My Week in Photos Januari 2

Er is weer een week voorbij, dus is het weer tijd voor MWIP! Dit keer heb ik ook donderdag er even bij gepakt, omdat ik vorige week donderdag niet thuis was. Het was een leuke week en ik heb genoten van mijn vakantie. Kijk je mee naar mijn week?

Donderdag

Op donderdag sprak ik met een vriendin af in Zwolle. Hier hebben we samen geluncht en daarna zijn we in een kroegje gaan zitten om bij te kletsen.

We kregen best snel weer trek en daarom bestelden we nacho’s. Zo lekker! Al met al was het een hele gezellige dag en ‘s avonds kwam ik pas vrij laat weer thuis.

Vrijdag

Ik merkte vrijdag wel dat ik nog niet zo fit was en had een lui dagje.

Er kwamen wel allemaal leuke pakketjes binnen, waaronder mijn ColourPop bestelling! Zo snel had ik hem nog niet verwacht!

Die avond bestelden we heel lui eten. Ik at een pizza (voor zover ik hem op kreeg) en de vulling vond ik wel lekker, alleen de bodem niet. Eigenlijk vind ik de bodem altijd al het minst lekkere aan een pizza.

Zaterdag

We deden de weekboodschappen en die avond maakte ik een broccolischotel.

Zondag

Op zondag gingen we richting Jeff’s ouders nog om ze een nieuwjaar te wensen en zagen we ook nog even zijn opa en oma.

Die avond maakte ik hutspot, daar aten we vervolgens twee dagen van. Ik had niet zo heel veel honger nog, omdat ik vrij laat in de middag nog een tosti met kaas en curry had gegeten haha.

Maandag

Ik las die dag The Wonder van Emma Donoghue uit. Ik vond het een interessant boek en ik zit nog te denken of ik hier een review over zal gaan schrijven.

Jeff stuurde mij naar de supermarkt en ik kon het niet laten om een lekker broodje te halen voor lunch. Jeff was op maandag nog vrij, dus dit was voor ons een extra dagje weekend (hoewel ik gewoon vakantie had de hele week haha).

Dinsdag

Op dinsdag speelde ik weer eens WoW. (Voor de kenners: ik kan nu ook de World Quests doen en dat vind ik wel heel leuk.)

Ik heb de reading flow aardig te pakken en las op dinsdag Alice van Christina Henry uit. Ik vond het een erg leuk boek!

Woensdag

Jeff heeft deze week middagdienst, dus maakte ik tussen de middag al warm eten. Dit keer aten weer een keer pasta.

Ik werkte die middag hard aan de blog en ik heb weer mooie content gemaakt. Wel had ik na afloop last van hoofdpijn, ik denk toch dat ik te lang achter de laptop had gezeten of iets.

Ik las die avond daarom maar (even geen schermen). Ik ben nu bezig in All the Light We Cannot See van Anthony Doerr. In het begin moest ik even inkomen, maar inmiddels vind ik het spannend. Dit boek wilde ik eigenlijk al een paar maanden lezen en ik besloot dat ik hem nu toch echt moest gaan lezen.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdagochtend. Ik moet zo weer warm eten maken voor ons en dan ga ik vanmiddag nog op stap om een cadeautje te halen voor de verjaardag van Jeff’s oudste zusje en ik moet ook nog even langs de gemeente voor mijn VOG voor mijn nieuwe stage.

Morgen (vrijdag) heb ik een mondeling op de uni over mijn ingeleverde portfolio en zelfevaluatie. Ik ben benieuwd hoe dit gaat. Dit weekend hebben we de verjaardag van Jeff’s oudste zusje en dat wordt vast weer gezellig. Volgende week heb ik weer uni en het wordt een volle week, ook omdat ik nog langs ga bij mijn nieuwe stage. Ik hoop dat ik de week een beetje fit door kan komen.

Hoe was jouw week?

You may also like

11 reacties

  1. Leuke foto’s! Wat jammer dat je je niet zo fit voelde, ik heb daar de laatste tijd ook veel last van. Ben benieuwd naar je Colourpop bestelling.

  2. The Wonder ziet er een leuk boek uit, daar zou ik graag eens review over lezen! Heb je deze keer douanekosten moeten betalen bij je pakketje van Colourpop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *