My Week in Photos Januari 1

Het is tijd voor de eerste My Week in Photos van het nieuwe jaar! Op zich was deze eerste week van het nieuwe jaar zeker wel fijn, helaas werd ik alleen wel ziek. Verder kwam onder andere mijn nieuwe lay-out online (ik ben er zo blij mee!) en plaatste ik een hele leuke bestelling. Kijk je mee naar mijn week?

Vrijdag

Op vrijdag deed ik een update voor mijn blog en daarna was mijn sidebar ineens weg. Nu ging ik op onderzoek uit en toen kwam ik erachter dat ik een verouderd thema gebruikte. Nu was ik mijn oude thema eigenlijk ook wel een beetje zat, dus ik wist meteen dat dit hét moment was om een nieuwe te zoeken.

Na een zoektocht ontdekte ik een thema dat precies zo was als ik wilde! Ik ben er nu nog steeds heel blij mee. Hier was ik echt even aan toe.

Die avond plaatste ik mijn allereerste bestelling bij Colourpop! Ik ben al tijden benieuwd naar dit merk, maar ik vond de verzending eerder heel duur (volgens mij keek ik ook toen de koers niet gunstig stond, want het viel mij nu alles mee) en tja, ik vind het gewoon irritant dat je dit merk niet binnen Europa kunt bestellen vanwege de extra kosten die je krijgt als je voor meer dan 22 euro besteld. Nu plaatste ik dan ook netjes voor nét iets onder dat bedrag, aangezien ik 1) eerst eens wil kijken hoe dit gaat qua verzending en wat ik van de producten vind en 2) omdat ik dan in ieder geval niet bij hoef te betalen. Ik heb al een mail gehad dat mijn pakketje onderweg is, dus ik ben erg benieuwd!

Zaterdag

Oudjaarsdag! Helaas was Jeff nog steeds ziek en ook ik werd die dag ziek, dus bleven we ziek thuis. Gelukkig was dat wel heel gezellig.

Ik maakte die dag taco’s als avondeten en gooide er een keer kip door heen in plaats van rundergehakt. Ook erg lekker.

Zondag

Het nieuwe jaar begon ik goed door weer WoW te spelen.

Voor zolang ik dit volhield tenminste. Achteraf gezien had ik misschien beter op tijd naar bed kunnen gaan met Oudjaarsdag (maar daar had ik eigenwijs geen zin in), want ik voelde mij slechter dan de dag ervoor. Gelukkig zijn er dekentjes en kon ik daaronder kruipen met A Clash of Kings en een Hot Coldrex.

Even had ik nog mijn twijfels of ik die dag zou kunnen koken (ik kon niet lang op mijn benen staan) en Jeff wilde het anders wel doen, maar uiteindelijk heb ik toch een ovenschotel weten te maken en daar was ik toch wel blij mee.

Maandag

De maandag verliep eigenlijk vrij rustig voor mij. Ik was eigenlijk nog niet fit genoeg om veel te doen.

Dinsdag

Ik ging langs de AH en zag deze thee van Yogi liggen en vond hem wel van toepassing, dus nam ik hem mee. Hij is best zoet, maar nog wel lekker en zou bij moeten dragen aan een goede weerstand.

Ik ging die dag weer aan de slag voor de blog.

En ‘s avonds maakte ik wraps met kip als avondeten. Die avond ging ik op tijd naar bed en daar las ik nog wat. Dat doe ik wel vaker als Jeff nachtdienst heeft, maar als ik mij niet lekker voel kruip ik er dan ook maar bewust vroeg in, omdat ik dan toch sneller slaap dan wanneer ik beneden blijf zitten.

Woensdag

Nu ik dit schrijf is het nog maar woensdag en voel ik mij al wel iets beter. Ik ben nog steeds verkouden, maar het “zieke gevoel” is er wel vanaf, dus ik kan weer wat doen. Morgen spreek ik met een vriendin af en ik weet niet hoe laat dat gaat worden, vandaar dat ik alvast tot hier aan mijn MWIP heb gewerkt. Stel dat ik geen tijd meer heb/er niet aan denk, dan heb ik in ieder geval een artikel voor je klaarstaan. Desnoods stop ik dan de foto’s van donderdag in de volgende editie.

Hoe was jouw week?

You may also like

12 reacties

  1. Wat staat je nieuwe layout fris zeg! Ik ben heel benieuwd naar je colorpop bestelling, komt er een review van op je blog? Balen dat je ziek was, hopelijk gaat het snel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *