My Week in Photos December 1

Afgelopen week was een heftige week, met name omdat ik extreem weinig sliep. Het was daarnaast ook een leerzame en spannende week en verder maakte ik best wel weinig foto’s om eerlijk te zijn, maar dat maak ik goed met mijn verhaal. Lees je mee?

mwip-december-1

Alvast van tevoren: excuses dus voor de weinige foto’s en voor het feit dat er afgelopen donderdag niks online stond.

Vrijdag

Op vrijdag verwachtte ik enkel de lessenreeks nog in te hoeven leveren, maar ik ben er uiteindelijk toch best lang mee bezig geweest, omdat ik elke keer weer iets zag dat ik nog wilde verbeteren. Dit had als gevolg dat ik voor mijn blog niet zoveel kon doen als ik wilde.

snapchat-889490564

Ik worstelde mij die avond door het laatste stuk van Confessions of an English Opium-Eater heen onder het genot van een speculaas muffin. Eerlijk is eerlijk: ik vond hem erg vullend en Jeff vond het niet erg dat ik de helft aan hem gaf haha.

Zaterdag

dsc_03291

Ik zette zaterdag alleen ons eten even op de foto. (Ik weet trouwens niet hoe het kan, maar mijn andere foodfoto’s heeft mijn mobiel niet opgeslagen deze week?!)

Zondag

snapchat-993182170

Ik ben begonnen in The Fellowship of the Ring! Ik heb LOTR al eens in het Nederlands gelezen, maar heb nu eindelijk ook de Engelse versie. Dat werd wat mij betreft ook echt tijd en met mijn opleiding schaamde ik mij er ook voor haha. Dit leest veel beter dan het Nederlands.

Maandag

De week begon met een dag op uni. Ik moest na de colleges nog wat voor een groepsopdracht doen en daarna heb ik nog gewerkt aan lesvoorbereidingen van die week. Het is niks voor mij om dat pas zo laat te doen, maar ik redde het vrijdag niet en aangezien ik al wat onrustig was in mijn hoofd, leek het mij niet verstandig om mij hier in het weekend aan te wagen. Helaas had dit wel tot gevolg dat ik die avond nog teveel met de stof bezig was en niet goed kon slapen.

Dinsdag

Eerst had ik op dinsdag stage en vervolgens ging ik verder met de lesvoorbereidingen van woensdag.

snapchat-604604116

Tussendoor viel ik wel inslaap, want ik was heel moe. Ik had het die nacht 3.58 uur zien worden en moest er om 5.45 uur uit. Gelukkig kon ik daarna weer even door.

Woensdag

De nacht van dinsdag op woensdag was helaas weer totaal geen succes. Ik hoop maar dat dit artikel niet klagerig over gaat komen, want ik voel wel dat ik eerlijk moet zijn en deze week ging het slapen gewoon heel slecht. Elke keer lag ik ‘s nachts wakker. Meestal lukt het mij wel om ‘s avonds nog te ontspannen door bijvoorbeeld een boek te lezen en geen elektronica te gebruiken voor het grootste gedeelte, maar deze week kon ik mij ook niet echt concentreren van vermoeidheid.

De woensdag was een heftige en lange dag voor mij, want ik moest behoorlijk wat lessen geven en ondertussen zorgen dat ik niet in slaap zou vallen. Voor iemand die niet gek is op koffie had ik veel koffie gehad; 6 koppen. Die avond kwam ik thuis van stage, maakte ik wat te eten en daarna heb ik geslapen totdat Jeff thuis kwam. Mijn artikel voor donderdag had ik nog niet geschreven en dat is die dag ook niet meer gelukt.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdagavond en ik heb net verlaat mijn avondeten gegeten. Ik ben helaas nog steeds heel erg moe en voel mijn ogen alweer dichtvallen tijdens het typen.

Mijn plan is om zo toch nog maar weer even te gaan liggen en morgen geen wekker te zetten. Ik heb dan namelijk een thuiswerkdag en de uren die ik deze week te weinig heb geslapen wil ik toch in gaan halen.

Dit weekend hebben Jeff en ik nog een hardstyle evenement en dat zal ook tot laat duren. Nu vind ik dat niet zo erg; normaal gesproken lukt het mij vrij goed om een nacht door te halen en dan pas de volgende dag te gaan slapen. Alleen weet ik niet of dat met mijn vermoeidheid en slaapgebrek wel een goed idee is.

Hoe is het met jou? Heb je ook wel eens moeite met slapen?

You may also like

20 reacties

 1. En, hoe vond je Confessions of an English Opium-Eater? Ik heb de LOTR-serie vorig jaar in het Engels gelezen en ik vond ‘m fantastisch; in het Engels voelt het inderdaad wel veel leuker. Xx

  1. Ik vond hem eigenlijk niet zo leuk om eerlijk te zijn haha! Had het niet verwacht, maar ik moest mijzelf echt dwingen om hem niet aan de kant te leggen. Tof dat je vorig jaar LOTR al in het Engels hebt gelezen! Vind het wel echt een mooie serie, zeker in het Engels 🙂

 2. Ohh, ik herken het heel erg; ik ben ook echt een ontzettend moeilijke slaper. Gelukkig heb ik de melatonine-tabletjes van de huisarts nog als back-up. Je hebt het nog knap volgehouden als ik het zo lees! Hopelijk ben je inmiddels een beetje opgeknapt 🙂

  1. Wat vervelend dat je zo’n slechte slaper bent! Ik ben zelf gelukkig inmiddels weer aardig bij geslapen en ga nu ook echt strenger zijn in het ‘s avonds niet tot laat doorwerken 🙂

 3. Wat vervelend zeg dat je zo slecht slaapt. Dat kan inderdaad niet anders dan slecht zijn voor je humeur. Mijn vriend is sinds kort aan de magnesium tabletten en die werken opzich wel goed bij hem voor een betere nachtrust.

 4. Zo herkenbaar om moeite te hebben met slapen. Ik heb het ook. Ik merk dat het vooral gebeurt als ik het heel druk heb en dat is momenteel zo. Net alsof mijn hersens gewoon niet willen stoppen met werken. Ik heb een slaap thee die echt goed voor mij helpt. Die is van Pucca. Misschien zou dat ook iets voor jouw zijn?

  1. Heel herkenbaar, daar heb ik dus ook last van als ik het druk heb en helemaal als ik dan ‘s avonds nog wat doe, maar dat probeer ik nu maar niet meer te doen. Die thee van Pucca wil ik wel eens gaan proberen, klinkt goed! 🙂

 5. Jeetje wat vervelend! Misschien heeft het ook wel te maken met de koudere dagen? Ik heb af en toe ook van die periodes dat ik heel slecht slaap en op een gegeven moment gaat dat vanzelf weer over. Ik hoop dat je inmiddels weer wat opgeknapt bent en een leuk feestje hebt kunnen beleven bij het hardstyle evenement. Liefs

 6. Hey meis, vervelend dat je zo slecht slaapt. Slaap je wel goed in of slaap je niet goed door? Ik heb zelf een slaapstoornis gehad en heb daar therapie voor gehad, dus ik weet er wel het een en ander vanaf. Pieker je veel? Het belangrijkste is om een vast ritme aan te houden, ook in het weekend. En als je langer dan een half uur wakker in bed ligt, eruit gaan en ergens anders een boek lezen of iets anders ontspannends.anders ga je je bed associëren met niet slapen. Hoop dat het snel wat beter gaat!

  1. Bedankt voor je tips! Meestal kan ik wel aardig goed in slaap komen, maar afgelopen week dus niet en ik denk dat het hem zit in dat ik ‘s avonds nog veel aan het werk was. Dat blijft dan in mijn hoofd zitten en dan ga ik inderdaad een beetje piekeren of in ieder geval erover nadenken. Dus ik probeer om niet meer bezig te gaan ‘s avonds. Gelukkig heb ik nu aardig bij kunnen slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *