My Week in Photos Februari 4

Vandaag heb ik eindelijk weer eens MWIP op de dag en het tijdstip die ik graag wilde; het is mij namelijk gelukt om dit artikel op de donderdag te schrijven. Afgelopen week ging ik onder andere naar Vroeger Was Alles Beter, keken we Pirates of the Caribbean en las ik Before They Are Hanged uit. Kijk je mee naar mijn week?

Zoals je al wel merkt zit ik nog niet helemaal in een goed ritme voor dit artikel en het verschilt ook per week of ik het liever op zaterdag of op vrijdag post, dus daar denk ik nog even over na. Jullie reacties vond ik trouwens wel heel fijn, want er was veel begrip voor een eventuele verplaatsing van de dag.

Vrijdag

Op vrijdag maakte ik een Mexicaanse rijstovenschotel.

Zaterdag

We gingen naar Vroeger Was Alles Beter, een hardstyle feestje en van tevoren maakte Jeff lekker pannenkoeken voor ons.

VWAB was erg leuk, alleen was vooral ik behoorlijk moe die dag en konden we het helaas niet tot het einde volhouden. Ik baalde daar wel een beetje van, want ik wilde gewoon doorgaan eigenlijk. (Ik zal hier verder maar niet teveel aandacht aan besteden, want ik wil dit artikel graag positief van toon houden en niet alleen maar zeuren hoe moe ik ben sinds het nieuwe schooljaar bezig is.)

Zondag

Op zondag deden we het rustig aan en keken we de derde Pirates film; At World’s End.

We bestelden heel lui eten en ik had een durüm.

Verder las ik die dag Before They Are Hanged uit. Inmiddels ben ik bezig in The Tenant of Wildfell Hall van Anne Brontë. Dit is het enige Brontë zusje waarvan ik nog niks had gelezen.

Maandag

Ik was weer een lange dag op de uni en was blij toen ik weer thuis kwam. Foto’s ben ik vergeten te maken.

Dinsdag

We aten deze ovenschotel met bloemkool, rundergehakt, aardappel en kaas. Erg lekker!

Woensdag

Ik gaf die dag mijn laatste lessen voor de voorjaarsvakantie. Jeff was vrij, dus hij haalde mij bij school op om vervolgens boodschappen te gaan doen.

Ik kookte die avond het bovenstaande in elkaar.

Donderdag

Nu ik dit typ is het stormachtig buiten en ik ben blij dat weer binnen ben haha. Ik ben net weer terug van school waar ik nog een bijeenkomst bij heb gewoond. En dan heb ik nu officieel vakantie, aangezien ik morgen niet naar de uni hoef.

Wanneer dit artikel online komt is het vrijdag en dat belooft een leuke dag te worden. Ik heb afgesproken met een vriendin en we gaan er een gezellige dag van maken.

Hoe was jouw week?

You may also like

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *