My Week in Photos Januari 3

Oeps! Ik was al bijna vergeten om dit artikel te schrijven. Het is dan ook donderdagavond nu ik dit schrijf. Deze week was druk; ik ben weer veel op uni geweest en was elke dag van huis. Verder nam ik gelukkig ook nog wat ontspanning. Kijk snel mee naar mijn week!

Oh, ja even vooraf: weet één van jullie misschien hoe je ervoor zorgt dat je foto’s niet gewijzigd worden qua formaat bij de uitgelichte afbeelding? Ik merk dat hij sommige foto’s niet volledig laat zien op de voorpagina van mijn blog en daar irriteer ik mij aan. Ik heb alleen geen idee hoe dit precies komt, want ik had er eerder nooit last van.

Zaterdag

We aten al tussen de middag warm, aangezien Jeff dit keer ook op zaterdag moest werken.

Ik was wel vrij en speelde daarom WoW. Verder ging ik die avond ook nog even Skypen.

Zondag

Het oudste zusje van Jeff vierde haar verjaardag en daar gingen we heen. Het was erg gezellig!

Maandag

De zogenaamde “middenweek” zoals ze dit op uni noemen begon op maandag. Ik had meteen een lange dag en kwam helemaal gaar thuis haha.

Ik maakte deze Mexicaanse rijstovenschotel, altijd lekker.

Dinsdag

Het valt mij op dat ik deze week niet zoveel foto’s heb gemaakt en ik denk dat dit aan de drukte lag; ik denk er dan niet zo vaak aan.  Vaak is het dan echt eten, douchen en slapen als ik thuiskom en dan probeer ik daarnaast ook nog te lezen. Ik merk dat dit laatste mij echt helpt met kunnen slapen en ontspannen, omdat je even met je hoofd niet in je eigen wereld met alles wat je nog moet doen zit.

Ik las die dag City of Bones uit van Cassandra Clare en ik moet eerlijk bekennen dat dit boek mij echt veel beter is bevallen dan ik had verwacht. Voor wat het is (een YA fantasy novel) vind ik het zeker goed.

Woensdag

Die ochtend moest ik al vroeg op mijn nieuwe school zijn, aangezien ik mee ging kijken in de les van een aantal van de klassen die ik over ga nemen in februari. Ook heb ik alvast een heleboel dingen geregeld, aangezien ik straks goed voorbereid en met een fatsoenlijke planning wil beginnen.

Die dag maakte ik taco’s als avondeten. Die zie je hier heel vaak voorbij komen haha.

Die avond las ik in The Goldfinch van Donna Tartt. Ik was hier dinsdag in begonnen en ik moet zeggen dat ik hem niet meteen leuk vond; het begin vond ik nogal onrealistisch. Maar nu ik verder ben in het boek, begin ik het steeds leuker te vinden. Hopelijk blijft dat zo, want dit boek heeft 771 pagina’s en het is daarnaast ook nog eens heel groot en dan moet het wel leuk blijven haha. Ik moet ook zeggen dat ik dit boek niet lang optil, maar hem meestal maar op mijn schoot leg of ergens anders op, omdat hij gewoon te zwaar is voor mij.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdagavond, zoals ik al eerder aangaf. Ik was in alle drukte al bijna vergeten om dit artikel te schrijven, maar gelukkig dacht ik er net dus aan toen ik een foto wilde maken voor MWIP.

Uiteindelijk heb ik er toch maar een screenshot van gemaakt. Ik heb namelijk mijn eerste Legendary item in WoW gekregen en hoewel dit niet iedereen wat zal zeggen, ben ik er wel heel blij mee!

Morgen zit ik weer de hele dag op uni, dus dat is wel weer even een lange dag. Gelukkig is het bijna weekend. En dan heb ik volgende week nog even vrij en daarna begin ik met het lesgeven aan mijn nieuwe klassen als het goed is.

Hoe was jouw week?

 

You may also like

10 reacties

  1. Een drukke week hebben is fijn maar soms moet je ook even van je rust genieten! City of bones vond ik een leuke film en nu hebben ze er op Netflix ook een leuke serie van. Hmm die taco’s zien er goed uit

  2. Hihi ja ik zie die taco schotel elke keer en elke keer heb ik er zo’n zin in. Logisch dat je die vaak eet hihi. Mijn week was iets minder. Alweer grieperig. Hopelijk snel weer beter;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *