My Week in Photos #49

Ik schrijf deze MWIP op donderdagochtend en het is nog aardig vroeg, maar ik kon niet meer slapen, dus dacht ik: laat ik maar vast MWIP schrijven. Afgelopen week heb ik mij weer prima vermaakt en vooral ook erg lekker gegeten. Kijk je mee naar mijn week?

Donderdagavond aten we niet heel creatief maar wel heel lekker; rijst met homemade pindasaus. Stiekem vind ik de zelfgemaakte saus ook veel lekkerder dan zo’n kant en klare saus.

MWIP#49 thurs

Vrijdag gingen we naar een vriend en van vrijdag op zaterdag heb ik niet geslapen. Ik weet niet zo goed hoe het komt, maar ik denk dat het komt doordat ik frisdrank heb gehad (ik drink dat nooit, dus het is voor mij ineens veel suiker). Zaterdagmiddag sliep ik nog een paar uur en daarna gingen we barbecuen bij mijn vader. Gelukkig wou Jeff later daarna nog naar huis rijden, want ik was doodmoe. Ik denk altijd heel stoer dat ik wel tegen weinig slaap kan, maar eigenlijk valt dat vies tegen.

MWIP#49 sun

Zondag was ik nog best wel moe, dus bestelden we Domino’s (vond Jeff helemaal niet erg).

Repetto Eau Florale perfume

Mijn review van Eau Florale van Repetto kwam die dag ook online. Ik vind het echt een heerlijk parfum!

MWIP#49 mon

Maandag was ik weer fit en maakte ik wraps met een experimentele vulling die erg lekker bleek te zijn.

Ici Paris XL Hydrating Eye Contour Roller

Maandag kwam mijn Ici Paris XL Hydrating Eye-Contour Roller review ook online.

MWIP#49 mon2

Die avond was het feest, want ik mocht van mijzelf weer een maand WoW nemen. Ik had het al drie maanden niet gespeeld, maar omdat Jeff toch vakantie krijgt vrijdag, leek het mij wel leuk; dan kunnen we samen spelen. Daarnaast had ik netjes vooruit gewerkt voor mijn blog, hoewel ik merk dat ik stiekem elke keer toch nog wel weer wat ga doen.

MWIP#49 tues -1

Dinsdagochtend ontbeet ik met mijn favoriete ontbijt van de laatste tijd; speltcrackers met hummus en komkommer en een kop groene thee. Zo lekker!
MWIP#49 tues0

Verder las ik nog wat, maar helaas was het wel erg warm met mijn laptop, dus besloot ik buiten maar uit een fysiek boek te gaan lezen. Ook prima.

MWIP#49 tues

Die avond maakte ik een soort Jeff-vriendelijke chili con carne ovenschotel. Ik zeg Jeff-vriendelijk, omdat hij totaal geen kidneybonen lust, dus ik had die vervangen door witte bonen. Ik vond het heerlijk en er bleef lekker veel over, dus ik kon er de volgende dag ook nog mee lunchen.

MWIP#49 wed

Ik was al een tijdje benieuwd naar de smaak van ginger beer  en woensdag probeerde ik het dan eindelijk. Het rook al naar schoonmaakmiddel en het smaakte naar schoonmaakmiddel met heel veel gember erin. Het was niet echt een succes, maar het is leuk om het geprobeerd te hebben.

MWIP#49 wed2

Die avond maakte ik bloemkoolschotel. Dit keer deed ik er eens aardappelpartjes in en gebruikte ik wat minder aardappels dan anders. Het was erg lekker en het kwam ook precies op, doordat het afgepast was voor twee personen. Dit ga ik vaker zo doen.

Zoals ik al helemaal aan het begin van dit artikel aangaf, schrijf ik dit op de vroege donderdagmorgen. Vanavond heb ik nog plannen om met een vriendin naar de Vierdaagsfeesten in Nijmegen te gaan, maar ik heb zo het vermoeden dat ik vanavond hartstikke moe ga zijn (ik heb vannacht misschien met geluk vijf uur geslapen), dus heel veel zin heb ik er nu (nog) niet in. Wie weet dat ik straks nog wat bij kan slapen, maar we zullen zien. Morgen (vandaag voor jullie) wil ik toch zorgen dat ik mijzelf niet al te moe maak, want zaterdag gaan we naar de Zwarte Cross en daar wil ik wel fit voor zijn natuurlijk. Zondag gaan we weer even naar huis, wat ik wel fijn vind, omdat ik daar toch het beste slaap en maandag hebben we de verjaardag van het broertje van Jeff. Er staat dus weer veel leuks op de planning!

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

P.S. Doe jij al mee met deze winactie? Je hebt nog maar één week om mee te doen, dus grijp nog snel je kans!

You may also like

27 reacties

    1. Het is ook wel heel leuk! Het enige minpunt vind ik dat je game-time moet kopen, want als je dan geen tijd hebt om te spelen, gaat die tijd alsnog op en dat is dan weer zonde!

  1. Wat een vermoeiende week als je niet goed kunt slapen. Ik hoop dat je het nog ingehaald hebt, want het zou zonde zijn wanneer je Zwarte Cross mist.

    1. WoW staat voor World of Warcraft en het is een MMORPG, ik vind het zelf wel heel leuk, maar omdat je speeltijd moet kopen, heb ik het niet vaak. Dank je wel! 🙂

  2. Haha, wat leuk een soort Jeff vriendelijke chili con carne…hopenlijk heb je toch een rust momentje vandaag kunnen pakken om naar de vierdaagse feesten te gaan…In elke gavel een heel fijn weekende…geniet ze..
    groetjes petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *