My Week in Photos #60

Het is alweer tijd voor de 60ste editie van MWIP. Afgelopen week was ik erg druk, maar heb ik toch geprobeerd om nog te ontspannen. Mede daardoor herontdekte ik de Sims 4 en daar ben ik nu weer helemaal verslaafd aan haha. Kijk je mee naar mijn week?

MWIP#60 fri

Vrijdag was hetΒ taco day.Β Ik moet zeggen dat we lang niet alles opkregen. Sowieso eet ik de laatste tijd niet al te goed, ik denk dat het door de schoolstress komt en ik ben echt toe aan vakantie.

MWIP#59

Die dag kwam trouwens mijn vorige MWIP online, mocht je daar nog benieuwd naar zijn! Ik blijf de foto rechtsboven stiekem best mooi vinden.

MWIP#60 sat

Zaterdag was het feest ter ere van het 25 jaar getrouwd zijn van Jeff’s ouders. Ik bereidde mij vast voor door mijn favoriete lipsticks te selecteren.

MWIP#60 sun

De volgende dag waren we erg moe, maar maakte Jeff heel lief pannenkoeken voor ons twee als avondeten. Zo lekker!

Bloggen combineren met je studie

Er kwam zondag een artikel online waarin ik tip geef over bloggen combineren met je studie.

MWIP#60 mon1

Maandag maakte ik ‘s middags nog voor ik naar school moest al warm eten, aangezien Jeff middagdienst had de afgelopen week.

Benefit Do The Hoola Kit products

De review van de dag ging over de Benefit Do The Hoola Kit.

MWIP#60 mon2

Toen ik ‘s avonds thuiskwam besloot ik braaf wat inΒ The Round HouseΒ te lezen. Ik moet dit lezen voor school, maar stiekem vind ik het een erg leuk boek. Fijn om zo toch leuke boeken te ontdekken!

MWIP#60 mon3

Ik vond het alleen wat ongezellig om in het donker te zitten in mijn eentje, dus vond ik het tijd voor een geurkaars van de Primark. Hij ruikt als hij uit is vrij sterk, maar als hij eenmaal brandt is de geur een stuk subtieler. Gelukkig maar, want anders zou ik de geur denk ik te overweldigend vinden.

MWIP#60 tues1

Dinsdag maakte ik hutspot, zodat we er ook woensdag van konden eten. Woensdag heb ik ‘s ochtends les en kom ik eigenlijk net te laat thuis om uitgebreid te kunnen koken als Jeff middagdienst heeft. Hutspot leek mij daarom wel een goed idee, dat is toch gezonder dan een pizza.

MWIP#60 tues2

Die avond speelde ik lekker de Sims 4. Jeff had een heleboel uitbreidingen gekocht en die wilde ik meteen uitproberen! Ik vind het erg leuk!

MWIP#60 tues

De producten van woensdag! De scrub van Lush ziet er misschien wat gehavend uit, maar dat komt omdat die al met veel liefde is gebruikt en bijna op is. Binnenkort dus maar weer langs Lush! Woensdag kwam trouwens mijn opgemaakt video online op de blog.

MWIP#60 wed2

‘s Avonds speelde ik weer de Sims. Ik merk dat ik wel weer een beetje verslaafd ben haha. Het scheelt dat dit bij mij meestal niet zo heel lang duurt, dus ik geniet er maar van zolang het duurt. Na een tijdje heb ik het vaak wel weer gezien.

MWIP#60 thurs

Nu ik dit schrijf is het donderdagochtend en heb ik zojuist de bovenstaande producten gebruikt. Ik moet zo gaan koken voor ons en daarna naar school. Gelukkig alleen morgen nog en dan nog een weekje en dan heb ik vakantie. Ik ben er echt aan toe!

Zaterdag gaan we kijken voor een nieuwe bank en daar heb ik wel echt zin in, aangezien onze huidige bank heel erg aan vervanging toe is. Verder wil ik niet teveel doen dit weekend. Misschien ga ik nog wel iets lekkers bakken, daar heb ik wel zin in, maar ik moet echt even goed weekend houden in plaats van doorwerken in het weekend.

Wat ga jij dit weekend doen?

You may also like

26 reacties

  1. Wat een mooie collecties lipsticks heb je. Ohh, en nu heb ik ook zo’n trek in taco’s! Dit weekend ga ik gezellig lunchen in de stad en heb ik familie over de vloer. Fijn weekend gewenst!

  2. Leuke foto’s! Ik heb serieus nooit de Sims gespeeld :O Heel veel mensen zullen mij waarschijnlijk voor gek verklaren haha, maar ik heb het gewoon nooit gehad en ook nooit gemist πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *