My Week in Photos Maart 1

Afgelopen week was toch wel heel fijn; ik had namelijk een weekje voorjaarsvakantie. En eerlijk is eerlijk: die had ik ook wel nodig, want ik was behoorlijk moe. Ik heb dan ook bijgeslapen en verder onder andere geëxperimenteerd in de keuken, the Witcher weer ontdekt, geblogd en veel gelezen. Kijk je mee naar mijn week?

Wat mij wel is opgevallen is dat mijn foto’s deze week niet allemaal opgeslagen lijken te zijn (mijn mobiel geeft ook aan dat de opslag vrij vol zit), dus ik heb niet superveel foto’s.

Zaterdag

Jammer genoeg begon mijn vakantie met Jeff die nog moest werken tot 22 uur op zaterdag.

Gelukkig heb ik mij verder wel vermaakt met de 1Q84 trilogie van Haruki Murakami. De cover alleen vind ik al heel mooi. Het boek zelf is een hele dikke pil (meer dan 1300 pagina’s, maar wat wil je als er een trilogie in één boek zit) en ik heb hem nu ik dit schrijf ook nog niet uit. Ik vind het boek tot nu toe erg leuk en heel bijzonder en zou niet zo goed weten hoe je het goed beschrijft. Het boek wordt omschreven als magical realism. Als dit je aanspreekt, zou ik zeggen: ga hem lezen! Ik ben in ieder geval enthousiast tot nu toe.

Die avond herontdekte ik The Witcher 3. Ik bleef meteen tot een uur of drie wakker om te spelen, oeps!

Zondag

Op zondag was ik wel een beetje moe van het late opblijven, omdat ik vervolgens niet zo lang kon slapen en daarom ging ik dan ook aan de ijskoffie, terwijl ik verder las in 1Q84.

We aten die dag een broccolischotel.

Maandag

Op maandag heb ik nog gewerkt aan lesvoorbereidingen en aan de blog, ik dacht namelijk dat dit beter zou zijn omdat ik er dan niet meer aan hoef te denken.

Daarna speelde ik WoW. Ik heb nu inmiddels weer even een maandje geen abonnement, dat leek mij wel handig, zeker omdat ik ook The Witcher weer speel.

Dinsdag

Op dinsdag maakte ik een experimentele ovenschotel met rijst en een mix met groente en bonen. Ik vond het heerlijk, Jeff jammer genoeg niet.

Woensdag

Mijn foto’s van woensdag kan ik nu niet weer vinden jammer genoeg, dus die heb ik niet meer.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdag en ik heb deze dag nog geen foto’s gemaakt. (Het is ook nog ochtend.) Ik ben van plan om de komende dagen nog optimaal van mijn vakantie te gaan genieten, want hij is helaas alweer bijna voorbij. Het lijkt ook wel alsof de tijd nu extra snel gaat haha. En dat was dan alweer de My Week in Photos van deze week! Het is gewoon alweer maart, hoe snel gaat dat?

Hoe was jouw week?

You may also like

7 reacties

  1. Klinkt als een heerlijke week! Ik heb ook een paar daagjes vrij gehad. Als Limburgse blogger goed carnaval gevierd, lekker gaan uiteten en leuke dingen met de kids gedaan. Vanaf donderdag mocht ik weer aan de slag! Vakantie vliegt idd voorbij. 🙁 xxx

  2. Wat een fijne foto’s van de week! Ik had deze week mijn verjaardag en een aantal dagen vrij voor mezelf<3 Heerlijk genoten dus, morgen weer aan de slag @ werk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *