My Week in Photos Januari 4

De week is weer voorbij gevlogen. Zo was ik onder andere al druk bezig met voorbereidingen voor volgende week, sprak ik af met een vriendin, shopte ik heerlijk bij Rituals en ontving ik een leuk pakketje. Kijk je weer mee naar mijn week?

Van de vrijdag heb ik even geen foto’s, omdat ik supermoe was en niet zo lekker te pas na een lange week op de uni. We beginnen dit keer dus bij zaterdag!

Zaterdag

Op zaterdag kreeg ik dit leuke pakketje binnen en ik kon het niet laten om er een foto van te maken.

We aten die dag pannenkoeken en dat was erg lekker. Ik eet ze altijd met kaas (dit exemplaar had een beetje weinig kaas, omdat de kaas op was en we nog geen tijd hadden om boodschappen te doen. Normaal gesproken zit er meer op haha).

Zondag

Een dag later maakte ik een broccolischotel, maar de broccoli was jammer genoeg niet zo heel groot.

Maandag

De maandag stond in het teken van mijn blog. Ik had nog niet alle artikelen voor die week af, dus dat deed ik en ik werkte wat vooruit.

Ook las ik in The Owl Killers van Karen Maitland. The Goldfinch heb ik inmiddels namelijk uit. Ik moet zeggen dat ik nog niet eerder iets van Karen Maitland had gelezen, maar ik ben tot nu toe erg enthousiast over The Owl Killers! 

Die avond maakte ik een gigantische berg lasagne, zodat we er twee dagen zouden kunnen eten.

Dinsdag

Ik ging even langs de Hema, aangezien ik het vanaf volgende week druk ga krijgen met het lesgeven en uni en ik ben daarbij graag goed georganiseerd. Ook wilde ik onze kast met papieren nog even goed uitzoeken, dus dat heb ik die dag ook gedaan.

Omdat ik toch langs de bakker kwam toen ik bij de Hema was, nam ik een superkipbroodje mee en daar lunchte ik vervolgens mee. Dit is echt iets dat ik maar een paar keer per jaar eet, maar het is wel lekker.

Woensdag

Ik sprak af met een vriendin die ik al heel lang niet had gezien. We begonnen met het shoppen, maar al snel kregen we trek, dus gingen we opzoek naar lunch.

En die vonden we bij de KFC. Ik was stiekem best benieuwd naar de nieuwe Doritos crunch burger van KFC, dus die nam ik. Eigenlijk vond ik het niet zo heel bijzonder en het viel mij een beetje tegen (misschien door mij hoge verwachtingen). Ook de patat was niet helemaal goed warm, dus dat was wel jammer.

Na het eten shopten we nog even verder, maar eigenlijk was het veel te koud om buiten te zijn, dus we zochten al snel een café op. Daar bestelde ik eerst deze latte machiato.

En we gingen nog heel badass aan de Fristi. Dat is voor mij echt pure nostalgie haha.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdag. Hierboven zie je mijn aankopen bij Rituals die ik op woensdag deed. Ik was goed geslaagd en omdat ik voor meer dan €40,- had gekocht, kreeg ik de set met handcrèmes gratis. Altijd leuk. Extra leuk was nog dat ik kortingsbonnen had gekregen van Jeff’s moeder, wat ik heel lief vind, dus ik was eigenlijk niet eens echt €40,- kwijt.

Zo en dat was het qua foto’s voor deze week alweer! Jeff heeft al weekend nu, dus ik hoop dat ik morgen (vrijdag) ook niet zoveel hoef te doen en dat we er een beetje van kunnen genieten. Sowieso heb ik wel behoefte aan wat ontspanning, want afgelopen week heb ik toch weer aardig wat stress gehad. Verder hebben we dit weekend nog de verjaardag van mijn neefje.

Hoe was je week?

You may also like

10 reacties

  1. Aaah al dat eten altijd in je my week in photo’s!! En hoe leuk dat je een die handcreme gratis krijgt. En oh ik ben ook altijd benieuwd wat je krijgt (in een pakketje) dus dat vond ik leuk om te zien haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *