My Week in Photos Februari 1

De afgelopen week is voorbij gevlogen. Zoals ik vorige week al aangaf is alles weer begonnen en ik moet zeggen dat ik behoorlijk moe ben, zeker ook door het vroege opstaan. Verder was het een leuke week met onder andere de verjaardag van mijn neefje en een nieuw recept dat ik probeerde (met succes).

Vrijdag

We deden op vrijdag de boodschappen en ik nam een keer een energy water mee in plaats van energy drink. Ik vond het wel redelijk lekker, maar ik kreeg er niet echt meer energie van.

We aten die avond een vegetarische ovenschotel.

Zaterdag

Op zaterdag probeerde ik een nieuw recept: stokbrood gevuld met gehakt en groente met een laagje kaas erop. (Dit is trouwens maar de helft van wat ik at.) Het recept viel bij ons in de smaak, dus dit zullen we vaker gaan eten.

Zondag

Op zondag gingen we eerst naar de verjaardag van mijn neefje en toen we thuis kwamen besloot ik om op Jeff’s “oude” laptop (hij heeft pas een nieuwe gekocht) WoW te spelen.

Eigenlijk twijfelde ik of ik wel game time moest nemen, omdat ik het nu weer superdruk heb, maar ik zat er net lekker in en daarnaast vind ik het stiekem wel leuk dat ik nu op een laptop kan spelen die ook echt voor gamen is gemaakt. Mijn laptop was best goed, maar ik kan nu met beter graphics spelen en dat maakt het extra leuk.

Maandag

De week begon voor mij al vroeg op de uni. Op de een of andere manier slaap ik meestal de dagen dat ik vroeg uit bed moet gewoon niet al te best, dus ik begon de week al niet zo goed qua slaap.

Gelukkig hoefde ik niet tot heel laat door en kon ik die middag nog wat voor de lessen van de volgende dag voorbereiden en ook las ik in Wool van Hugh Howey.

Dinsdag

En dat boek las ik op dinsdagavond uit. Ik vind het een beetje een gek boek in de zin dat mijn mening niet stabiel is gebleven gedurende het boek. Het begin van het boek vond ik niet zo sterk (sommige personages interesseerden mij totaal niet) en ik vroeg mijzelf dan ook af waarom ik verder las, maar later werd het boek juist een stuk leuker en toen had ik hem ook zo uit.

Woensdag

Deze foto geeft eigenlijk wel goed weer hoe ik mij voel haha. Ik moest elke dag er vroeg uit deze week en daarom was ik best moe. Tja, I’m so not a morning person. Wel vind ik het fijn om vroeg klaar te zijn met de lessen van die dag, want dan kun je daarna eventueel thuis nog voorbereidingen treffen. Zeker als het straks mooier weer wordt lijkt mij dat heerlijk, omdat ik dan gewoon buiten kan gaan zitten.

Nu ik dit schrijf is het donderdagavond en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben dat ik dit artikel nog heb geschreven; ik was namelijk alweer in slaap gevallen haha. Gelukkig hoef ik er morgen pas om half 9 uit (wat voor deze week echt flink uitslapen is), dus dat is wel fijn.

Hoe was jouw week?

You may also like

17 reacties

  1. Energie water, lijkt me niet lekker haha. Ik krijg al geen energie meer van energiedrankjes. Hopen dat komende week wat rustiger voor je is!

  2. Heel herkenbaar dat je soms echt even energie mis. Dat heb ik ook deze dagen. Ik denk ook dat we gewoon even weer wat zon nodig hebben. Dit weer helpt ook niet;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *