My Week in Photos Februari 3

Mijn excuses dat dit artikel later is; ik ben gister ziek naar huis gegaan en kon ook zo goed als niks, vandaar. Gelukkig gaat het nu weer wat beter en kan ik dit artikel voor je maken. Wel zit ik te denken over hoe haalbaar het is om op de vrijdag om 6.00 uur ‘s ochtends MWIP online te laten komen. Kijk je mee naar mijn week?

Eerlijk is eerlijk: deze week maakte ik maar weinig foto’s. Ik begon goed maar in de loop van de week vergat ik het en daarnaast werd ik dus ziek. Ik heb dan ook geen foto’s van de vrijdag en zaterdag helaas.

Zondag

Het minpunt aan er doordeweeks vroeg uit moeten, is dat ik in het weekend ook niet altijd meer lang kan slapen en dat is zeker als je wel gewoon later naar bed gaat niet handig. Toch zag ik zondagochtend een voordeel aan het op tijd opstaan: ik las nog voordat we boodschappen gingen doen Storm Front van Jim Butcher uit. Wat was dit een verrassing zeg! Ik had niet het idee dat dit een leuk boek zou zijn, maar hij was erg leuk en ik had hem ook binnen twee dagen uit  (van vrijdagavond tot zondagochtend).

Maandag

Op maandag aten we ‘s avonds een broccolischotel.

Inmiddels was ik alweer in een nieuw boek bezig, namelijk Zeitoun. Dit boek is non-fictie, wat ik eigenlijk maar weinig lees en vertelt het verhaal van een islamitische familie in New Orleans ten tijde van Katrina. Ik heb hem inmiddels uit en weet niet zo heel goed hoeveel sterren ik het moet geven, aangezien ik de gebeurtenissen in het boek heftig vind, zeker omdat het waargebeurd is. Zelf beoordeel ik liever puur of iets een goed verhaal is, maar het klinkt zo raar om iemands levens te beoordelen op zo’n manier. Hmm. Ik denk hier dus nog even over na.

Dinsdag

Van de dinsdag heb ik geen foto’s, maar het was een vrij drukke, maar leuke dag.

Woensdag

Ik had een pakketje gemist en moest dat dus even ophalen en toen ontdekte ik dat het 1Q84 was! Ik had dit boek besteld bij BookDepository en had er helemaal niet bij stilgestaan dat hij door de dikte niet door de brievenbus zou passen haha. (Het boek is iets in de 1300 pagina’s lang). Ik heb nu de gehele trilogy van Murakami en ik ben er erg benieuwd naar. Hopelijk kan ik hem in mijn voorjaarsvakantie gaan lezen!

We aten die avond trouwens rijst met homemade pindasaus en kroepoek, altijd lekker.

Donderdag

Op donderdag ging ik na mijn eerste les helaas ziek naar huis. De avond ervoor had ik mij vergist en alleen paracetamol geslikt toen ik hoofdpijn op voelde komen, met als gevolg dat ik de volgende dag migraine kreeg. Meestal weet ik precies op welke dagen ik daar last van kan krijgen, dus kan ik het vaak wel op tijd onderdrukken, maar dit keer ging het mis in dat opzicht. Ik heb de rest van de dag bijna alleen maar gelegen, omdat het bij inspanning bij mij erger word. ‘s Avonds leek het al iets minder te worden en sliep ik al vroeg.

Vrijdag

Nu ik dit schrijf ben ik gelukkig weer van de migraine af. Gelukkig maar! Ik ben ook wel bijzonder vrolijk vandaag omdat ik mij zoveel beter voel haha. Straks ga ik nog aan de slag met nakijkwerk en ga ik nog verder met artikelen/video’s maken voor de blog. Ik hoop dat ik alles af kan krijgen.

Verder wil ik nog wel even mijn twijfels uiten wat betreft MWIP. De laatste tijd ben ik op donderdag vaak toch pas laat klaar en om dan nog een artikel te moeten schrijven vind ik minder fijn. Daarom weet ik ook niet of ik het artikel op de vrijdagochtend moet laten staan. Misschien is de zaterdag dan een beter idee. Hoe denken jullie hierover? Laat het weten in de comments!

Wanneer zou jij het liefst My Week in Photos online zien?

You may also like

8 reacties

  1. Fijn dat je je alweer wat beter voelt. Je week ziet er deze keer lekker rustig uit! En als het jou beter uitkomt op MWIP op een andere dag te doen zou ik dat gewoon lekker doen. Ik zie het op verschillende blogs voorbij komen en elke blogger heeft er een andere dag voor.

  2. Om het voor jezelf beter te laten voelen dan kan dit ook prima op zaterdag hoor. Het geeft veel meer rust denk ik! Fijn dat je je weer wat beter voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *