My Week in Photos Augustus 3

Oei, nog maar een weekje en dan moet ik alweer naar de uni! De vakantie vliegt werkelijk waar voorbij. Afgelopen week had ik onder andere een gezellige dag met een vriendin, werkte ik vooruit voor mijn blog (de eerste weken uni zullen wel weer wennen zijn) en we keken eindelijk de Warcraft film.

MWIP Augustus 3

Donderdag

MWIP Augustus 3 thurs snap

Ik sprak met een vriendin af in Zwolle en aangezien het lunchtijd was, besloten we om lekker te gaan lunchen. Dit brood met brie was erg lekker, maar voor mij toch iets te machtig om op te kunnen krijgen.

MWIP Augustus 3 thurs snap 2

Daarna gingen we nog een paar winkels in, maar uiteindelijk gaan we toch altijd een kroeg in om een paar drankjes te doen (of op het terras, maar we hadden pech met het weer). We zien elkaar niet zo heel vaak vanwege de afstand en hebben dan altijd veel bij te praten.

MWIP Augustus 3 thursd photo

Van praten krijg je honger, dus bestelden we een mixed platter. We kwamen er vervolgens heel handig achter dat we allebei de olijven niet lekker vinden haha.

Die avond bleef ik bij haar logeren, of nou, ja, heel veel geslapen hebben we niet, maar vooral veel gekletst. Het was erg gezellig! Alleen, oh wat was ik moe de volgende dag zeg.

Vrijdag

Van vrijdag heb ik geen foto’s, maar ik was dan ook erg moe. Ik heb er dan ook totaal niet aangedacht om nog foto’s te maken verder en vooral heel veel geslapen.

Zaterdag

MWIP Augustus 3 sat snap

Op zaterdag was het eindelijk zover en keken we Warcraft: The Beginning. Deze film wilden we al heel lang zien, maar elke keer kwam het er niet van. Aangezien we allebei World of Warcraft spelen (Jeff wel fanatieker dan ik) was het toch wel echt nodig. En eerlijk is eerlijk: ik vond hem niet heel indrukwekkend. Sommige feiten klopten niet en dat vond ik jammer, omdat je dan toch minder in het verhaal komt te zitten. Het was leuk en spannend genoeg om in één keer af te kijken. Ik vraag mij wel ernstig af wat de doelgroep van deze film moet zijn, aangezien de kenners de fouten er zo uithalen en mensen die WoW niet kennen de film denk ik wat verwarrend vinden.

Zondag

MWIP Augustus 3 sun snap

Zondag was voor ons een rustige dag en ik las dan ook lekker in Baptism of Fire. 

MWIP Augustus 3 sun dinner

Ik maakte die avond weer eens hutspot en daar aten we twee dagen van.

Maandag

Snapchat-8020095926771907367

Eigenlijk wil ik nu goed vooruit werken met bloggen, maar shame on me: op maandag moest ik nog de video voor dinsdag (woensdag op de blog) editen. Gelukkig verliep dat vlekkeloos.

Dinsdag

MWIP Augustus 3 tues makeup

Ik droeg op dinsdag de bovenstaande producten.

MWIP Augustus 3 tues dinner

Jeff had deze week middagdienst dus aten we tussen de middag warm. Dit was trouwens niet lekker, ik had wat nieuws geprobeerd en het beviel ons niet.

Snapchat-5861847661263443764

Zodra Jeff naar zijn werk was, ging ik weer goed bezig voor de blog.

MWIP Augustus 3 tues snap 2

Na het bloggen was het weer tijd voor een workout.

Woensdag

DSC_0099[1]

We aten taco’s tussen de middag als avondeten. Altijd lekker!

Ik ging die middag weer druk bezig met bloggen.

Snapchat-5483246077532469481

Die avond was het tijd om lekker te lezen in het (tot nu toe laatste, volgend jaar komt er nog één uit) Witcher boek. Heerlijk met een kopje thee en een dekentje erbij. Als je het mij vraagt is dat toch wel één van de fijnste manieren om te lezen.

Donderdag

DSC_0102[1]

Nu ik dit schrijf is het donderdag en vanmiddag hebben we de bovenstaande schotel gegeten. Altijd lekker. Ik heb net schoongemaakt hier in huis en ga na dit artikel nog een ander artikel schrijven denk ik. Daarna zal het wel “lunchtijd” zijn, of in ieder geval ik moet nog lunchen, omdat we tussen de middag warm hebben gegeten.

Voor dit weekend hebben we tot nu toe nog niet veel gepland. Misschien dat we nog even het centrum ingaan ofzo, maar ik verwacht geen wilde plannen (zeker niet nu WoW steeds meer nieuwe dingen introduceert al zoals de demon hunter).

Hoe was jouw week?

You may also like

21 reacties

    1. Haha voor mij was het toch net iets teveel, maar dat ligt misschien aan de dikte van de plakken brie. Haha, gaan jullie hem binnenkort een keer kijken? 🙂

  1. Dat broodje met brie ziet er lekker uit. Jammer van die film, ik ken het spel en de film ook niet maar het is niet leuk als feiten niet kloppen.

  2. Wat een volle week. Dat wat niet lekker was ziet er wel heel smakelijk uit hoor! Heb een wortel van mn kies laten verwijderen deze week dus was heel saai en pijnlijk haha.

  3. Door jouw krijg ik iedere keer zin in taco’s haha. Super leuk om te lezen weer. Mijn week was iets minder. Net terug van vakantie en meteen griep. Hoop dat het snel weer normaal wordt;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *