My Week in Photos #66

Wat gaat de tijd toch snel; het is gewoon alweer tijd voor MWIP! Afgelopen weekend waren we vrij druk en heb ik veel te weinig geslapen, waardoor ik de hele week wat slaapgebrek heb gehouden (dat krijg je als je voor school je bed uit moet), maar inmiddels ben ik weer helemaal fit en heb ik weer een heleboel foto’s voor je!

MWIP#66 fri0

Vrijdag droeg ik deze mooie producten. Het werd een drukke, maar gezellige dag.

MWIP#66 sat

Mijn make-up van zaterdag! Die avond vierden we de verjaardag van Jeff’s ma, die eerder in november al jarig was geweest.

MWIP#66 sun

Deze foto postte ik op zondag op Instagram. We gingen die ochtend weer naar huis. Vrijdag waren we om kwart voor 6 naar bed gegaan en zaterdag om half 4 en op beide dagen hadden we niet heel goed geslapen, dus we waren erg moe.

MWIP#66 mon0

Make-up van maandag.

MWIP#66 mon

Jeff was die dag nog vrij, maar ik moest na school. Na de les maakte ik hutspot met een kipsatékroket voor ons.

MWIP#66 mon2

Die avond was het tijd om deze Frosted Plum scrub van The Body Shop te gaan testen!

MWIP#66 tues0

Dinsdag droeg ik de bovenstaande producten. Ik had een afspraak met de supervisor van mijn scriptie en inmiddels ben ik weer een stapje verder.

MWIP#66 tues1

Ik had die ochtend nieuwe lipstickhouders gekocht bij de Big Bazar. Voor €1,49 per stuk, vond ik wel dat ik in mocht slaan. Een goed georganiseerde stash is erg belangrijk voor mij.

MWIP#66 tues2

Ik ging tegen het einde van de middag aan de slag om alvast wat lipsticks een nieuwe plek te geven. Deze foto komt trouwens (net als de vorige) van mijn Snapchat af. Ik heet daar kirstytenbos, mocht je mij willen volgen!

MWIP#66 wed

Woensdag had ik eerst ‘s ochtendsvroeg les en daarna ging ik naar huis om alvast voor Jeff en mij te koken, omdat hij middagdienst heeft deze week. Ik probeerde iets nieuws; namelijk zelf een pita met kipdönervlees. Dat vlees lijkt erg op dat wat je krijgt als je bij de Turk döner besteld, dus Jeff en ik vonden het een mooie uitvinding. Voor herhaling vatbaar.

MWIP#66 wed1

Toen Jeff naar zijn werk vertrokken was, ging ik bezig met huiswerk. Ik moet zeggen dat ik wel erg moe was, dus voor ik het wist viel ik op de bank in slaap.

MWIP#66 wed2

Eenmaal wakker ging ik hier maar weer mee verder. Ik moet zeggen dat ik altijd in slaap val als ik bezig ga met deze transcriptie, wat niet echt handig is haha.

MWIP#66 wed4

Mijn geliefde MAC lipsticks!

MWIP#66 wed3

‘s Avonds besloot ik na al het harde werk voor school maar eens de PS4 erbij te pakken en Bloodborne te spelen. Ik moet zeggen dat ik het nog best een moeilijke game vind, maar dat zorgt er wel voor dat ik er helemaal in opga.

Nu ik dit schrijf ben ik net weer thuis van uni en zit ik lekker cosy onder een dekentje, want ik ben net helemaal verregend. Morgen begint mijn les vroeger dan gebruikelijk, maar zijn we ook eerder klaar, dus dat vind ik wel prettig. Dit weekend hebben we niet zo heel veel gepland, deels ook omdat Jeff moet werken.

Hoe is het met jou?

You may also like

35 reacties

  1. Wat een mooie look op de eerste foto en een geweldige lipstickhouder. Ik heb geen snapchat, volgens mij is het nu echt tijd om hieraan te beginnen.

    1. Haha wij hiervoor ook niet, maar we hadden veel honger, dus leek het mij fijn om iets van vlees bij de hutspot te maken en dit hadden we nog. Het is trouwens wel een lekkere combinatie!

  2. Wat een handige lipstick houders heb je! Lekker overzichtelijk is dat ook. Dat pitabroodje ziet er erg lekker uit zeg. Vind het altijd zo handig aan die dingen dat je er vrijwel van alles in kan doen, hmm!
    Fijn weekend!

  3. Wat een mooie Lipstick houders. Ik heb er ook een van wish maar big bazar is natuurlijk veel makkelijker! Hadden ze ook nog andere maten/soorten of waren dit de enige?
    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *