My Week in Photos #70

Het is weer tijd voor een nieuwe MWIP! Ik schrijf dit vlak voordat ik naar school moet voor mijn laatste les van het schooljaar. Ik kan niet wachten totdat ik eindelijk vakantie heb! Benieuwd wat ik deze week allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

MWIP70 thursd

Donderdagavond keken we natuurlijk weer Supernatural.

MWIP70 fri

Deze make-up droeg ik vrijdag. Ik ben echt blij met mijn NARS Sin Blush.

MWIP70 sat-1

Mijn look van zaterdag.

MWIp70 sat0

Ik maakte een heerlijk en uitgebreid ontbijt; zoete aardappelpannenkoekjes. Ik ben een beetje verslaafd aan zoete aardappel, maar Jeff vind het niet lekker, dus ik eet het graag bij mijn ontbijt of lunch.

MWIP70 sat

Die avond bestelden we heelย badassย kapsalon. We waren immers nog niet naar de winkel geweest.

MWIP70 sun0

Zondag was het dan eindelijk tijd voor boodschappen. Ik droeg de bovenstaande producten.

MWIP70 sun

Die avond aten we weer eens tomatenrisotto. Ik had wel erge buikpijn die dag (zou het door het eten van de dag ervoor komen?) maar toch probeerde ik wat te eten. Later zwakte de pijn weer wat af, maar ik heb het de hele week met vlagen gehad.

MWIP70 mon

Ik bestelde maandag de MAC Dita Von Teese lipstick. Ik ben zo benieuwd!

BIOMED review

Ook kwam deze fijne BIOMED winactie online, doe jij al mee?

MWIP70 tues

Het ziet er niet uit, maar deze week aten we maandag en dinsdag weer bloemkoolsoep en het was erg lekker.

MWIP70 tues2

Nooooo!ย Dinsdagavond viel mijn laptop ineens uit tijdens het lezen van andere blogs en hij wilde daarna niet meer aan. Heel fijn met een deadline voor de deur voor vrijdag; ik heb nog wel mijn oude laptop maar die is extreem langzaam en dat is niet zo fijn werken. Die avond keken we daarom maar Breaking Bad om mij weer een beetje een goed humeur te geven.

Later die avond (vlak voor we naar bed gingen), probeerde Jeff het nog een keer en ging hij ineens wel aan. Nu meen ik mij te herinneren dat hij dat helemaal in het begin ook een keer heeft gedaan toen de batterij leeg was, maar alsnog vind ik het maar eng. Hij lijkt het nu wel weer gewoon te doen gelukkig in ieder geval!

Winactie The Beauty Bakery

Doe jij al mee met mijn The Beauty Bakery winactie waarbij je dit heerlijke pakket kan winnen?

MWIP70 wed1

Woensdag bleef ik thuis van school, omdat ik mij eigenlijk de hele tijd al niet zo lekker (en nogal gestressed) voel. Ondertussen maakte ik mijn deel voor het werkstuk dat vrijdag af moet af en daarna beloonde ik mijzelf met de nieuwe video van Shannon. Ik vind haar zo’n leuke Youtuber!

MWIP70 wed2

Die avond maakte ik een nachoschotel en ik vond het heel lekker, maar Jeff niet, omdat er witte bonen door zaten.

Nu ik dit schrijf is het net donderdagmiddag en ik moet zo nog even snel wat eten en dan naar school. De les van morgen valt gelukkig uit, dus dit is mijn laatste les van het schooljaar. Eindelijk vakantie! Zaterdag vieren we alvast kerst met cadeautjes bij Jeff’s familie en verder denk ik dat we zondag alleen nog boodschappen gaan doen. Ik heb al echt zin in de kerstdagen, omdat Jeff dan ook vrij is, dus dat wordt leuk.

Hoe is het met jou?

You may also like

33 reacties

 1. De geur van NARS Sin Blush vind ik echt mooi. Ik ben ook benieuwd naar de MAC Dita Von Teese lipstick. Ik overweeg om hem te kopen. Nu, kan ik alvast lezen hoe het bevalt. ๐Ÿ™‚ Dita Von Teese vind ik interessante vrouw.

 2. Leuke foto’s! De zoete aardappel pannenkoekjes zien er lekker uit, zoiets had ik nog niet eerder gezien! Sowieso ziet het eten wat je maakt er altijd lekker uit. Oke, de bloemkoolsoep misschien iets minder. Maar die klinkt ook wel lekker haha.

 3. Kapsalon, ik blijf da t woord echt grappig vinden eh, hehehe. Naar Supernatural ben ik al een tijdje benieuwd. Aangezien wij zo een beetje dezelfde smaak in series hebben ga ik het op mijn to-watch lijst gooien denk ik!

 4. Oeh la la zoete aardappelpannenkoekjes, dat klinkt ontzettend goed.
  Ik ben hรฉรฉl benieuwd naar de MAC Dita lipstick, het ziet er heel mooi uit.

 5. Wat een leuke foto’s en heerlijk eten. Ik hou ook van zoete aardappel maar mijn vriend niet. Vind het een goed idee om die zo te verwerken in je ontbijtje!
  Liefs iloontje

 6. Wat een leuk overzicht. Wat raar dat je laptop t eerst niet deed en later weer wel. Misschien had ‘ie even geen zin. Alvast fijne kerst aankomend weekend ๐Ÿ™‚

 7. Toen ik supernatural (eigenlijk: Dean) zag was ik verkocht, i looooove supernatural! Zulke goede episodes! Ah wat naar zeg van je laptop, gelukkig doet hij het weer.

 8. Jeff lust geen witte bonen ๐Ÿ˜ฎ maar die zijn zo lekker xD vooral in tomatensaus, yummy! Ik wil zelf ook eens bloemkoolsoep proberen vooral omdat ik bloemkool gewoon erbij niet echt geweldig vind. Mss zal de soep me wel bevallen xD

  1. Hij lust wel witte bonen in tomatensaus, maar alleen niet in de ovenschotel, dat is nog het stomme haha! Ik vind de bloemkoolsoep zelf wel heel lekker, maar ik ben dan ook gek op bloemkool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *