My Week in Photos April 1

Het is weer tijd voor mijn wekelijkse fotodagboek. Ik moet zeggen dat het op zich een leuke week was en ik goed aan mijn scriptie heb kunnen werken, alleen ben ik helaas ook de hele week geplaagd door groeiende verstandskiezen. Kijk je mee naar mijn week?

MWIP April 1

MWIP April 1 fri makeup

Op vrijdag droeg ik mijn nieuwe Urban Decay Revolution Lipstick in Streak.

MWIP April 1 Fri lunch

Lunch! Dit is zo lekker.

MWIP April 1 Fri dinner

We aten die avond taco’s, ook al zo lekker!

MWIP April 1 sat selfie

Op zaterdag deelde ik deze selfie op Instagram.

MWIP April 1 sat snap

En ik las die dag het WoW boek uit. Ook skypte ik die dag met mijn ouders. Ik vind dat toch altijd wel veel fijner dan bellen (en het is nog gratis ook).

MWIP April 1 Sat dinner

Daarna aten Jeff en ik pizza. Ik vind dat deeg alleen altijd zo vies. Van mijn mogen ze dat wel een heel stuk dunner doen, want het gaat mij toch altijd om wat erop zit.

MWIP April 1 sun makeup

Op zondag gingen we boodschappen doen en droeg ik deze producten. De lipliner van Kiko viel mij ontzettend tegen qua kleur. Ik had namelijk een mooie donkerrode tint verwacht (dat meende ik ook te hebben besteld?!) maar deze kleur is duidelijk paars. Nu is paars niet per se lelijk, maar als je rood verwacht is het toch wel even schrikken haha!

MWIP April 1 sun snap

Tijdens het doen van de boodschappen voelde ik mij nogal lamlendig door mijn groeiende verstandskiezen. Ik heb er de hele dag een zeurende pijn van en dat duurt nu al langer dan een week. Het maakt mij moe, geeft hoofdpijn/keelpijn en verpest mijn eetlust, dus nam ik maar een juice mee, zodat ik toch wat binnen zou krijgen als het eten even niet zou lukken. Gelukkig is het mij verder wel gelukt om elke dag drie keer iets te eten, dus dat viel mij erg mee. Niet zoveel als normaal, maar dat vind ik niet zo gek. Hopelijk is deze groeispurt snel voorbij!

MWIP April 1 Sun dinner

Die avond aten we rijst met pindasaus en kroepoek. Na afloop deden mijn tanden wel pijn, maar heb ik maar paracetamol ingenomen. Tja, ik ga niet allemaal zachte dingen koken voor mijzelf als Jeff ook mee gewoon mee eet en daarnaast had ik al een weekmenu gemaakt.

MWIP April 1 Mon Dinner

Op maandag maakte ik homemade kapsalon.

MWIP April 1 snap mon

Die avond speelde ik Tomb Raider. Ik heb vroeger ook al de eerdere delen gespeeld voor een groot deel en vind het nu stiekem nog steeds heel leuk.

MWIP April 1 tues snap 1

Ik werkte deze week elke doordeweekse dag aan mijn scriptie, maar heb alleen op dinsdag een foto ervan gemaakt.

MWIP April 1 tues snap 2

Na het werken aan mijn scriptie ben ik vaak een beetje duf en ik merk dat ik het dan toch wel heel fijn vind om even de workouts van Cassey te doen. Na deze workout meende ik mij nog wel prima te voelen, alleen had ik de volgende dag toch heel veel spierpijn haha!

MWIP April 1 Tues Dinner

En we aten alweer rijst met pindasaus, oeps. Dat kwam deze week toevallig zo uit. Gelukkig vinden zowel Jeff als ik het heerlijk.

MWIP April 1 makeup wed

Op woensdag droeg ik deze producten. Ik werkte weer aan mijn scriptie en blog. En deed even geen workout, vanwege de gigantische spierpijn.

MWIP April 1 wed snap 2

Ook las ik in Anno Dracula, dit boek komt ook voor in mijn scriptie dus ik wil hem helemaal gelezen hebben. Dat moet eigenlijk voor volgende week al, want dan wil ik met het hoofdstuk hierover bezig, dus ik mag nog wel even doorlezen.

MWIP April 1 wed dinner

Die avond maakte ik cheesy risotto. Altijd lekker. Ik ging die avond redelijk op tijd naar bed, want ik was ineens heel misselijk. Zou dat ook door mijn tanden kunnen komen?

Nu ik dit schrijf is het donderdagochtend en ik heb net mijn ontbijt op. Ik dacht: laat ik maar op tijd MWIP gaan schrijven, aangezien ik zo nog bezig wil voor mijn scriptie, wil sporten, douchen en daarnaast heb ik vanmiddag nog een event. Daar ben ik wel heel benieuwd naar en ik denk dat er ook nog wel wat over online komt op mijn blog.

Dit weekend gaan Jeff en ik naar een personeelsfeest van zijn werk waar ook de aanhang bij mag zijn en verder hebben we nog niet echt wat gepland. Ik denk ook dat we als we daar heen zijn geweest, we wel moe zijn daarna haha.

Hoe was jouw week?

You may also like

25 reacties

  1. Anno Dracula dit lijkt mij een interessant boek. Leuk dat je dit onderwerp heb gekozen voor je scriptie. Vroeger heb ik niet met Dracula, maar sinds Twilight en Vampire Diaries ben ik fan van hihi.

    1. Dit is Tomb Raider Definitive, voor op de PS4 is dit tot nu toe wel de nieuwste, maar volgens mij is er op andere consoles al wel een andere bijgekomen inmiddels!

  2. Zo leuk altijd om dit te lezen! Ik krijg honger van al dat lekkere eten. De taco’s en de risotto heerlijk! En ik zie dat je een lipstick hebt van Urban Decay, super leuk. Ik wil ook meer testen van het merk. Fijn weekend nog;)

  3. Jammie, die taco’s! Die zou ik nu al wel lusten haha. Een home made kapsalon ga ik zeker ook nog een keer maken, hopelijk valt dat een beetje in de smaak.

  4. Ik heb toevallig ook last van een verstandskies die door komt.Vooral oorpijn en ik vroeg me ook al af hoe ik maar aan een zijde keelpijn heb. Maar gelukkig kan ik er wel mee eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *