My Week in Photos #45

Afgelopen week was behoorlijk druk met allemaal leuke afspraken, zo ging ik naar Defqon met Jeff, was hij jarig, ging ik uit lunchen en op ziekenbezoek (oké, dat laatste klinkt niet leuk, maar het was wel heel gezellig). Ben je benieuwd naar mijn foto’s van deze week? Kijk dan snel mee!

Ik heb trouwens niet zo heel veel foto’s gemaakt, maar ik moet bekennen dat ik vaak vergeet als het heel gezellig is.

MWIP#45 thursd

Donderdag maakte ik voor het eerst zelf loempia’s en die werden meteen megagroot. Ik vond het wel smaken, maar Jeff niet, dus die heeft wat besteld. Ik denk dat dat komt omdat het toch minder knapperig is uit de oven dan wanneer je het in de frituurpan zou maken (en wij gebruiken onze frituur dus niet).

MWIP#45 fri

Vrijdag vond ik het wel leuk om mijn nieuwe theeblik op Instagram te laten zien. Ik ben er zo blij mee! Sowieso ben ik gek op thee, maar dat weet je waarschijnlijk al wel als je mijn blog al even volgt.

MWIP#45 sat defqon

Op zaterdag gingen we naar Defqon én was Jeff jarig. De foto hierboven en de andere foto’s van zaterdag zijn allemaal door hem gemaakt.

MWIP#45 sat defqon1

Het was een erg leuke dag, maar helaas kreeg ik al vrij snel last van mijn voeten (met name mijn tenen, één nagel stond de dag erna ook helemaal bol, brr), dus we hebben het niet helemaal tot het einde volgehouden. Ik hoop dat dat volgend jaar wel weer lukt.

MWIP#45 sat defqon2

Zondag had ik nog steeds erge last van mijn voeten, maar ik ging maar snel aan de slag om brownies te maken, want die middag kwamen Jeff’s ouders, zijn oudste zusje met haar vriend en mijn vader langs voor Jeff’s verjaardag. Het was erg gezellig. Stiekem voelde ik mij ook wel jarig…

MWIP#45 sun

…Mijn vader had namelijk twee flinke tassen vol Engelse boeken voor mij meegenomen die hij had gekregen van een collega. Ik ben er echt superblij mee, want ik ben een echte boekenwurm en vooral in de zomer zit ik maar wat graag op ons balkon met een boek.

MWIP#45 mon 0

Maandag kwam de review van deze quad van BE Creative online. Ik vind het een erg fijn product!

MWIP#45 mon

Food.

MWIP#45 tues

De volgende dag ging ik lunchen met een vriendin die haar scriptie in had geleverd. Ik ging voor een tuna melt, dat had ik eigenlijk nog nooit eerder gehad, maar ik had wel weer een keer zin in vis. Ik vond het erg lekker, alleen de wasabi-mayonaise heb ik niet opgegeten, want die vond ik niet echt een succes. Na het lunchen deden we nog een paar wijntjes om te vieren dat ze nu vakantie heeft. Het was erg gezellig!

MWIP#45 wed

Jeff had deze week middagdienst, dus woensdag kookte ik ‘s middags al. Ik maakte een ovenschotel met rösti, gehakt en groente. Het was erg lekker, maar wel heel veel, dus vandaag (donderdag) eten we de rest op. Woensdagmiddag ging ik naar een vriendin op ziekenbezoek en het was erg gezellig. Voor vandaag wilden we samen de stad in, maar of dat doorgaat is nog onduidelijk, omdat ze toch nog niet helemaal beter is. We zullen het zien. Morgen (vandaag voor jullie) zal ik weer vooruit gaan bloggen, een weekmenu samenstellen (dat kost mij altijd uren haha, ik ben gek op nieuwe recepten uitproberen) en schoonmaken. Zaterdag gaan we naar de Q Music Party, ik ben benieuwd hoe dat zal zijn!

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

You may also like

23 reacties

  1. Wat een goed idee om loempia’s een zelf te maken! Ga ik ook een keertje doen. Zo te zien heb je de komende tijd ook wel weer wat te lezen 😉

  2. Wat jammer dat je zo’n last van je voeten had bij Defqon. Nog gefeliciteerd met je vriend en wat lief dat je zoveel boeken hebt gekregen, jij komt de zomer wel door!

  3. Mijn moeder maakt de loempia ook altijd zelf dat vind ze zo leuk! Oh jeetje wat veel boeken zeg! zitten wel interessante tussen. Die ovenschotel ziet er weer heerlijk uit

  4. hmmm, zelfgemaakte Loempias vind ik echt heerlijk…. ik krijg altijd lekkere trek als ik jouw “week in foto’s” bekijk…en dan ook nog zo een mega stapel boeken om de zomer door te komen, wat heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *