My Week in Photos December 4

Het is al bijna kerst! Hebben jullie er ook al zo’n zin in? Ik in ieder geval wel. Afgelopen week is er hier minder online gekomen, aangezien ik het superdruk heb gehad met de drie deadlines die voor vrijdag staan. Gelukkig is het nu bijna af en heb ik even de tijd om MWIP te maken!

mwip-december-4

Zaterdag

Op vrijdag was er een pakketje met daarin alvast één van mijn kerstcadeautjes binnen gekomen, namelijk Fantastic Beasts and Where to Find Them. Jeff heeft hem mij toen maar meteen gegeven en ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en begon al snel met lezen nadat ik The Return of the King uit had. Sterker nog: vrijdagavond zat ik nog tot half 3 te lezen.

MWIP December 4 sat snap

Op zaterdag las ik hem uiteindelijk uit en er komt een review aan. Alleen moet ik die nog wel schrijven en daar had ik deze week verder geen tijd voor nog.

MWIP December 4 sat dinner

Die avond maakte Jeff heel lief pannenkoeken.

Zondag

MWIP December 4 sun snap

Het volgende boek dat ik erbij pakte was Shatter Me. Ik moet zeggen dat ik erg aan het taalgebruik in dit boek moest wennen, aangezien veel zinnen niet letterlijk maar figuurlijk moeten worden opgevat. Ik vond dat wat overdreven en het plot was ook niet ijzersterk. Wel vond ik het entertaining en daarom drie sterren.

MWIP December 4 sat snap2

Die dag gingen Jeff en ik naar zijn ouders om daar alvast kerst met zijn familie te vieren qua cadeautjes. Erg gezellig!

Maandag

Helaas waren we wel allebei maandag er niet zo goed aan toe, ook al hadden we niets geks gedaan. Beiden waren we moe en ik had ook buikpijn sinds de dag ervoor, waardoor ik die dag maar thuis ben gebleven.

Dinsdag

De volgende dag ging het al ietsje beter en ging ik naar stage.

MWIP December 4 tues snap

Na afloop werkte ik aan twee van de deadlines voor uni, namelijk mijn portfolio en zelfevaluatie.

MWIP December 4 tues snap

Die avond las ik Shatter Me uit en daarna viel ik van vermoeidheid als een blok in slaap, totdat Jeff om half 11 thuiskwam.

Woensdag

De dag van het eindgesprek op mijn stage. En ik heb goed nieuws: ik heb mijn eindbeoordeling gehaald! Ik was er nog best wel zenuwachtig voor, dus ik was blij dat ik het gehaald had. Ik ben nu gewoon LIO-bekwaam, wat ik best bijzonder vind, aangezien ik een half jaar geleden nog niks wist/kon.

MWIP December 4 wed dinner

Die avond was het tijd voor pizza en werkte ik daarna nog door aan mijn deadlines. Ook viel ik weer op de bank in slaap voor Jeff thuiskwam haha. Het is mij wel duidelijk dat ik vakantie nodig heb en gelukkig is het bijna zover.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdag en ik heb vandaag mijn laatste stagedag bij mijn stageschool gelopen. Na de vakantie ga ik naar een andere school. Ik vind het aan de ene kant jammer om een leuke school achter te laten, maar de nieuwe school lijkt mij ook heel leuk, dus ik heb daar ook wel weer zin in.

Ik schrijf dit ‘s avonds laat en eigenlijk vond ik al dat ik MWIP niet meer hoefde te schrijven vandaag, maar ik kon het niet laten haha. Ik heb net mijn deadlines afgemaakt, alleen ga ik morgen nog een keer de bronnenlijst controleren en de spelling checken voordat ik het inlever. En dan heb ik eindelijk echt vakantie! Ik heb er heel veel zin in.

Voor volgende week moet ik nog heel even kijken hoe ik uitkom qua posts, aangezien ik voor volgende week enkel dit weekend heb en dan is het kerst, maar uiteraard houd ik jullie op de hoogte via bijvoorbeeld Twitter. Hebben jullie überhaupt behoefte aan een blogpost met kerst of lees je dan toch geen blogs? Let me know!

Alvast een hele fijne kerst allemaal!

You may also like

12 reacties

  1. Wat een mooie kaft van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Je houdt van lezen dat is ook wat makkelijk om een boek te geven als kerstcadeau. Ik vind het soms heel lastig wat ik aan mensen moet geven. Als ik tijd heb lees ik wel, maar dat is weer een moment opname. Fijne feestdagen Kirsty!

  2. Het boek van Fantastic Beasts ziet er goed uit ben wel benieuwd naar je review. Ik lees zelf niets met kerst red ik echt niet qua tijd. Ik wens jehele fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *