My Week in Photos Februari 2

Sorry dat MWIP dit keer iets later is, maar ik ging het gisteren niet redden om hem nog te typen, dus heb ik besloten hem vandaag te typen én te publiceren. Afgelopen week voelde ik mij niet zo lekker, maar daar zal ik zo nog verder op ingaan. Verder was het weer een drukke week!

Wanneer ik het even niet red om te posten, meld ik dit op mijn Twitter, dus mocht je op de hoogte willen blijven, dan kun je mij daar volgen.

Vrijdag

Op vrijdag sprak ik af met een vriendin en gingen we uiteten, later sloot er nog een andere vriendin aan met haar vriend voor een drankje. Het was erg gezellig en ik ben daarom vergeten om foto’s te maken.

Zaterdag

Op zaterdag kwam er een heel leuk perspakketje binnen met daarin deze producten van Lavera. Ik had nog nooit iets van dit merk geprobeerd en ik was dan ook erg nieuwsgierig! Een review komt eraan.

Jeff moest op zaterdag nog een middagdienst draaien, dus aten we tussen de middag al warm. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd nog wat opzoek ben naar inspiratie voor het avondeten, dus als je nog tips hebt, graag!

Zondag

Afgelopen week las ik A Gathering of Shadows van V.E. Schwab en die las ik op zondag uit. Ik vond het zeker een leuk boek en ben al benieuwd naar het derde en laatste deel van deze trilogie dat later deze maand uitkomt.

Maandag

Ik moest alweer een volle dag naar uni en dat was best vermoeiend. Ik had het tijdens het weekend vrij rustig aangedaan, maar desondanks was ik nog niet fit. Dat is echt niks voor mij en ik denk dat ik er inmiddels achter ben gekomen waar het aan ligt.

Toen ik thuis kwam van uni maakte ik taco’s voor ons als avondeten.

En daarna keken we de eerste Pirates of the Caribbean film. Jeff kwam er ineens mee en hoewel we de films al vaker hebben gezien, blijven ze leuk.

Dinsdag

Van maandag op dinsdag sliepen we allebei heel slecht. Ik moet ook zeggen dat ik er vroeg uit moest en dan slaap ik als ik pech heb heel slecht door het idee dat ik er wel op tijd uit moet en mij niet moet verslapen haha. Voor mij was dit vandaag wel extra vervelend, omdat ik mij al sinds vorige week heel erg vermoeid voel. Ook merkte ik dat ik moeite had met slapen. Nu slikte ik al Vitamine D bij, maar nu ben ik sinds woensdag ook bezig met mijn tekort in magnesium aan te vullen.

Ik ben nu ik dit schrijf bezig in Jane Steele, een verhaal dat geïnspireerd is door Jane Eyre. Helaas las ik niet zoveel als ik wilde, omdat ik bijna elke dag na het eten in slaap viel.

Woensdag

Gelukkig kon ik op woensdag wat later beginnen en sliep ik dus iets meer. Dat had ik ook echt wel nodig. Desondanks was ik nadat ik mijn lessen had gegeven erg moe en ik besloot dan ook om magnesium te halen om bij te slikken. En goed nieuws: dit lijkt wel wat te helpen. Nu ben ik nog steeds moe, maar ik kan al weer iets meer doen weer. Natuurlijk heb je een tekort niet binnen een paar dagen weggewerkt, maar ik heb nu goede hoop.

 

Donderdag

Op donderdag gaf ik ook gewoon nog les.

‘s Avonds maakte ik een vegetarische ovenschotel als avondeten. Daarna was ik ook wel kapot. Ik had die ochtend mijn hoofd gestoten met het uit bed gaan en daar had ik toch wel wat last van. Tel daarbij op dat ik nog wat moe ben en hopelijk begrijp je dat ik My week in Photos van later post. Ik had echt geen puf meer en ook op de donderdag redde ik het niet om een artikel te schrijven.

Vrijdag

Dit artikel is iets later dan anders en nu ik dit schrijf is het vrijdagochtend. Mijn excuses voor de vertraging! Ik hoop dat het snel weer wat beter met mij gaat en dat het mij lukt om weer op mijn vaste dagen wat te posten. In ieder geval doe ik mijn best.

Dit weekend hoop ik vooral goed uit te rusten en misschien nog wat leuks te gaan doen. We zullen zien hoe dat gaat.

Hoe was jouw week?

You may also like

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *