My Week in Photos December 3

Het is weer tijd voor MWIP! Afgelopen week stond heel braaf in het teken van uni en stage en daarnaast ging ik ook nog op gesprek bij een eventuele volgende stageplek en kwam ik al een beetje in de kerststemming. Kijk je mee naar mijn week?

mwip-december-3

Vrijdag

Ik maakte geen foto’s, maar ik was die dag vooral bezig voor de deadlines die ik voor de kerstvakantie heb. Het zijn er maar liefst drie en ik merkte die dag dat de stress bij mij al hoog was opgelopen. Ik vind het idee dat we nu een échte kerstvakantie hebben heel mooi bedacht, maar ik zal er pas blij mee zijn als ik straks echt vakantie heb. En eerlijk is eerlijk: ik heb veel behoefte aan vakantie haha.

Zaterdag

We deden eens een keer de weekboodschappen op zaterdag, aangezien we eigenlijk altijd op vrijdag al alle snacks en dergelijke ophebben die we voor het weekend in huis halen. Door op zaterdag wat te halen hebben voor zaterdag én zondag wat. De drukte vond ik niet zo fijn, maar uiteindelijk vond ik het toch wel heel fijn om er zondag niet uit te hoeven om boodschappen te doen.

MWIP December 3 sat dinner

Jeff zou die dag pannenkoeken bakken, maar hij had geen zin en we hadden nog cash in huis, dus bestelden we heel  lui pizza. Die we vervolgens eigenlijk niet eens zo heel lekker vonden.

Zondag

MWIP December 3 sun dinner

Op zondag maakte ik een broccolischotel als avondeten.

MWIP December 3 Snap sun

En keken we de nieuwe Supernatural. 

Maandag

Jeff was op maandag overdag nog vrij, maar ik had gewoon een lange dag uni.

dsc_03501

We aten die avond nog een keer een ovenschotel. Tja, het is nu eenmaal erg lekker en ik vind het ook wel handig dat je terwijl het in de oven zit nog van alles kunt doen.

MWIP December 3 mon snap

Die avond had Jeff nachtdienst en ik las voor het slapen nog wat in bed. Ik vind alleen slapen helemaal niet fijn, maar door eerst nog wat te lezen val ik meestal wel aardig snel in slaap. Ik was (en ben nu ik dit schrijf nog steeds) bezig met het derde deel van LOTR; The Return of the King. Ik blijf enthousiast!

Dinsdag

Ik had weer gewoon stage en die dag verzorgde ik alle lessen. Mijn begeleider had in dat opzicht een rustig dagje haha!

MWIP December 3 tues snap

Toen eenmaal thuis was kwam er een leuk pakketje binnen van SensationalHome met daarin onder andere de bovenstaande items. De losse votive kreeg ik er als cadeautje bij en de doos van het pakketje zag er ook superleuk en kerstig uit. Ik kreeg hier echt al een beetje een kerstgevoel van!

dsc_03521

Ik moet bekennen dat ik dinsdag wel weer erg moe was en het eten hield ik daarom vrij simpel en gemakkelijk.

Woensdag

Woensdag was een drukke dag; ik moest eerst drie lessen geven en daarna had ik een gesprek op een andere school voor een eventuele LIO plek. Ik had de keuze uit twee scholen en beiden spraken mij aan, dus de keuze was best lastig! Uiteindelijk heb ik nu wel kunnen kiezen en dat geeft mij ook weer wat rust.

dsc_03541

Die avond maakte ik lekker taco’s, zoals de trouwe lezers misschien al wel hadden verwacht haha. Ik ben echt gek op taco’s.

Voor die avond had ik een leuk plan om mijzelf op een wijntje te trakteren, maar ik was zo moe dat ik toen Jeff naar zijn werk ging ik maar meteen in bed ben gaan liggen om nog even wat te lezen en daarna te slapen. Echt goed in slaap kwam ik niet, want ik had wat onrust in mijn hoofd, maar gelukkig hielp het om nog even verder te lezen in The Return of the King. Denken doe ik toch wel, maar als ik gewoon een verhaal in mijn hoofd heb, kan ik daar nog lekker van slapen in tegenstelling tot wanneer ik aan deadlines ga liggen denken.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdag. Vandaag ben ik bezig met de deadlines voor uni. Jeff ligt ondertussen te slapen na zijn nachtdienst van vannacht. Stiekem heb ik helemaal geen zin meer om bezig te zijn voor de deadlines, vandaar dan ook dat ik even MWIP ben gaan schrijven tussendoor. Hopelijk heb ik zo nog wat inspiratie/motivatie om verder te gaan. Normaal gesproken heb ik een week voor de deadline het al af, maar doordat alles verder nu zo druk is heb ik dat nog niet en ik moet toegeven dat ik daar de nodige stress van ervaar. Volgende week heb ik gewoon volle dagen met uni en stage en ik maak mij meteen zorgen of ik alles wel afkrijg.

Bij deze wil ik dan ook aangeven dat ik qua artikelen en video volgende week nog even niks beloof. Ik wil heel graag gewoon blijven posten, maar ik durf niet te zeggen of dat gaat lukken. De deadlines moet ik even voor laten gaan.  Ik hoop dat hier begrip voor is. Wanneer ik post, deel ik dit uiteraard op mijn social media.

Hoe was jouw week?

You may also like

18 reacties

  1. Soms kan je ook even geen zin in iets hebben, al is het een deadline. Maar het gaat jou zeker lukken. Prioriteiten moeten wij allemaal stellen. Als ik niet van jou hoor volgende week dan maar week daarna toch? 🙂

  2. Ah wat leuk om zo een kijkje in je leven te hebben. Ik houd van MWIP! Ik heb ook wel eens zoiets gedaan, maar dan My Week in Snapchats. Lijkt erop, haha! Ik blijf zulke verslagjes altijd leuk vinden om te maken én om te lezen van anderen. Ik ben trouwens echt dol op ovenschotels en taco’s. Yummyyyy. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *