My Week in Photos #64

Het is tijd voor weer een nieuwe MWIP! Afgelopen week sprak ik onder andere af met een vriendin, rustte ik uit in het weekend en maandag begon school weer meteen keihard met deadlines en inmiddels ben ik weer overspoeld met schoolwerk. Kijk je mee naar mijn week?

MWIP#64 fri0

Vrijdag gebruikte ik deze producten voor mijn look. Van alles behalve het Nude ‘tude Palette kun je nog reviews verwachten binnenkort!

MWIP#64 fri

Ik sprak die dag af met een vriendin en we maakten het gezellig met een drankje en snacks erbij.

MWIP#64 sat

Zaterdag besloot ik om het laatste weekend van mijn “herfstvakantie” (lees: geen les, maar wel deadlines), toch even tot rust te komen. Ik schreef artikelen voor mijn blog en gamede verder vooral. Β Ook probeerde ik een aantal van de bovenstaande producten uit. Een review volgt binnenkort! Jeff en ik herontdekten Breaking Bad trouwens ook weer, die serie moeten we nog steeds afkijken, maar we kwamen er telkens niet aan toe. Hopelijk lukt het nu wel!

MWIP#54 sun

Op zondag deden we de boodschappen en droeg ik deze look. Zoals je merkt was ik echt producten aan het testen. Het liefst test ik een product altijd op meerdere dagen, zodat ik echt een duidelijk beeld heb van hoe het werkt. Soms lijkt iets de eerste keer dat je het gebruikt wel heel fijn/slecht en is het de tweede keer toch anders.

Veet Ontharingsspray photo

De review van deze Veet Ontharingsspray verscheen die dag ook op mijn blog.

MooiPRHappyDaycollage

En maandag deelde ik mijn verslag van de Mooi PR Happy Day!

MWIP#64 mon2

Op maandag en dinsdag aten we bloemkoolsoep. Goedkoop en lekker.

MWIP#64 tues

LOTD! Dinsdag droeg ik deze look. Met natuurlijk mijn nieuwe Infinity ketting van Swarovski, alleen zat die een beetje scheef zie ik nu.

MWIP#64 wed

Oh bah, woensdag was wel de zwaarste dag deze week denk ik; ik moest er al vroeg uit, want we hadden vroeg les. Wel maakte ik met de bovenstaande producten een mooie look. De les was gelukkig ook erg leuk, alleen toen ik die middag thuis huiswerk wilde maken, viel ik in slaap en werd ik pas wakker toen Jeff thuis kwam van zijn werk. Oeps!

MWIP#64 thurs

Vandaag (donderdag) droeg ik de bovenstaande producten met onder andere mijn eerste NARS blush en Freedom lipstick.

MWIP#64 thurs2

Dinner!Β 

En dan zijn we alweer aangekomen bij het moment dat ik deze MWIP schrijf. Jeff en ik gaan zo Supernatural kijken en dan is de avond ook alweer bijna voorbij. Morgen (vrijdag) heb ik nog een les waarvan ik hoop dat we sneller klaar zijn, want ik moet nog een transcription inleveren morgen (en die is dus nog niet perfect af). Verder doen we dit weekend niet teveel, maar dat komt ook wel mooi uit vanwege het weekend daarna dat juist weer druk wordt; ik kan nu al mijn tijd goed gebruiken om aan mijn blog en school te werken.

Hoe was jouw week?

You may also like

36 reacties

  1. Leuk je weekoverzicht. Mooi make-up producten heb je deze week gebruikt, ik gebruik voor een goede review ook vaak meerdere dagen hetzelfde product. Fijn weekend!

  2. Leuke foto’s, mooie make-up collectie heb je ook! Oeh misschien is dat een keer leuk om te filmen, je hele collectie! (ehh, neeee ik ben totaal niet nieuwschierig haha).

  3. Breaking bad hoor ik echt super veel mensen over! Ik heb de eerste aflevering gezien en vond het niet zo bijzonder, maar misschien moet ik gewoon verder gaan kijken..

  4. wat leuk om deze post te bekijken, ik vind het wel leuk om de fotos van de producten die je droeg te bekijken….Ik hoop dat Jef en jij een heerlijk ontspannen weekend hebben…zodat je de accu eventjes op kan laden om een drukkere periode tegemoet te gaan

  5. Ik ben super benieuwd naar die producten van Etos! Breaking bad is echt een hele goede serie inderdaad, moet je zeker is gaan afkijken ;-)! Die veet ontharingsspray ben ik op dit moment ook aan het testen! πŸ™‚

  6. Volgens mij heb jij veel producten die liggen te wachten op een review, wat heel herkenbaar is. πŸ˜‰ Dat je producten op meerdere dagen test is heel verstandig van je, vind ik. Ik ben benieuwd naar Nude β€˜tude Palette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *