My Week in Photos #71

Merry Christmas everyone! Deze MWIP komt op eerste kerstdag online en hoewel ik niet denk dat iedereen evenveel tijd zal hebben vandaag om blogs te lezen, laat ik hem toch gewoon online komen voor degenen die wel tijd hebben. Afgelopen week was mijn eerste vakantieweek!

MWIP#71 fri

Mijn make-up op vrijdag. Ik moest natuurlijk meteen mijn MAC Dita Von Teese Lipstick aan een kritische test onderwerpen. Ik wilde namelijk snel een review online kunnen zetten, omdat het een LE is. Die review is er inmiddels trouwens!

MWIP#71 sat

We hadden nog een ei over dat op moest, dus maakte ik zaterdag zoete aardappelpannenkoekjes als ontbijt. Ik had alleen iets teveel gemaakt, dus had ik het zelfs nog als lunch.

MWIP#71 sat1

Mijn make-up van zaterdag. Ja, ook zaterdag wilde ik MAC Dita Von Teese op, vind hem erg mooi!

MWIP#71 sat2

Dinner! Dit was zo lekker! Jeff vroeg zelfs na een immens bord vol nog of er nog meer was en dat doet hij alleen als het echt heel lekker is. Die avond gingen we naar Jeff’s ouders om daar alvast de kerstcadeautjes te doen. We hebben hele mooie dingen gekregen en het was ook erg gezellig.

The Balm Meet Matte Hughes Chivalrous packaging

Zondag kwam mijn review van The Balm Meet Matt(e) Hughes Chivalrous online. Een mooie liquid lipstick!

MWIP#71 sun

Een easy meal  voor zondag, aangezien we nog geen boodschappen hadden gedaan. Dat vleesding is trouwens een kipfrikadel, maar het was geen succes. Het leek een leuk idee, omdat ik geen varkensvlees eet en Jeff zo toch iets frikadel-achtigs kan eten, maar het viel bij ons allebei niet in de smaak.

MWIP#71 mon1

MOTD van maandag.

MWIP#71 mon

Die avond maakte ik taco’s. Dit blijft altijd lekker.

MWIP#71 tues1

Make-up van dinsdag.

MWIP#71 tues

Dinsdag maakte ik moussaka. Het was alleen veel te veel voor ons twee, dus konden we er woensdag ook nog van eten.

Die avond had ik gedoe met mijn mobiel; ik kon mijn Whatsapp niet updaten en daardoor kon ik het niet meer gebruiken. Uiteindelijk ben ik er bijna de hele avond mee bezig geweest en uiteindelijk is het gelukt gelukkig. Ik snap niet waarom mijn telefoon telkens aangeeft geen opslag meer te hebben, terwijl er nog meer dan genoeg over is.

MWIP#71 wed

Mijn ontbijt van woensdag bestond uit twee crackers en groene thee.

MWIP#71 wed0

Lovely blushes.

MWIP#71 wed1

Mijn classy kerstlook kwam online.

MWIP#71 wed2

Die avond keek ik een paar afleveringen van Once Upon a Time, aangezien ik inmiddels aardig achterloop.

Nu ik dit schrijf is het donderdagmiddag; al bijna kerstavond! Ik ga straks nog Gingerbread Man koekjes bakken en vanavond gaan we kaasfonduen. Morgen gaan we naar Jeff’s familie en zaterdag zijn we denk ik gewoon thuis.

Wat ga jij doen met kerst?

You may also like

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *