My Week in Photos Juni 3

Het is weer tijd voor een MWIP en vanaf nu worden ze alleen maar weer leuker, aangezien ik mijn scriptie heb ingeleverd en ik veel leuke dingen ga doen de komende tijd. Deze week genoot ik alvast van een vrij weekend en inmiddels is mijn vakantie officieel begonnen!

MWIP Juni 3

Vrijdag

IMG_20160610_183018

Op vrijdag maakte ik mijn scriptie klaar voor de laatste keer feedback voor het inleveren. Die avond was hetΒ taco time, daar kan ik altijd erg van genieten!

Zaterdag

MWIP Juni 3 sat snap

Op zaterdag gingen Jeff en ik gezellig even het centrum in en hij kocht daar ongeveer een gehele nieuwe garderobe. Zelf hield ik het bij het bovenstaande broekje, dat superzacht aanvoelt.

MWIP Juni 3 sat snap 2

We waren eigenlijk nΓ©t voor luchtijd weggegaan en tegen de tijd dat we terugkwamen was ik dan ook wat slapjes. Daarom haalden we wat te eten. Ik ging voor een kaasbroodje.

Nivea Men winactie 2

Die dag kwam trouwens ook de Nivea Cooling Geschenkset winactie online. Je kunt nog t/m zaterdag mee doen.

Zondag

Op zondag maakte ik geen foto’s, maar had ik wel een hele leuke dag. We zaten die middag op het terras met vrienden en zijn daarna daar ook maar meteen uiteten gegaan. Na afloop hebben we nog even ergens anders wat gedronken en bij Jeff’s ouders hebben we nog het laatste stuk van de wedstrijd van Duitsland gezien.

Maandag

MWIP Juni 3 mon dinner

Jeff had deze week middagdienst, dus gingen we al vroeg richting huis zodat ik eten kon maken.

MWIP Juni 3 mon snap

We lagen er de avond ervoor op tijd in (half 12), maar ik kon totaal niet slapen en was daarom op maandag erg moe. Toch moest ik naar de uni voor de laatste feedback. Ik neem niet vaak energy, omdat het niet zo gezond is, maar als ik zo moe ben, maak ik graag een uitzondering.

Dinsdag

MWIP Juni 3 tues dinner

Op dinsdag aten we wraps met kip. Erg lekker.

MWIP Juni 3 tues snap 1

Ik werkte die middag nog aan mijn scriptie en ‘s avonds deed ik nog een workout. De datum klopt niet helemaal, maar ik plan het ook meer zo in als het mij uitkomt. Zo doe ik liever geen zware training als ik later die dag nog ergens heenga.

MWIP Juni 3 snap tues 2

De deadline was woensdag en ik ben nu eenmaal iemand die ongeduldig en dus ging ik mijn scriptie maar vast printen. Achteraf gezien was dit maar goed ook, want het duurde heel lang.

MWIP Juni 3 snap tues 3

Anderhalf uur later was ik klaar met printen. Tja, ik was toch wel heel blij dat ik dat niet een half uur voordat ik weg wil heb gedaan. Eenmaal geprint mocht ik er niet meer naar kijken van mijzelf, aangezien het nu gewoon goed moet zijn. Je kunt jezelf als je het eenmaal hebt ingeleverd wel gek gaan maken, maar je kunt toch niks meer doen, dus focus ik mij liever op andere dingen.

MWIP Juni 3 tues snap 4

Die avond keken we Game of Thrones. Het einde van het seizoen nadert en ik vind dat maar al te jammer.

Woensdag

MWIP Juni 3 wed dinner

Op woensdag aten we kibbeling uit de oven met rijst en op Jeff’s verzoek pindasaus voor bij de rijst. Toen Jeff naar zijn werk ging, ging ik naar de uni om mijn scriptie officieel op papier in te leveren. (Online had ik dit al gedaan.) Eenmaal weer thuis heb ik vooral schoongemaakt, want eerlijk is eerlijk: met een scriptie deadline schiet dat er soms toch een beetje bij in.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdagmiddag.

MWIP Juni 3 thurs dinner

We hebben net ons avondeten/ontbijt gegeten. Ik dacht namelijk dat ik op mijn eerste vakantiedag geen wekker hoefde te zetten (ik lag er kwart voor 1 in, dus ik verwachtte om een uur of 10 wel wakker te zijn). Achteraf gezien hadden we dat beter wel kunnen doen, want ik werd pas om twaalf uur wakker en Jeff ook. Waarschijnlijk is dat een stukje moeheid dat er nog even uit moest.

Ik moet zeggen dat het echt een gek idee is om na zo’n lange tijd weer wat meer vrije tijd te hebben. Waar ik momenteel wel erg van baal is dat we van de verzekering nog geen antwoord hebben. Ze hebben al wel gebeld vorige week vrijdag met wat vragen, maar inmiddels is de uiterlijke termijn van 10 werkdagen al ruim voorbij en weet ik nog niks. Voor morgen moet ik eigenlijk een nieuwe camera hebben, omdat ik voor dinsdag een video op Youtube (woensdag op de blog) moet hebben en dat nu dus niet kan. Vrijdag is mijn enige goede filmdag nog, omdat Jeff maandag jarig is en het dinsdag al online moet. Als ik dinsdag pas kan filmen wordt het toch wel een beetje een race tegen de klok. Ik hoop dat het alsnog gaat lukken, maar anders zal ik het zeker laten weten!

Verder staan er allemaal leuke dingen op het programma, zo gaan we dit weekend naar We Are Electric (een cadeautje voor Jeff’s verjaardag alvast) en ik verheug mij er al helemaal op. Ik ben ook benieuwd of ik het langer volhoud door al het sporten de afgelopen maanden, want dat is toch wel een beetje mijn bedoeling haha.

Wat ga jij dit weekend doen?

You may also like

21 reacties

  1. Leuke week heb je gehad, ondanks de scriptie. Fijn dat hij nu ingeleverd is en je weer wat meer tijd voor jezelf hebt. Balen van de verzekering, ik hoop dat je heel snel iets hoort! Heel veel plezier dit weekend en maandag met de verjaardag van Jeff.

  2. Het is mijn opgemerkt dat jullie zo dol zijn op taco’s en wraps met kaas. πŸ™‚ Wij eten ze ook graag, maar ik heb ze nog nooit in de oven gedaan. Ik denk dat ik moet maar eens proberen. Super gevoel dat vakantie begint voor je..geniet ervan. Balen idd voor verzekering, maar nog hoop.

  3. Race tegen de klok klinkt stressend, hopelijk komt het allemaal goed! Vast een grote opluchting om die scriptie af te hebben πŸ˜€ nog maar 2 afleveringen Game of Thrones :'( Ik verwacht wel dat ze heel spannend worden.

  4. Fijn dat je scriptie is ingeleverd. Spannend dat wachten nu.

    Die taco’s zien er heerlijk uit, ik heb er altijd zo een moeite mee om ze fatsoenlijk op te eten πŸ˜‰

    Balen van je camera zeg. Ik hoop dat er snel een oplossing komt.

  5. Wat fijn dat je eindelijk weer wat vrije tijd zult hebben. Ik kan me voorstellen dat dat wel een beetje gek voelt! Hoop echt dat je snel iets van de verzekering hoort. Belachelijk dat ze er zo lang over doen! Ik heb nog niet echt plannen dit weekend. Meestal moet ik dan druk bezig met mijn blog. Doordeweeks werk ik fulltime, dus soms heb ik het gevoel dat in het weekend mijn tweede baan begint hihi. Maar wel een leuke natuurlijk!

  6. Wat een leuke foto’s weer. Ik drink zelf best wel vaak energy maar omdat ik het gewoon lekker vind. Bij mij helpt het niet tegen de moeheid helaas πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *