My Week in Photos December 5

Wat gaat de tijd snel zeg! Dit is alweer het laatste artikel dat ik in 2016 ga plaatsen. Best een gek idee eigenlijk. Afgelopen week was leuk, maar druk zo met de kerst meteen, maar ik heb niks te klagen, want ik heb vakantie woohoo! Benieuwd wat ik de afgelopen week zoal heb gedaan? Kijk dan snel mee naar MWIP!

mwip-december-5

Zaterdag

snapchat-915427808

Ik bestelde vrijdag op de valreep nog een kerstcadeautje voor mijzelf en die kwam op zaterdag binnen. Ik maakte meteen foto’s en een swatch. Wie kan raden welk product dit is?

MWIP Dec5 Sat dinner

Voor kerstavond maakte ik een simpele, maar lekkere maaltijd. Echt veel tijd om van tevoren wat in te slaan had ik niet (vanwege de deadlines op vrijdag), dus dat gebeurde zaterdagmiddag nog. De kip viel trouwens erg in de smaak.

Zondag

Op zondag was het eerste kerstdag en gingen we naar de ouders van Jeff. Daar maakte ik verder geen foto’s. Die avond gingen we vrij op tijd weer naar huis, aangezien we de volgende dag naar de Tijdmachine zouden gaan en we daar wel energie voor moesten hebben en het ons wel zo slim leek om dan in ons eigen bed te slapen. Sowieso slaap ik eigenlijk thuis nog altijd het best.

Maandag

Tweede kerstdag, oftewel: wij gingen naar de Tijdmachine. Dit hardstyle event vond plaats in de HMH en het was zeker een geslaagd feestje.

snapchat-1133886250

Maar voordat het zover was, las ik overdag nog wat in A Clash of Kings.

dsc_03691

Aan het begin van de avond bedacht ik mij dat het wel leuk zou zijn voor MWIP om een foto te maken, dus dat deed ik haha. De rest van de avond heb ik er ook niet meer aan gedacht, zoals ik wel vaker heb als ik het leuk heb. Wel kon ik na afloop niet meer soepel lopen, omdat mijn schoenen begonnen te knellen.

Dinsdag

Eenmaal thuis konden Jeff en ik niet zo goed slapen en uiteindelijk werden we na een uurtje of drie alweer wakker. De hele dag waren we vervolgens supermoe, maar nét niet zo moe dat je kunt slapen. Zo irritant haha. Ook hadden we spierpijn zoals je allen hebt na zo’n avond. Maar het was het waard.

MWIP dec5 tues dinner

Die avond bestelden we maar eten, omdat ik het mijzelf niet aan wilde doen om langer dan nodig te staan. Daarna gingen we meteen door naar bed. Ik had eigenlijk die dag een video willen bewerken en uploaden, maar daar kwam ik niet meer aan toe.

Woensdag

De woensdag was eigenlijk pas weer de eerste “normale” dag voor ons. Jeff ging weer aan het werk en ik ging aan de slag met bloggen.

MWIP Dec 5 wed dinner

Die avond maakte ik een Mexicaanse rijstovenschotel. Altijd lekker.

snapchat-1444133969

Vakantie betekent voor mij eigenlijk altijd dat ik meer tijd heb om te gamen en ik ben inmiddels ook weer bezig met The Witcher. 

snapchat-1751908171

Later die avond besloot ik om nog even in A Clash of Kings te gaan lezen.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdag en ik maak mij een beetje zorgen: ik ben bezig met MWIP en probeer mijn Snapchat foto’s naar mijn laptop te sturen, omdat ik ze alleen op die manier kan gebruiken, maar het lijkt vooralsnog niet te lukken. Ik heb ze mijzelf meerdere keren gestuurd, maar het werkt tot nu toe nog niet. Ik zal nu maar even schoon gaan maken hier in huis en dan hoop ik heel erg dat ze het straks gewoon doen!

Update: Het is inmiddels gelukt! Ik heb geen idee wat er mis was, maar ik heb sowieso het idee dat Snapchat de laatste tijd niet optimaal werkt. In ieder geval werkt het nu, dus ik ben blij. Zitten jullie eigenlijk nog veel op Snapchat?

Aankomend weekend gaan we alweer een nieuw jaar in en ik moet zeggen dat het supersnel is gegaan weer. We hebben voor nu nog geen plannen voor oudjaarsdag, maar Jeff is vannacht ziek geworden, dus het is nu sowieso even afwachten hoe het gaat.

Hoe was jullie kerst? En alvast een fijne jaarwisseling allemaal!

You may also like

20 reacties

  1. Leuk weekje en vind het leuk dat jij net als ik van gamen houd, helaas doe ik dit tegenwoordig te weinig. Ik wens jouw ook een mooie jaarwisseling en een goed gezond 2017!

    1. Ah balen dat je er niet zoveel aan toekomt, wel tof om te horen dat je ook van gamen houdt! Dank je wel, jij ook een goed en gezond 2017 alvast!

  2. Mexicaanse rijstovenschotel, nog nooit gehad maar het ziet er zoo lekker uit! Ik heb zelf nog nooit echt op Snapchat gezeten, heb het al druk genoeg haha. Zit er wel steeds vaker over na te denken om eens een kijkje te nemen.

  3. Oh, wat ziet die bloemkool met kip en aardappelschijfjes er lekker uit. Lang geleden voor mij. Voor de rest zien de overige maaltijden er ook overheerlijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *