s.

Het goede nieuws dat Jeff vanmorgen had, is dat hij een contract krijgt met full-time uren erin. Hij werkte eerst via het uitzendbureau en hij kreeg dan elke dag voor de dag erna een sms of hij moest werken (wat in de praktijk wel op full-time/bijna full-time neerkwam, alleen op papier had hij dus niet veel). Het fijne is dat we zodra zijn contract ingaat, we dus niet meer elke dag af moeten wachten of hij moet werken of niet. Ik ben erg blij voor hem en tja, als ik zoiets hoor kan ik niet meer slapen. Ach, ja, als ik koffie drink komt dat vast wel goed.

Voor vandaag staat er veel op mijn programma (ik werk behoorlijk vooruit omdat ik met Jeff’s vakantie ook echt vakantie wil hebben en daarnaast schrijf ik ook voor een andere site nog). Vrijdag wil ik eigenlijk niet al teveel gaan doen, omdat ik goed uitgerust wil zijn voor Defqon, want zaterdag is het al zover! Ik heb er superveel zin in en het grappige is dat Jeff dan ook nog eens jarig is. Omdat we zaterdag op Defqon zijn, krijgen we zondag wat bezoek voor zijn verjaardag, maar het is niet heel uitgebreid allemaal. (Vorig jaar heb ik trouwens een vlog gemaakt van Defqon, maar ik denk dat ik dat dit jaar niet ga doen. Jeff is jarig die dag dus ik wil al mijn aandacht aan hem en de muziek besteden en niet de hele tijd met een camera rondlopen. Ik zal vast nog wel wat foto’s laten zien in de volgende MWIP, maar een heel verslag wordt het denk ik niet.)

Volgende week belooft ook weer een leuke week te worden. Dinsdag ga ik met een vriendin vieren dat ze haar scriptie heeft ingeleverd en verder probeer ik doordeweeks vooral veel werk gedaan te krijgen. Zaterdag gaan we naar de Q Music Party met collega’s van Jeff en aanhang (één collega van hem heeft dezelfde opleiding als mij gedaan dus ik moest mee van haar haha). Ik heb er zin in!

Wat ga jij dit weekend doen? Ga je ook naar Defqon?

You may also like

27 reacties

 1. Wat leuk voor Jeff (en voor jou) gefeliciteerd! Leuk overzicht weer en die Bites We Love zijn echt heel erg lekker heb ze zelf ook een tijdje gehad x

 2. Leuk ! Lekker zeg allemaal dat eten. 🙂 veel omziet dit weekend en Gefelixiteerd met t contract van je vriend. En oh wat leuk dat je op demake up staat 🙂

 3. Wat fijn dat je vriend nu gewoon vastigheid heeft qua uren, geeft toch wat meer rust denk ik. Leuk, veel plezier op Defqon!!
  Ik hoef dit weekend niet te werken en ga morgen een dagje naar Antwerpen. Zondag is het vaderdag dus dan is onze dag ook weer gevuld.

 4. Wat komen er weer heerlijke dingen voorbij.
  Zo jammer dat wij geen KFC in Friesland hebben.
  Defqon lijkt me niets voor mij.
  Wat ik ga doen hangt ook even van het weer af…
  En zondag is het vaderdag.

 5. Leuke diary! Wat fijn dat je vriend nu een vast contract heeft gekregen. Dat ontbijtje ziet er trouwens heerlijk uit. Ga ik ook eens doen stukje chocola door mijn kwark gooien, mmm! Veel plezier bij Defqon 🙂

 6. wat goed nieuws voor je vriend, fijn dat hij vaste uren krijgt:) leuk week overzicht weer, jullie eten altijd lekkere dingen:) veel plezier alvast zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *